Thursday, October 8, 2009

NIZAR OIII !!! PAS CARI JALAN HALANG PRK BAGAN PINANG

PAS sudah menghidu akan kekalahan mereka di Bagan Pinang. Mereka sendiri sedar perkara ini melalui kempen-kempen,serta ceramah-ceramah mereka yang tidak mendapat sambutan sangat -sangat.

Jadi sebelum mereka kalah,maka mereka akan mencari pelbagai jalan atau helah supaya PRK ini ditangguhkan atau dibatalkan. Supaya mereka tidak malu kerana kalah.

Semalam mereka cuba untuk mendapatkan perintah mahkamah dan hari ini mereka sengaja mencari gaduh sana-sini supaya keadaan tidak tenteram dan PRK ditangguhkan.

Anda percayalah cakap saya, sehari dua pelbagai lagi peristiwa-peristiwa pelik akan dikarang oleh PAS di Bagan Pinang.

Sudah tujuh PRK sebelum ini,tidak pernah timbul pun isu Umno samseng atau mafia. Alih-alih bila tiba di Bagan Pinang ,tiba-tiba sahaja isu Umno samseng didendangkan. Kalau Umno nak samseng,kesemua PRK sebelum ini Umno dah jadi samseng,tidak perlu tunggu di Bagan Pinang.

Apa gunanya Umno nak samseng di Bagan Pinang,kerana mereka berada dalam keadaan selesa dan ini akan menjejaskan undi mereka.

Kesimpulannya, Umno tidak samseng, semua ini direka oleh PAS diambang detik-detik kekalahan pertama mereka di dalam Rally PRK penggal ini.


5 comments:

perisik said...

Bukti rakaman video PAS berkempen secara haram di Bagan Pinang --> http://www.youtube.com/watch?v=htdEWzBD3l0

Anonymous said...

idup lg ko rupanya...ari tu ckp `we have numbers`.where your numbers bro?

Anonymous said...

standard aaa org pas, bab maki maki nih serah kat diaorg, maklum la islam terlebih maka bab maki maki pon lebih pandainya dari yang lain,

""Mulanya dengan bismillah... . pastu... carut.. maki... sumpah... semua org tak betull... kita saja betul... org semua khafir... kita masuk syurga ..... org lain tak cium syurga...tambah sket maki n sumpah seranah...habis ngan wabilah hitaufik wal hidayah..... .. ''

begitulah caranya pemimpin pemimpin (yang MELAYU n ISLAM) pas memulakan ceramah yang mana tujuannya untuk menghina parti lawan yang juga MELAYU... ISLAM... sama mcm dia... (tapi dia tak ngaku la sama sbb dia boleh masuk syurga jln mudah katanya laaa) kalau tak caya cuba la pergi mana mana ceramah ceramah pas.. tajuk sedap jaa di dengar "ceramah politik kearah ISLAM" dengar tajuk fuhhh syahdu... dalam ceramah pakat semua bergelak pasal tukang ceramah bagi ceramah sumpah seranah...

sekian ... wabilah hitaufik walhidayah wasallam mualaikum warah matullah hiwabarokatuh. ...

Ekeng A/L Etong said...

Kalau PAS buat samseng pun tak apa. Mereka tahu, tak akan berani Menteri UMNO mengambil tindakan walaupun mereka membuat kacau dan menimbulkan huru-hara.

Kent said...

Bangang betul org2 PAS nih...