Friday, February 18, 2011

Shamsidar Keluar Dalam Keadaan Lemah Longlai dan Berserabut

Pada 30.6.1997 jam 5 petang, Umi Hafilda menerima panggilan dari pemandu Shamsidar, Azizan Abu Bakar yang juga bekas pemandu Wan Azizah bahawa Shamsidar akan bertemu Anwar di Bangsar Shopping Complex (BSC).

Umi dan abangnya serta dua rakannya mengekori kereta yang dipandu oleh Nalla. Kereta tersebut menuju ke Kondominium Tivolli Villa yang terletak tidak berapa jauh dari BSC.

Umi berjaya masuk ke kawasan kondo tersebut kerana seorang rakan mereka mempunyai pelekat kenderaan kondo itu.

Setibanya di sana Umi dan abangnya melihat Shamsidar dan Anwar turun dari kenderaan dan berjalan masuk ke rumah.

Pada jam 7.40 malam Shamsidar keluar dari rumah tersebut dalam keadaan longlai dan rambut yang berserabut dan diikuti dengan Anwar beberapa minit kemudian.

Apa mereka buat dalam kondo itu ?

Nantikan jawapannya dalam ceramah Umi Hafilda dan Rahimi Osman seperti di bawah

Tarikh : 20 Febuary 2011 (ahad)

Masa : 9 malam

Tempat : Arena Square, Batu Gajah Perak.

5 comments:

Anonymous said...

hanya tuhan yang tau ....

Anonymous said...

Pak Sheikh sedang mengadakan takzirah agama - bab senggama dan mandi junub kottt..kah...kah...kahhh, sambil memberi ceramah Pak Sheikh tak lupa makan karipap..auuuww! baru ada ummmphh. sampai air lendir dan air kote terpancut pancut atas tilam. ish ish ishh ishh ishh Assmin bacul Si Tanggang dan Kak Jijah aka Ikan Sepat kering, keparat lahanat harami bedua bole merelakan.. apa punya species2 pokemon betul lah.

Anonymous said...

Bila aku baca hampa punya posting kote aku naik tegang dan tak tahan lagi nak kuar ayak...

Nanguzubillah...

Anonymous said...

Adakah boleh dipercayai kata2 betina yang tidak amanah dengan dirinya dan Allah dengan tidak menutup aurat,bercakap lucah?...tepuk dada tanya iman...

Anonymous said...

“Sesungguhnya orang-orang yang suka terhebah tuduhan-tuduhan yang buruk dalam kalangan orang-orang yang beriman, mereka akan beroleh azab seksa yang tidak terperi sakitnya di dunia dan akhirat, dan (ingatlah) Allah mengetahui(segala perkara) sedang kamu tidak mengetahui (yang demikian)” >>>>Surah An Nur ayat 19