Thursday, January 7, 2010

PROGRAM BANTAHAN

Berikut adalah program-program yang akan diadakan hari ini dan esok berhubung bantahan pengunaan Kalimah Suci ALLAH oleh gereja katolik.

Mohon rakan-rakan sekalian dapat meluangkan sedikit masa demi untuk mempertahankan kesucian Islam dan demi masa depan generasi kita semua agar tidak terpesong.

7.JAN.2010 (KHAMIS) JAM 4.00 PETANG - PENYERAHAN MEMORANDUM DI ISTANA KAYANGAN,SHAH ALAM,SELANGOR.

7.JAN.2010 (KHAMIS) SELEPAS ISYAK - MAJLIS SOLAT HAJAT SATU HATI MEMPERTAHANKAN KESUCIAN ISLAM. ANJURAN PEKIDA MALAYSIA DI MASJID NEGARA

8.JAN.2010 (JUMAAT) SELEPAS SOLAT JUMAAT - DEMONTRASI 'ALLAH HANYA UNTUK ISLAM' DI MASJID SHAH ALAM (PINTU UTAMA). ANJURAN ANAK-ANAK MUDA ISLAM SELANGOR (AMIS)3 comments:

Anonymous said...

Heran juga kenapa subjek akidah, fekah, tasauf, hafazan, tafsir, hadis, mantik dan sebagainya tidak diajar secara komprehensif kepada pelajar-pelajar Islam di SK dan SMK.

Anonymous said...

ya mari kita turun beramai2...tunjukkan satu malaya bahawa agama islam tidak boleh dicabul - sapa2 yang tak pernah belajar ilmu akidah/mantik jgn risau, anda pasti boleh berfikiran dengan logikmn satu rasional atau tak rasional...jgn jd macam pemimpin pas yg kbykannya sudah kufur - harun din yg cakap... anwar ibrahim harus bertaubat!!

Anonymous said...

Anon January 7, 2010 11:53 AM.

Jangan hipokrit. Kita bukan tak boleh hantar anak2 kita ke sekolah agama yang banyak bertebaran kat malaysia ni. Tapi tak ramai yang hantar (tuan mcm mana) kerana kononnya tidak prestij dan mcm2 alasan bodoh.