Thursday, February 17, 2011

Pak Mertua Dan Menantu Main Silap Mata

Hj.Latiff & Menantu Co Ltd

Hj Sponsor Aziz & Menantu Hantu Kelantan Ku Punya Sdn Bhd

Sebuah blog bernama Gelombang Merah mendedahkan kisah bagaimana cara Nik Aziz dan menantunya bermain silap mata di PMBK. Blog tersebut menyatakan apa yang berlaku di Kelantan hampir sama dengan adengan dalam filem Madu Tiga. Menantu bapakkkkkk.....

Mengikut khabar-khabar angin yang kami dengar sebelum ini mengatakan blog Gelombang Merah ada kaitan dengan Husam. Tetapi kami tidak tahu sejauh mana kebenarannya. Mungkin benar, mungkin tidak. Blogger kickdefella juga pernah menulis khabar angin berkenaan dengan mengatakan pemilik blog itu berada bersama Husam selepas dia ditamatkan perkhidmatan dari PMBK. Sini

Kita lupakan soal siapa disebalik blog itu, tak kira ianya milik orang Pas atau milik orang Umno, selagi ianya menghentak dan melanyak Nik Aziz serta menantunya saya akan sokong. Dalam soal menjatuhkan munafikin yang bernama Nik Aziz dari takhta persada politik Kelantan dan menghantar munafikin yang bernama Abdul Ariffahmi ke penjara saya boleh bekerjasama dengan sesiapa sahaja kecuali dengan syaitan.

Mengikut laporan blog berkenaan Ariffahmi telah melakukan salah guna kuasa apabila mengeluarkan memo tuntutan elaun kerja luar yang berkuatkuasa sebelum tarikh dia berkuasa.

Tujuannya supaya dia mendapat tuntutan-tuntutan elaun kerja luarnya yang ditahan pembayarannya oleh CEO sebelum itu.

Blog Gelombang Merah juga menyatakan cara Ariffahmi main silap mata lebih kurang sama dengan cara pak mertuanya main silap mata semasa hendak melantik Arif sebagai CEO.

Nik Aziz diminta supaya membetulkan akhlak keluarga sendiri terlebih dahulu sebelum nak menentukan syurga neraka seseorang.

Baca selanjutnya di Gelombang Merah. Klik sini

1 comment:

B Ramloo said...

"Bila laa si tua tu nak mampuusss..." (petikan dari Musang Berjanggut)