Wednesday, January 5, 2011

Video Sidang Akhbar Datuk Khusrin

Lihat video dibawah ini, Datuk Khusrin jawab soalan-soalan wartawan dengan penuh jujur. Tidak hipokrit seperti Khalid Ibrahim.

Tentang penarikan balik tauliah semasa beliau di JAIS, beliau kata tauliah yang ditarik balik hanya 1 sahaja daripada 2000 tauliah yang dikeluarkan JAIS.

Satu tauliah yang ditarik balik ialah tauliah Khalid Samad. Dulu saya pernah terdengar yang tauliah kepada Khalid Samad terpaksa ditarik balik oleh JAIS kerana Khalid ada masalah dengan PDRM.

Sejak dari situlah, Khalid Samad mula menyerang peribadi beliau dan perkara itu terbawa-bawa dan berjangkit kepada juak-juak PKR dan DAP yang lain.

3 comments:

Anonymous said...

Nampak tenang dan jujur Datuk Khusrin ni bro,tak macam MB,tergagap-gagap,nampak berbohong untuk menyelamatkan diri sendiri dan 'over confident'..last-last kena sound dengan Tuanku Sultan..siapa yang kaki spin dan tidak profesional?Orang macam ni yang pihak pembangkang sokong dan yakin untuk memimpin negeri selangor?
Sudah lah tidak menghormati arahan Sultan,ada hati nak meminda undang-undang tubuh kerajaan yang termaktub dan telah diguna pakai sejak tahun 1959 lagi tanpa masaalah sebelum ini.Jangan sampai orang melayu sendiri mengamuk kerana mengingkari perintah Sultan dan terikut2 dengan puak yang mempunyai kepentingan sendiri...

hanizam said...

tabik spring cara beliau jawab soalan panas dr press..berani kerana benar..biarkan khalid dengan labu2nya..kata org, makin banyak benda yg kita tak tau,jgn tunjuk mcm semua tau, tu bodoh sombong namanya..

To Live Again said...

Td aku ingat bila ada solan-soalan pedas spt Bahasa Inggeris dn soal penarikan tauliah 2 Dato Khusrin nk ckp " U dr paper mane??

U dr majalan dn TV mane??

Berapa diaorg byr U tnya soalan cm ni???

Hahahahhha teringat jwpn brader nuar yg mengelabah smpai muka pon naik SEROH9Istilah org Kedah bagi menggambarkan wajah yg suram dn hilang seri) hahahah..