Thursday, March 24, 2011

Video Anwar Sudah Keluar, Gambar Pemimpin Pas Akan Keluar

Jumaat lepas saya menulis mengenai satu pendedahan yang akan dilakukan oleh pihak-pihak tertentu tentang seorang pemimpin Pas yang sering mengunjungi sebuah SPA di KL. Klik di sini

Tup....tup.....tanpa disangka-sangka video Anwar yang keluar terlebih dahulu berbanding dengan gambar pemimpin Pas berkenaan.

Beberapa gambar pemimpin Pas berkenaan sedang berkelana di dalam SPA berkenaan telah pun berada di tangan orang-orang tertentu dan saya difahamkan perkara tersebut akan diletupkan menjelang pemilihan Pas yang bakal diadakan tidak lama lagi..

Saat kehancuran Pas dan PKR semakin dekat. Ini balanya apabila orang yang mempermainkan hukum dan agama Allah untuk kepentingan politik mereka. Pas guna Islam untuk kepentingan politik padahal perangai sendiri mengalahkan iblis.

Anwar pula membawa watak alim, baik, jujur dan sebagainya padahal perangai mengalahkan pelesit.

Kalau kita jahil dan jahat buat cara jahil dan jahat. Jangan berlagak alim serta baik kemudian pergi tipu rakyat kononnya kita alim , baik serta suci dan orang lain jahat.

Kalau nak buat jahat, buatlah. Itu antara kau dengan Allah dan dosa kau yang tanggung. Jangan pula pergi kelentong rakyat kononnya kau orang baik dan orang lain orang jahat.

Sekarang terimalah balasannya.

Allah maha kaya....

4 comments:

Anonymous said...

Perang..Perang.. Jangan mengalah. Serang terus serang.!
Fokus RBF. Kerjasama dengan semua agar dajal ni tenggelam terus.
Kita saiko kepala perang dia dulu.. jgn lupa Malaysiakini.

Biar sampai sangap tak bangun dah.

Anonymous said...

Jangan dok syok lg, silap2 peluru makan tuan...

Anonymous said...

kalau boleh keluarkan ketika pilihanraya dun sarawak sedang hangat ketika ini. barangkali boleh membuatkan penyokong pas di dun beting maro memboikot pas dan kembali sokong bn.

lagi satu, video seks anwar ditayangkan segera bg membuka mata penyokong pkr di sarawak yg masih mengagungkan anwar sebagai pemimpin anugerah tuhan. hanya dengan cara ini sahaja rakyat sarawak akan terus menguburkan pkr daripada peta politik maalaysia.

Anonymous said...

betul saya sokong edar kan video tu kalau tak edar ornag akan kata kita tipu cepat cepat le masuk you tube