Friday, April 9, 2010

PAS SUDAH GELABAH : RBF HEBAT! RBF HEBAT! RBF HEBAT!

Ternyata saya berjaya mengkucar-kacirkan juak-juak Pas Kota Raja.

Mereka sudah kelam kabut semacam.

Semalam mereka buat laporan polis.

Hari ini mereka buat sidang media pula.

Sikit sahaja saya petik, puas sudah mereka menari mengikut rentak saya.

Wa..kah....kah....kah...kah...kah...

Kau orang klik kat sini dan lihat sidang media mereka. Beratus reporter datang. Utusan,NST, TV 3, NTV 7, CNN, Al Jazeera, Ky Jelly channel, semuanya ada.

Nasihat aku kepada Pemuda Pas Kota Raja , jangan terlalu perasan yang diri kita tu hebat sangat. Hangpa budak kecik, pi main kat padang budak kecik, jangan nak menyibuk main kat padang orang dewasa.

Tolong cermin dulu siapa diri hangpa semua. Kalau tiada cermin, ambil tempurung kelapa, kemudian kencing dalam tempurung dan tilik muka hangpa dalam air kencing tersebut.

Satu sidang media juga akan dilakukan oleh RBF untuk membongkar siapa kah gerangan lelaki misteri dalam gambar dibawah yang dibulatkan sebelah kiri.
Semua wakil media dijemput hadir pada jam 9.00 pagi esok bertempat di Kondominium Desa Damansara untuk sidang media tersebut. Jangan lupa password M o K t H a R untuk masuk pagar kondo tersebut.

7 comments:

Anak Lenggong said...

Kah kah kah..budak bangang pas tu tau apa..lurus bendul adalaa...apa yang diucapkan dan dilakukan oleh kroni dap serta nuar brahi mereka cuma jadik burung belatuk dengan menganggok tanda setuju...kah kah kah..

Konon nya nak tunjuk taring yang kontot laa tu..tapi bila disergah dik sikhalid gagap ..nuarbrahi dan cina dap semua nya cam kura-kura menyembunyikan kepala ...takut nak keluar..kalau keluar..nanti kena ketuk pula..

Pieeraahhh...bebudak ooiii..main laa jauh-jauh..kesian kami lihat kalian yang layak bercakap ditepi longkang sahaja..sedangkan pendapat kalian dibuang kedalam sampah oleh khalid gagap...elok laa kalian buat konsert tunjuk bontot tu semula..moga2 ramai lah yang datang mengikut..

Anonymous said...

Salam bro...

Peh mmg lawak sidang akhbar die... nasib baik aku baca lepas semayang jumaat.. kalau tidak mau tak khusyuk semayang aku..

alo brader hamPAS.. kalau takat buat sidang akhbar... yang hadir harakah gan suara keadilan baik tak payah... buat jer statement.. pas tu fax... kan senang... nie dah malu sendiri.. sidang media syok sendiri... nampak sgt kebodohan pemuda hamPAS... elok sgt la .. dari ketua sampai pencacai parti... semua tak boleh pakai... sembang mcm die saja yang elok.. tapi haram... sekupang tak boleh pakai...

akai ada kaa sampai bodo teraa tuu...

perlop

HemiSfera said...

kepada rbf,
kalau ada bahan nak pangkah geng2 PR tu, buat aje, jangan simpan...jangan tahan... pastikan untuk PRK Hulu Selangor ni kita main offensive pulak. Takyah tunggu diorang cari pasal baru nak membalas. SERANG kasi hancur terus.

Anonymous said...

http://story.malaysiasun.com/index.php/ct/9/cid/48cba686fe041718/id/621219/cs/1/

Satu lagi berita online palsu yang bukan-bukan. Sila siarkan.

azlan said...

Misteri apekebende bro? Baru wa jumpa kat restoran bismillah, bulan lepas. Dia komplen kan wa, "gang2 umno bantai aku kat blog."

Wa cakap kat dia, "biasalah...blogkan luahan hati pemiliknya!"

PASex said...

bro rbf,

die delete lah post tu, kat mane nak tengok balik?

yg jumpe pun post lain,
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6y5fY40jlKUJ:p111dppkr.blogspot.com/+http://p111dppkr.blogspot.com/&cd=1&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a

Mohamad Adli Bin Desa said...

kutuk umie aida dh la..
asl ko kait dgn pas skli..
BN pn sma gelabah...
sja xmau tnjk dpn rkyat..
TAKUT...