Friday, September 17, 2010

Lawatan Ke Rumah Mangsa Pembunuhan Kejam

Sempena hari baik bulan baik ini, luangkan sedikit masa anda untuk melawat saudara kita yang menjadi mangsa pembunuhan kejam binatang buas.

Kepada muslimin dan muslimat sekalian, marilah kita sama-sama melahirkan rasa simpati kita kepada keluarga mangsa.

Pekida Wilayah Persekutuan, mengajak kita semua melawat keluarga pegawai CIMB bank , saudara Norisham salah seorang mangsa pembunuhan kejam dalam tragedi pembunuhan kejam bersama Datuk Sosilawati dan dua yang lain.

Tarikh : 18.09.2010 (sabtu)

Masa : Jam 11.30 pagi

Alamat: Jalan Dahlia Tiga,Tmn Seraya Ampang

Pertanyaan : 012- 377 9547 (Pekida Wilayah)

Mana-mana muslimin dan muslimat yang ingin turut serta, sila berkumpul di depan Hospital Ampang pada jam 11.00 pagi.

Semua blogger-blogger dan facebooker dijemput untuk sama-sama hadir.

2 comments:

Anonymous said...

Sosilawati sudah mendapat jannah insyallah syahid kerana beliau seorang usahawan yang berjihad memajukan ekonomi keluarga dan bangsa nya...yang pasti kekayaan bukan datang dengan kroni yang mendapat pink form semasa Anwar menjadi TPM dan bukan menantu murshidul yang mendapat kekayaan sekelip mata. Beliau juga banyak membantu orang miskin mengerjakan umrah dan haji..bukanya pergi haji mengunakan duit sponsor rasuah haram seperti yang siakui sendiri oleh murshidul am PAS...Insyallah beliau syahid dalam perjuangan menegakkan ekonomi umat islam bukan seperti arwah Ibrahim Libya yang kononya mati syahid dlam perjuangan yang entah apa-apa....Kepada waris beliau kesian sungguh perjuangan 20 tahun arwah memang sia-sia blako....Renung2 kan dan selamat beramal...

Anonymous said...

ayuh semua orang2 melayu!! bangkitlah dari tidur dan kembalilah bertaut