Monday, February 7, 2011

Siapakah Budak Ini ?

Perhatikan mamat dalam bulatan kuning.

Siapakah dia ?

Adakah anda mengenalinya ?

Adakah dia jiran anda ?

Adakah dia budak kampung anda ?

Adakah dia budak di taman anda ?

Adakah dia kawan sekolah anda ?

Adakah dia anak kawan anda ?

Nantikan kisah mengenainya jam lapan malam ini di blog ini.

10 comments:

azwandengkil said...

Ini mesti kes budak2 taknak turun dari flight sebab dpt tau PM nak bersalam dgn dorang ni.

Anonymous said...

budok ni kerah palo ko?

Anonymous said...

budak ni benci kerajaan BN ni.
semua yg kerajaan buat adalah SALAH

tapi skolah kat skolah kerajaan gak
ilmu dapat dari cikgu yg kerajaan bayar gak.

tapi dalam hati dia
mmg keras benci terhadap BN

kalau bunuh membunuh tu halal, dah lama dia bunuh pemimpin BN

Anonymous said...

Macam kuiz plak.. biar gua teka bro.. mamat tu anak ikan nuar kot.. Harap2 salah jawapan gua.. Takpe gua tunggu jawapan nye mlm nie..

Anonymous said...

RBF,
aku tengok ada orang post pasal nik aziz balas kepada tun mahathir.harap boleh kupas dan tembak skit.

dulu ada orang cakap tun mahathir ni mahafiraun nak pegang jawatan sampai mati.tapi tak siapa pun sedar yang rupanya mahafiraun ada di pantai timur..

kalau aku tulih lagi,kasaq kan bunyi.tapi tu la,wut u give u get back.dulu kutuk orang sekarang pepandai la pikir sendiri kalau kena kutuk

Anonymous said...

Bro. RBF, Wajah cermin hati. Bandingkan wajah mamat tu dengan lapang dada. Tarik nafas dalam-dalam dan lepaskan perlahan-lahan sambil itu jeling potret Tun M di sudut atas kanan blog lu. Gambar itu tak mohong bro...

Rakyat Memerhati

Anonymous said...

budak nie masa dalam fligt suka kentut kot setiap 10 minit muhahahahhahaaaaa

Anonymous said...

seriusly ko manusia paling busuk hati... cam xsangke ade manusia yang sangat busuk ati cam ko... aku x sokong mane2 but aku ade kat situ n i know how's the situation really is.... n u have no right at all nak cakap macam 2 kat sape2 pun... eh.., aku pelik la ngan ko..? ko ni ade agame x..? mak bapak ko langsung xde ajar ko suroh hormat orang ke...? n ko ni bertuhankan sape..? da x ingat Allah ke...?? n ko lupe ke ko tu bakal mati..?? ko leh p jumpe ke mamat 2 n mintak maap kat dia sebelom ko mati..?? aku sangat2 harap ko dapat hidayah... moga2 Allah tunjuk jalan kat ko supaya jagi manusia yang berguna... jadi khalifah Allah... kalo x.., aku doa ko mati cepat2... jangan ade sampah umat camni... merosakkan pemikiran umat...

Klik Di Sini said...

salam tuan..

ni nak merayu nie.. mohon link blog saya ke blog tuan.. Saya orang baru dalam blog2 nie..
Jadi nak tumpang ah kepopularan blog tuan.

segala kerjasama diucapkan ribuan terima kasih.

mimview.blogspot.com

Anonymous said...

AKU TAK KENAL...KALU AKU KENAL PON AKU MALU NAK NGAKU SEDARO AKU.....BUROK SANGAT PEEL DAN PERANGAI...DIA NIH...MACAM PERANGAI PENDITA NIK AJIS........