Monday, November 15, 2010

Pak Habib Sahkan Hubungan Anaknya Dengan Bekas Permaisuri

Pendedahan rbf pada 13.11.2010 mengenai kisah cinta uncleseekers dengan bekas Permaisuri Agung kini telah disahkan oleh bapa uncleseekers.

Menurut laporan Agenda Daily, Syed Hussein Alattas atau lebih dikenali sebagai Pak Habib berkata bekas Permaisuri itu ada datang ke rumahnya di Janda Baik beberapa kali dan juga ada memberitahunya ingin berkahwin dengan anaknya.

Itu kisah peribadi mereka, bekas permaisuri bebas untuk bercinta atau berkawan dengan sesiapa sahaja kerana beliau bukan milik orang sekarang. Yang penting Istana Selangor jangan dilibatkan dalam hal ini.

10 comments:

Anonymous said...

tuiii....! bila aku melawat blog si mamat suckerss tu...macam sial..! paling berbulu bila aku baca kisah nye ngn bekas permaisuri..pas tu pic bekas permaisuri yg boleh di anggap sensor..habis si mangkuk tu tunjukkan...kesian la aku tgk bekas permisuri tu di aibkan...dia ingat ni stail negara barat yg boleh di open open..? tak caya..? byk komen yg negatif dari positif..aku rasa siti aisyah salah pilih lelaki untuk mengubati hatinyaa..

Anonymous said...

sudah la..x jujur..
kalo jujur xkan diaibkan sebegitu sekali..

Anonymous said...

tehehehhe..Aishah tuh kan masih muda, nafsu tgh ade, air dah sampai kat kepala lama xdpt..so apasalahnya kalau dia nak kawin?

Yang jadi masaalahnya nape le Uncleseekers tuh beriya2 sampai tulis dlm blog abt cinta syhhhh mereka tuh? Kot nak meroyan habis ke ape ke..settle le sendiri kat luar, perluke diberitau satu dunia?

Weird....

Marhaen Kacak said...

biarla uncle suckers tu.... dah la tak hensem, duit takde lak tu... kasi can la dia nak publisiti..wakakak


Khalid Ibrahim : Akibat Kawan Dengan Kapir, AlQuran Pun Tak Peduli

tok moh said...

dia kena sihir. dari gaya kelakuannya.

halim said...

mintak maaf la,aku tak pernah jumpa seorang lelaki yang bodoh macam ni..aku tak kisah bekas permaisuri tu nak bercinta dengan siapa,itu mmg hak dia,tapi bila si bodoh bangang ni bercerita dan mengaibkan bekas permaisuri aku rasa amat marah dan rasa nak tumbuk je di bedebah ni..aku berdoa agar bekas permaisuri menilai semula, bermuhasabah dan diberikan pentunjuk terhadap perlakuan si bodoh bangang ni..memalukan keturunan syed al attas je..

Anonymous said...

Uncleseekers nih elok pi cari hantu aje lah....

To Live Again said...

Kepada Permaisuri,

Saya adalah slh seorg yg amat mengagumi Tuanku suatu ketika dulu..Sifat mesra rakyat dn kelembutan Tuanku melayan rakyat jelata benar2 menambat hati sy..

Sungguhpun Tuanku sekrg sudh bebas dr ISTANA tp sy rs Tuanku msh lg memgang status BEKAS PERMAISURU AGONG yg mendapat byk keistimewaan dr kerajaan msia..

Sy tidak berniat mencampuri urusan peribadi tuanku dlm memilih jodoh..Tp sy harap Tuanku dpt memilih jodoh yg tidak mencurikan dn meragukan serta buruk akhlak dn tingkah laku spt uncle seekers 2..

Tuanku dpt melihat sndiri di kaca TV bagaimana tingkah laku Uncle dn GADIS2 penangkap hantunya merayau di dlam hutan kononnya MENCARI HANTU dlm keadan pakaian yg sgt mengaibkan..Dr situ pon kita dh dpt menilai sejauh mana akhlak dn pekerti org 2..

mustaqim abdul rahman said...

pertama...jgn lah address she as permaisuri....aisha sudah...

2nd....uncle seeker nie dari rancangan dia pun dah menyampah...kalau betul nk jupe hantu xyah poyo2 masuk tv...g je kubur sorang2 malam nie...

3rd....uncle ckp dia nak certia kebenaran...tapi buka aib aisha..lebih pada dendam je pada ayah aisha...

4th...uncle mmg poyo...skang dah berlagak pasal hits dalam blog dia...so aku pun malas nak komen kat blog dia...sb nanti tujuan dia tercapai....

5th...sudah laa...jgn dilayan mamat nie....makin layan makin menjadi....nie kan golongan artis tak berapa popular nak popularkan diri...

6th...xda nasihat untuk sesapa mahupun untuk aisya...cuma pada diri sendri mengingatkan...berani buat berani tanggung..tanggung dunia dan akhirat

Anonymous said...

Ni syed syed kepala bana ni semua busuk perut. Keturunan Nabi konon, pi lah mabuk ............. keturunan bang --- mungkin jugak. Tergamak lakukan sehingga peringkat ini. Sini kata melayu, sana kata kita arab. Arab mesti untung,arab pandai, wa tak dapat apa wa mau , wa tiau sama lu ?