Thursday, May 14, 2009

PERKARA YANG PERLU KITA TAHU DAN RAGUI

Sesuatu yang pelik apabila nizar bintang tiga begitu yakin kesnya akan menang di Mahkamah Tinggi KL isnin lepas.

Beliau sudah bersedia dengan beberapa perkara antaranya,beliau sudah siapkan kenyataan akhbar beliau dan dibawa serta diedarkan oleh Setiausaha beliau sebaik sahaja Mahkamah membuat keputusan. Maknanya beliau telah tahu yang beliau akan menang.

Beliau juga telah memasang siap-siap perkataan MENTERI BESAR PERAK di kereta beliau. Sedangkan ianya telah dibuang sebelum ini.

Pada sebelah paginya,lembu sapi peliharaan nizar bintang tiga telah menulis siap-siap di dalam blog beliau,yang mana beliau percaya kepada Mahkamah Malaysia. Pelik ! selama ini orang-orang parti pembangkang tidak percaya kepada Mahkamah, tetapi tiba-tiba di pagi hari keputusan tersebut mereka percaya kepada Mahkamah.klik sini

Anda rasa tak apa yang saya rasa ? Walahualam.

Anwar oh Anwar........

4 comments:

najamarine said...

kah..kah..kah.kantoi lagi diorg ni.

sepatutnye buat la kunun2 macam real tp sebab excited sangat sampai terkantoi..ahaks

GOMO said...

SALAM BRO...
MAHKAMAH NI ORANG DEPA LAH TU...
BIASALAH..KALAU DAH BAR COUNCIL PUN SEBELAH DEPA APATAH LAGI YANG ATAS NI.

SEMUA DUIT ANWAR TABUR PUNYA PASAL...

BRO...TUKAR TEMPLATE BARU LAH...KASI MANTUL

HE HE HE....

Anonymous said...

salam...

nak tanya sket...

mcm mana kputusan mahkhamah rayuan cepat sgt kuar???tak sampai 4 jam...

kenapa rayuan nizar mengambil masa 1minggu untuk mendengar keputusan???

kenapa cepat sgt ek??

pelik la...

ade yang boleh tolong jelaskan tak???

ruang bicara faisal said...

w.salam

di mahkamah kita ada hak untuk meminta sesuatu kes itu disegerakan. tak kira sesiapun pun.

mereka boleh fail (apa ke nama,saya tak pasti) untuk kes itu didengar dengan segera. tapi ada beberapa syarat yg perlu dipenuhi.

pasal kes nizar jadi lambat sya tak pasti kenapa. mungkin dia minta atau tidak untuk segerakan saya tidak pasti.

lebih baik anda tanya dengan peguam kerana mereka lebih memahami

sila lawat blog ini dan tanya dgn dia,kerna dia seorang peguam.

http://warisan2057.blogspot.com/