Sunday, April 10, 2011

Video Anwar Melenting Apabila Ditanya Jam Omega

Sekalung tahniah diucapkan kepada wartawan 8TV , Wan Suriani (gambar bawah) yang membuatkan Anwar sakit otak apabila bertanyakan soalan tentang jam omega kepada Anwar semasa sidang media di Kuching petang tadi.

Jam omega benar-benar memeningkan dia nampaknya....

Kah....kah....kah....

Kalau tak bersalah tak payah melentinglah. Tunjukkan sahaja jam itu. Berani kerana benar, takut kerana salah.


48 comments:

Camar Senja said...

dah boleh baca cara anwar menjawab bila ditanya soalan2 yg menggusarkan hati dia... dia akan tanya balik wartawan tu dgn konar baringgg..cecah daguu konar dia,,,tapi ada lagi rakyat Malaysia yang percaya dgn dia...

hafiz said...

wartawan tu dari mana?
tak clear sangat la dia cakap

Ms Pearl said...

lor......

AI ni stock stock sentap gak rupanya heheheheheheheehheehhe

wb16250 said...

kalau kita betul buat apa nak marah2 pak!!

Anonymous said...

bole bole... bole blah la nuar!!

Anonymous said...

cuba dengar anuar kata you plese aaa bunyi sama dengan dia kata you plese semasa perbualan dengan norlela. cuba semua dengar semula. ha ha ha memang benar leeeeeeee.

Anonymous said...

Antara Syaitan, Iblis, Dajal,Yahudi,Nasrani DAN sapa jelah, tak ada yang lebih teruk daripada Anu Nuar .... INILAH BAPAK Kepada segala BAPAK .... Anu Ar Bukan sahaja kena sunat,,, tapi kena poteng Anunya untuk hilangkan segala NAFSUNYA

Anonymous said...

KEPALA HOTAK LAH LU ANUAR

SIKIT SIKIT UMNO, SIKIT UMNO,,

UMNOLAH YANG MENJULANG KAMU DULU TAPI LU MEMANG JENIS BABI TAK RETI BAHASA

BABI LU ANUAR

Pro Kebenaran said...

Wan Azizah cakap " Itu bukan Anwar!!!" (maksud sebenar beliau itu setan iblis bertopengkan muka Anwar).

Anonymous said...

Sultan Selangor gantung anugerah Datuk Chan Kong Choy

Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah telah menggantung gelaran "Datuk" milik Tan Sri Chan Kong Choy sementara menunggu keputusan kes mahkamah yang dihadapinya berhubung kes Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ). Setiausaha Kerajaan Selangor, Datuk Khusrin Munawi berkata tuduhan yang dihadap Chan adalah serius kerana membabitkan kepentingan negara dan awam.-10/4/2011

satu pertanyaan:

anuar bila mau tarik?

siput said...

wartawan yg nak interview Nuar kena masuk kelas balik, kalau lemah semangat baik tak payah, pepayah sangat suruh je otai2 pergi interview
Zainuddin Iron Maiden pun boleh, org tua tu kan calang2 org jgak..

Anonymous said...

woii nuar....

bang najib tak kuor video.... ko ada video blue.

bang najib dah sumpah muhabalah, ko takut menyorok blakang nik aziz tua kutuk.

byk beza tu...

Anonymous said...

Betulah comen di atas tu... Hingga ini catatan rekod pencapaian terbaik dan tertinggi Al-Jub ini adalah RPM Malaysia. Pada masa itu di Timbalan Priseden UMNO.

Tapi hari ini UMNO itu jadi musuh no.1 dia... Haram jadahlah lu Nuar! UMNO itu bukan Najib. UMNO itu bukan Mahadir. UMNO itu bukan Muhiddin... Bila.

Siapa individu dalam UMNO yang engkau marah sangat? Mahathir?.. dia dah pencen beb! Kenapa aleh-aleh Najib jadi galang ganti bagi Mahadhir ni apa hal?

Marah kepada Mahathir akhirnya jadi marah dan dendam kepada UMNO. UMNO itu siapa Nuar? Umno itu siapaaaa? Hentikan politik dendam kesumat engkau yang akhirnya menjahanamkan nasib agama, bangsa dan negara ini.

Syabas kepada wartawan hebat dan kental. Mantap dan penuh fokus dalam tugas. Tahniah!

Anonymous said...

..hei Nuar benggong, kalu tidak kerana UMNO, mu tak rasa jadi TPM la..jadi menteri pun jauh sekali..kalu tidak kerana jadi TPM, mu mungkin tidak jadi pengganas sex..manusia yg tidak sedar diri dan jauh dari nak bersyukur....

Nala Kupang

Anonymous said...

ahahaha..

betul2 tu pasal norlela conversation with AI. tu ler, lama mana org blh menipu. masa akan memberikan jwpnnyer. mati2 die hard fan dia kater tu sora balaci mana tiru sora anu war. lenggok bahasa kalu korang perati, mmg sejibik! skrg nie bahasa badan lak kat dlm video. ah kantoi la ko anuwar. wartawan tanya pandai ko bomareng balik pasal najib. dasar putar belit.

Anonymous said...

Anuwar langsung tak jawab, mana ade dia jawab. Soalan dijawab dgn soalan. So typical anuwar

Anonymous said...

anwar dah jawab pun, wartawan tu yang bangang. belajar balik le. Mentang2 anwar tak jadi pm berani la tanya solan tu, cuba tanya najib sape bunuh altantuya? ada brannn..

Anonymous said...

tahniah anuar...lu hebat. respect la

Anonymous said...

kalau berani kerana benar, kalau takut kerana salah lah XD
adoiyai, kalau bagi alasan mcm tu, bdak 10 tahun pun boleh buat PC.XD
kalau anuar berani, bagi la wartawan tu bercakap smpai habis, yang nak potong line pmpuan tu ckap knapa XD

pakngah santan said...

sesiapa yang nak interview anwar kena ada persiapan rapi. anwar memang seorang yang handal dalam bab ini. tapi kalau dia nampak dia tak akan menang, saya gerenti dia akan lari keluar dari press conference macam pelesit seperti dia lari dalam sidang parlimen dulu.

Anonymous said...

mangkok hayun lu nak BABI nawar berahi. lu mampos pun orang tak nangis dag. orang ramai sorak sorai...

wak said...

yg bagusnya panggil ummi halfida masa pc tuh..
orang paling layak tanya soklan kat anuar ialah ummi..

Anonymous said...

Rakyat dah muak dibohongi. Dari pembohongan virus hiv, arsenik, sakit tulang belakang dan kini yang terbaru pun masih nak temberang. Satu dunia sudah jadi saksi pengadilan kes liwat 1 dulu dan tiada yang protes keputusan itu, menunjukkan ianya benar dan sahih. Kali ni pun dah hampir penamat dengan jayanya, tunggulah balasan Allah. Yang ternampak kini pengikut disemenanjung dah mula sedar dan mula meninggalkan awak, memang muka tak .....?

papagomo said...

HAHAHHAHA...

GEROMBOLAN BANJINGAN BN UMNO MELAYU BELACANSERTA MONYET-MONYET NYA ADA DI SINI..

KEHKEHKEHKEH..

KEHKEHKEHKEHH...

BANJINGAN BN NI BUKAN SAHAJA MANUSIA UMNO MELAYU MAKAN BELACAN MCM MONYET TETAPI MEDIA-MEDIA PUTAR ALAM MCM TVI-2-3--9-ASTRO DAN SEBAGAINYA SERTA NGO PERKASAm MMG SUKA TABUR FITNAH SERANAH...

SIBUK SANA SINI PASAL JAM OMEGA..

MANA LA BANJINGAN BN NI SEMUA NAMPAK JAM OMEGA???

DLM VIDEO SI GOMO MABUK NI PUN TAK NAMPAK PUN JAM OMEGA??

GOMO JUST KATA DIA LAYAN BLUE BUATAN SENDIRI TU 2X NAMPAK PELACUR TU AMIK JAM DARI POKET JAKET??

BETUL KER "BENDA" TU JAM???
NTAH-NTAH HPON ATAU BEG DUIT KER???

TAKDA SAPA TAU PUN.. CUMA SI BAPAK AYAM ESKAY YG KATA "BENDA" TU JAM OMEGA..

BETUL KER ?????

ITU PUN DAH NAMPAK FITNAH BANJINGAN BN UMNO MELAYU MAKAN BELACAN NI..

TAKKAN LA KOWANG TAK BLEH FIKIR???

ADA KER GAMBAR ATAU BABAK PELACUR TU AMIK "BENDA"?????

KASI LA BUKTI KUKUH SKET WAHAI BANJINGAN BN UMNO YG BODO SOMBONG SUKA FITNAH DAN MAKAN RASUAH.. TAMBAH SATU LAGI.. SUKA BUNUH ORANG..

KEHKEHEKEHKEH...

CILI KASI TARUK SKETT??

BUKTIKAN DULU BABAK PELACUR TU AMIK "BENDA"..

SO NAMPAK SGT LA SI MEDIA BANJINGAN NI DUK "HEARSAY-HEARSAY" BANJINGAN BN UMNO KATA ADA JAM OMEGA..

HAHAHHAHAHAHHAHAAA

BODO BETUL LAA..

NTAH-NTAH KOMDOM KER.. NTAH-NTAH WALLET KER???

NTAH-NTAH HENPONG KER???

MMG LA BANJINGAN BN UMNO MELAYU SUKA MAKAN FITNAH DAN RASUAH NI..

BUKTI MANA LA DOL????

YG PUBLIC NEGOK TAKDER PUN NAMPAK PELACUR TU AMIK APA-APA???

KALAU DAH SUKA SGT GAN ARAK STOUT TU TAKYAH LA PONG-PANG-POING-PAANG SANA SINI TAJA PASAL JAM OMEGA???

KOWANG DGR LA SI GOMO MABUK SUKA FITNAH DUK KATA JAM OMEGA ..

BETUL KER JAMM>?? OR BENDA LAIN???

ADA BUKTI KA???

KASI TUNJUKLA BABAK TU KALAU BRAN???

PERCAYA LA SGT SI BAPAK AYAM ESKAY GENG MABUK TU.. ATLEAST BAPAK AYAM ESKAY TU LAYAN ARAK JENIS MAHAL PUNYA KALAU NAK BANDINGKAN DGN GOMO DAN PARPUPARIAH BANJINGAN BN UMNO NI..

KEHKEHKEHKEH.. CILI KASIK TARUK LAGII

JGN PANAS HAAA...

JOM DEMO MINTA HAK RAKYAT DITUNAIKAN KEBEBASAN BERSUARA..

ADA BERANI KA BANJINGAN BN??

KAHHHKKHH TUIHHH!!!

Anonymous said...

pandai plak ckp polis tak mintak jam..yang hari tu dia tunjuk perut ada polis suruh ke...? perut boleh plak tunjuk..bila mintak jam konar baring..piiirahhh..penyokong pun TOLOL

hanizam said...

wan suriani, i love u le...

lu berani tanya soalan panas ni...kalau tengah stim, mau kuncup balik wwwooooo....

jawab jelah bila ditanya pasal tu...paling best barua sebelah nuar, dok angguk-angguk je ape nuar kona...

lantak ko le nuar...najib dah bersumpah dia tak terlibat..sekurang-kurangnya dia bersumpah...

ko??? mintak sample DNA tak bagi, bersumpah tak bagi...

Anonymous said...

tunjuk perut berbaju buat apa..bukak le baju tu kalau berani..nak tengok sikit tek melayut tu..berani kerana benar.

Anonymous said...

Wat apa nak tanya najib bunuh altantuya ke tak? Najib dah bersumpah nenafikannya. Kita pun tak perlu tanya lg.. ni yg satu ni.. anwar ni.. ada brani kaa.. bersumpah muhabalah? ada brannn?? tadak punya.. kecott beb.. cakap pusing2.. org tanya tak menjawab.. alih2 tanya balik... spin jgn tak spin.. muahaha.. ada brann..

azman said...

Assalamualaikum rbf

Wartawan tak bersedia, itulah kelemahan wartawan kita ni,bukan tak tahu anu arr kaki putar alam, jadi kamu kene bersedia ngan soalan putar alam.

Bila ditanya ape kene mengene jam omega tu?,wartawan kene jawab balik,JAM OMEGA ITULAH YANG BOLE JADI SAKSI YANG ANU ARR TAK DE KAT HOTEL TU BUAT AKSI LUCAH.

Anonymous said...

jam Omega dah jadi badi dlm kehidupan kelaurga Anuar.. depa ni mcm nampak hantu kalau ada org yg cerita pasai jam Omega.. tak caya.. cuba gi tanya... hehehe.. ingat azizah jer yg kantoi..
rupanya Anuar musang berjanggut pun 2x5 jer ... kantoi..

kaki kelentong said...

kenapa nak melenting anwar!! nampak sngt muka bapak penipu...

habis muka yg kununnnnya islamik,warak,suci dah jadi muka manusia bertopeng syaitan,masyaallah.......

lawan tetap lawan,pelacur tetap layan!!!

Anonymous said...

haha bapak zina ni cuak.. manyak langsi ar lu nuar.. fuck you!

Anonymous said...

Tahniah wan suriani... steady betol dia. Kalau aku mau dah naik kerusi tu... Profesional! Aku ingat kalau dia melenting balik boleh makan abis Nuar tu. Nampak sangat point point dia wartawan tu boleh jawab.. kalau dia main emosi boleh panas bontot ko Nuar..
Bangkit benda tiada kaitan... Najib dah jawab dah sumpah. ko bila lagi? Najib ada gambar ke? ada video mcm ko Nuar.. bodoh piang punya Juburi

Anonymous said...

Memang stereotype sangat cara dia nak divert issue bila kena soalan2 cepumas.Mesti dia tanya dari mana,umno hantar ka lepas tu merepek2 fitnah orang itu orang ini.

Aljuburi fitnah najib bunuh altantuya,pencacai tak minta 4 saksi pulak?Keluarga altantuya langsung tak sebut pun najib,tak kenal pun najib,cuma sebut razak baginda tapi anwar dan pencacainya fitnah najib sebab apa?Sebab najib PM,kalau muhyidin pm dia akan sebut muhyidin begitulah seterusnya.

Yg aku lagi pelik rosmah yg tak masuk dalam ini gambar pun diorang fitnah sama,kira satu pakejlah,dengan najib dengan bini2 dia sekali diorang fitnah.Yang ni tak dosa,tak masuk neraka walau tak ada bukti langsung,tak ada video,tak ada DNA,tak ada saksi.Yang ni halal sebab najib musuh anwar.Kalau najib tiba2 buang tebiat keluar umno masuk pkr,gerenti najib terus 'disucikan'serta-merta.Inilah perangai manusia yg bertuhankan politik.

Anonymous said...

kalo aku jadi wartawan dah aku asak anuar bertalu2..biar dia mengamok...naik menyampah aku tgok anwar menjawab soalan yg xde kena mengena...ada ke dia jawab pasal polis...pastu dia ulang byk kali...soalan utama dia x jwb pun??..pastu dikaitkan dgn altantuya....apa la bangap sianwar ni...sikit2 altantuya...,sikit2 UMNO....itu la skrip yg diulangnya berkali2.....
pencacai anwar ni xde otak ker??..x boley pikir ker??..atau otak dah penuh dgn air...

Anonymous said...

cis laknat punya mr Y BERANI TERBILIAK BIJI MATA nak lawan pompuan ko aljuburrr ngan pompuan kau berani lah buat mata macam nak rogol orang je ... macam tu ko nak jadi pm jangan harap lah jauh langit dari bumi...ko tak kena lagi buku ngan ruas jgn ko ingat orang takut pada ko rahsia kau seme dalam poket orang orng yang terdekat ngan kau bila bila masa saja tembelang busuk yang kau lakukan itu akan pecah dalam masa terdekat ini

berani buntang mata menentang atas kesalahan sendiri tengok lah nanti
mata yang terbeliak tu yang melenting pertanyaan pompuan tu akan meletup diatas dunia ni lagi
didalam kubur nanti lidah yang berbohong itu akan burok dulu dan diikuti ngan mata terbeliak didunia akan meletup pada hari kedua setelah ko mampos nantii...tunggu dan lihat la.. atas dunia bolih tipu sebelum mati nanti tengok lah
jangan harap lah nak naik tangga putra jaya tu tak ada siapa pun dibumi malaysia ni nak benarkan ...

Anonymous said...

ada 2 individu dalam PC ni
sorang anu war, sorang perempuan wartawan...
tapi nampak perbezaan personaliti dan kredibiliti...

mmg respect abis kt wartawan perempuan tu..selamba, cool, berwibawa bertanyakan soalan, fokus kepada tugas...
yg sekor lagi tu..si anu war tu...gelabah...jawapan pn melencong, tidak fokus...mata mcm mau kuar api...

kita lihat la 2 personaliti ni..
wa lebih respect wartawan perempuan tu...berbanding sekog jantan tu...langsung tak ada kredibeliti...cm tu ke rupa nak jadi PM Malaysia...?

Anonymous said...

marah kat umno yang buat tu macam dia biasa buat je masa dalam umno..mcm la org lain sehina dia dalam umno..org2 umno pun x suka dgn kes terbaru ko ni..apa nak susah,apa nak marah, dah kalau jam OmeGa tu ada tunjuk je lah,ni melibatkan maruah..nampak sangat pandai makan tak pandai simpan,macam mana nak jd PM ni..silap-silap malaysia kena jual di singapok..:(

Anonymous said...

tahniah wartawan tu...

cuma bro rbf silap tulis nama tu..
Nik Suryani Megat Deraman nama wartawan tu..tv3 punya..

anwar marah siot smalam...tak salah,tapi marah..hahaha..

BLADE...

Abu Garcia said...

Patutnya Nik Suryani hentam tanya direct "tu jam omega Datuk Seri yang dikatakan diambil oleh pelacur china seperti dalam video seks datuk seri tu ..."

Agak-agak apa la yang Anuwar nak jawab?

Anonymous said...

sepatutnya nik suryani misti keras keras tanya dia tunjukan jam omega tubaru saya boleh tanya yang lain

ni orang tanya jam omega sijantan tua tu melenting melambong macam nak terkeluar tahi anjing tahi babi di biji mata tu hee dasyat

kalau lah saya dirempat nik suryani tu saya akan lebeh serius lagi tanya dan buat mata terbeliak sama cakap kuat kuat bertempik situ dan mencarut ke itu je lawan dia jantan tua kutuk tu dia hanya berani ngan pompuan je nanti dia akan bertemu lah lawan sebenar nya insyaalah...

Anonymous said...

sebut je jam omega biji mata si pornsta tu betul betul macam mata bapak pontianak.... heee kat situ kalau ada mercun aku bakar terus meletup si mata bular tu ....habis cerita

Anonymous said...

rbf

yang aku pelik tu si pornstar tu dalam video sex tu dah pakai tuala labuh tapi tangan setan tu asyik nak raba butoh je dan garu garu hai naik nafsu serakah sangat ke dan tak sabar sabar nak tikam atau butoh dia tu dan kena sifli aid dan ke dah berlubang macam shower mandi tu?????

zizie said...

GUA INGAT WARTAWAN TU BERIYA-RIYA TANYA KAT NUAR SEBAB DIA PUN GERSANG GAK TGK NUAR NIH..,,SEBAB TU DIA PON NK JOIN SEKALI KOT..,,YG WARTAWAN TU POMPUAN..,,MEMANG ADE CAN LA DIA PON NK KENA BALUN NGAN NUAR NI..,,KEHKEHKEH..,,

TESLAMARIN said...

PAPAGOMO

April 10, 2011 10:13 PM
SMS ANUAR KAT ESKAY SURUH CARI JAM OMEGA TU PASAL APA, CARI KONDOM KE, CARI HAND PHONE KE.CARI JAM TAU TAK?

rudy said...

8Tv interviewer has bigger balls than DSAI. that is all i want to say about this matter. hell yeah! ok one more, that guy in purple in wan's photo is the lauk for the day. ha haa

Anonymous said...

rbf

ko kan ada cd sex pornstar tu ko tayang kan lah habis habisan jangan potong langsong biar seme orang tengok dari mula masuk bilek hingga sampai pancut 2 x dan tengok blojob tu biar dia rasa nya dan disamping itu dapat seme org tengok cam mane dia tanggal jam omega tu in detail la

jangan heboh je dan tunjuk pun ala ... baru heat je mana boleh jadi? jadi si pelakun tu dia boleh nafi lah jangan bagi dia nafi lagi biar mata dia yang terbeliak macam pontianak tu meletop.... tayangkan pada seme biar nicky dan seme ostat ostat tu buntang biji mata tu

Anonymous said...

cuba bandingkan perkataan "you plese aa" pada minit 2.30 dengan "Ha plese ya" pada minit 5.38 dalam vidio you tube perbualan telafon dengan Norlela. ada persamaan tak? sila beri komen .....