Tuesday, May 19, 2009

SELAMAT DATANG DATUK HAFARIZAM !!!

Datuk Hafarizam Harun

Selamat datang ke dunia blogger diucapkan kepada Peguam terkenal yang juga Penasihat Undang-Undang Umno, Datuk Hafarizam Harun.

Blog Datuk Hafarizam

Kepada para blogger sekalian,kita harus berbangga dengan kehadiran Datuk Hafarizam ke dalam dunia blogger,kerana ianya dapat membantu kita menepis fitnah-fitnah atau undang-undang rimba yang direka sendiri oleh juak-juak dan khadam-khadam pembangkang, dalam kes Perak.

Terutamanya oleh 'lawyer cap ayam' PAS, iaitu Mamak Kutty ,yang hitam berkilat bernama Hanipa Maidin,yang suka tafsir dan campur aduk undang-undang serta perlembagaan ikut suka hati kepala otak dia. Dia tafsir dan campur aduk undang-undang seperti mamak yang jual cendol dan rojak tepi-tepi jalan campur aduk cendol dan rojak yang dijual itu.
Cuba bandingkan dua wajah diatas. Yang mana lebih berseri dan yang mana lebih kacak antara Peguam Umno dan Peguam Pas


Saya harap tiada penyokong pembangkang yang marah atau suruh saya beristgfar bila saya panggil Hanipa Maidin seperti diatas. Kalau nak nasihat,pergi nasihatkan orang-orang PAS dulu yang beri pelbagai gelaran yang lebih teruk lagi kepada MB Perak, Datuk Seri Dr.Zambry Abd Kadir.

Oleh yang demikian kepada sahabat-sahabat blogger sekalian,anda boleh merujuk kepada blog Datuk Hafarizam untuk sebarang kekeliruan tentang isu Perak dari sudut Undang-Undang dan Perlembagaan.

Untuk pengetahuan semua pembaca,Datuk Hafarizam BUKANLAH Peguam yang mewakili Dr.Zambry dalam kes yang dimenangi oleh nizar bintang tiga di Mahkamah Tinggi KL Isnin lepas.

Sebelum ini Datuk Hafarizam pernah mengendalikan dua kes dalam krisis di Perak. Beliau memenangi kedua-dua kes berkenaan. Kes pertama ialah kes antara 3 Adun Bebas vs Sivakumar dan kes kedua adalah kes Dr.Zamry dan 6 Exco vs Sivakumar. Beliau menang kedua-dua kes berkenaan.

Sama-samalah kita memberi sokongan kepada blog beliau.

Sila ikut laluan ini untuk ke blog Datuk Hafarizam.

No comments: