Tuesday, November 10, 2009

NIZAR BARAH OTAK ! ZUL NORDIN SAHKAN PKR NAK LANCARKAN SERANG PM



Awas kawan-kawan sekalian ! Perang akan meletus. Apa nama perang ini saya tidak tahu.

Terkejut saya bila membaca blog Zulkifli Nordin sekejap tadi. Katanya Anwar memanggil mesyuarat semua Ahli Parlimen PKR semalam untuk membincangkan strategi baru bagi melancarkan serangan terhadap Datuk Seri Najib Tun Razak.

Meremang bulu roma saya hingga ke bulu tengkuk dan segala jenis bulu yang ada di badan bila membacanya. Rasanya seolah-olah kita bakal berada di medan perang.

Ini tidak boleh dibiarkan rakan-rakan sekalian. Kita juga harus bersedia dan memanggil mesyuarat secepat mungkin bagi memikirkan strategi bagaimana hendak menangkis serangan mereka.

Terima kasih di ucapkan kepada Zul Nordin kerana telah memberi isyarat awal kepada kami. Jasamu dikenang.

Rujuk di sini untuk membaca artikel penuh yang ditulis oleh Zul Nordin.

10 comments:

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

salam.

Puak-puak ni kalau belakun mengalahkan filem paria...

Anonymous said...

perang sabil la tu.

anwar belum angkat bendera putih lagi dgn najib. dgn tun mahathir, anwar dah surrenderr....

orangkampung said...

kita perlu ingat peperangan ini adalah antara Islam dan Yahudi...sebab dibelakang Anu war adalah kaum ni.................CIA ada sekali tu.....

Awas!!!!!sesiapa yang masih ada Islam dalam hatinya.....kita tentang habis-habisan.

Banyak senjata yang akan digunakan oleh nuar..sebab ada RM3 billion dalam akaun...segala bentuk senjata....dan yang paling takut adalah senjata kontotnya tu yang sekejap-sekejap tegang seerti mahu memuntahkan peluru di dalam lubang pungkok.....kah kah kah

DS najib jaga-jaga takut kena tembakan dari senapang kontot nuar...gedegummmmmmmm sret sret sret.....ah ah ah ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sakit.

suprie08 said...

zul nordin tu fanatik melampau terhadap islam yg dia sendiri tak faham dgn agama yg dia anuti,nak cari publisiti bodoh ,dalam dunia ni mana ada tempat yg hanya orang islam saja penganutnya,belajarlah lebih mendalam tentang islam dan cari allah didalam diri kamu.

wehavethenumbers said...

bodo nye PKR. bukan meeting nak majukan negara ke, apa ke, ni meeting nak serang org.

mmg bodoh nak mampos. patut la Allah tak izinkan PR memerintah negara.

My Longest Yard said...

Assamble the army !

Anonymous said...

Bukan baru PR nak serang PM tetapi lately kebanyakannya makan diri.

Hanya UMNO perlu perbaiki strategi dan barisan utk mengembalikan keyakinan Rakyat.

Yg 'non performers' tu keluarkan segera. Yg 'jelas rasuah' tu serahkan kepada SPRM bukan jawantankuasa disiplin dalaman.

Nani Cheras

Anonymous said...

Tak perlu kita menangkis serangan mereka...
Yg perlu kita SERANGG!! mereka habis habisan..Serang mereka hingga lumat. Jangan ditinggalkan Setitik Taik Kuning pun pada Pakatan HaramJadah ni.

pencinta kebenaran said...

kan dah ada ura2 yg si bala si sumpah 3 riggit tu muncul balik nak jelaskan dia n keluarga dibaya utk bersembunyi...ha tu lah kot cara si juburi (pinjam wording ismail kamus ye) nak serang PM...

poppiapap said...

Kalo dia serang, semua orang buka seluar, tonggeng bontot - pasti dia kalah habis !