Monday, November 8, 2010

Nik Aziz Ragu Kemenangan BN Setelah Terima Bisikan Syaitan

Sebelum saya pergi lebih lanjut, di kesempatan ini saya ingin memperkenalkan satu blog baru kepada rakan-rakan pembaca sekalian.

Saya berharap rakan-rakan pembaca sekalian dapat juga memberi sokongan kepada blog tersebut sepertimana rakan-rakan semua memberi sokongan kepada rbf.

Tulisan di bawah ini saya petik daripada blog berkenaan.

Apa blognya wahai rbf ?

Sabar sekejap, baca yang ini terlebih dahulu.

Walaupun dia digelarkan sebagai seorang tok guru dan juga ulamak tetapi dia tergolong dalam golongan manusia yang tidak boleh menerima ketetapan Qada dan Qadar.

Lihat kenyataan dia dalam keratan akhbar diatas. Dia tidak dapat menerima kekalahan Pas dengan hati yang terbuka dan redha dengan keputusan tersebut. Sebaliknya dia menghala muncung senapang kepada BN pula untuk menutup kelemahan dan kesalahannya .

Tujuannya tidak lain tidak bukan supaya ahli-ahli Pas tidak meletak kesalahan tersebut dibahunya sebaliknya dipindahkan dengan cara yang jahat ke bahu BN.

Itulah Nik Abdul Aziz Nik Mat seorang 'political animal' yang sentiasa rakus dan jahat dengan muslihat politik dari usia muda sehingga kini. Mungkin benarlah sebagaimana yang dikatakan oleh Ustaz Md Nor Deris (video) yang diri Nik Aziz telah dikuasai syaitan.

Mungkin kerana telinganya telah dibisik oleh syaitan maka dia keluarkan kenyataan seperti keratan akhbar di atas.

bersambung di blog baru. klik di sini

6 comments:

mantis said...

PAs dari dulu ugut pengundi sape x sokong PAS kira x sokong hudud....sampai la ni hudud pun x tertegak....tetiba PAS kalih kata hudud tu xleh wat kt malsysia sbb masyrkt majmuk...

Anonymous said...

sapa kata PAS tak melaksanakan hudud.. ada

"Sambutan Hari Hudud Negeri Kelantan" 9 Ramadhan 1431H bersamaan 19 Ogos 2010 di Dewan Besar Balai Islam Lundang, Kota Bharu

anjuran JAHEIK.. tapi sambutan ajelah, kali keberapa tak tau pula hehe

Mohd Ridzuan said...

Tak berkenan aku....... meluat sungguh tengok ade la.

Anonymous said...

bodoh punya artikel tabloid yang siar artikel nie pun bodoh lu rbf pun bodoh dah tau perangai puak-puak kuih bengkang nie nak taruh juga banyak lagi isu yang perlu di tengok terutama banjir la nie ....aparaaa poorAH

Anonymous said...

orang yang tuduh blog ni bodoh, rbf bodoh lagi bodoh dan banggang sebab baca blog ini.

anti bohmau said...

salam rbf,

anon 2:02PM,

'sambutan hari hudud'? hudud pas klate ko hudud pas ganu? ooo hudud pas negeri klate jah! negeri2 pas lain hudud tak srupo wei!!! negeri pas kedah tak dok hudud langsung!

hahaha..betul2 menipu!
hari saja sambut tapi hudud dok alek punggong tok wali...asyik betul alek dio sokmo! oghe lain doso sokmo! oghe lain masok neghako sokmo! dio hok dok mutar ayat2 kur-e sokmo!

orang lain baca tafsir & faham AlQuran!!!