Wednesday, May 18, 2011

PENTING ! Siap Sedia Depan Komputer Anda Jam 11.15 Pagi Esok

Dipetik dari : http://anwaribrahimblog.com
Ketua Pembangkang, Dato’ Seri Anwar Ibrahim merupakan rakyat Malaysia yang pertama dijemput sebagai panelis segmen interaktif Yahoo! Malaysia ‘Question Time. Segmen tersebut akan bermula pada hari Khamis 19hb Mei 2011 pada jam 11.30 pagi. Dato’ Seri Anwar akan meluangkan masa hampir 1 jam bersama warga cyber menerusi platform “Cover It Live” di mana warga cyber dapat berkomunikasi dengan Dato’ Seri Anwar secara langsung. Editor Yahoo! Malaysia akan bertindak sebagai fasilitator.

Sila klik di sini untuk ke platform Cover It Live: http://my.news.yahoo.com/questiontime/
Apa lagi wahai rakan-rakan blogger, facebooker dan twitter, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Esok jam 11.15 pagi siap siaga depan komputer masing-masing. Mula saja sesi komunikasi dengan Anwar, ambillah kesempatan itu sebaik mungkin untuk kita bertanya soalan-soalan mengenai liwat, dna, video seks, sumpah laknat dan jam omega.

Bukan itu sahaja, jangan lupa tanya dia pasal saham-saham semasa dia menjadi menteri kewangan. Paling jangan lupa sekali,kita tanya dia pasal hubungan dia dengan Shamsidar serta mengenai Afifa.

Saya difahamkan Umi Hafilda dan Datuk Eskay juga akan bersama-sama kita dalam sesi berkomunikasi dengan Anwar esok, dan ada seorang wanita, nama saya tak boleh sebut. Wanita ini kenal Anwar Ibrahim dan Anwar juga sangat-sangat mengenalinya akan turut serta dalam program esok. Nantikan kejutan dari wanita berkenaan.....

14 comments:

anti bohmau said...

rbf,

jgn pulak lupa password:

MOKHTAR! MOKHTAR!

hehehhee

Jeffry said...

KALAU FASILITATOR TU X SEKAT SOALAN MAUT NO PROBLEM BROO HUHUHU

Anonymous said...

anwar ni mesti da siap sedia punya dgn jawapan2 putar belit kona baring...

confirm bias punya...

Anonymous said...

Facilitator tau nuar tak der teloq jer yg akan sekat soalan2 maut tu nanti. kalo betul dia anak jantan nak takut apa... tp sah2 di pon....

Anonymous said...

kalau soalan2 maut di ajukan pada anwar aku pasti jawapannya ialah exploitasi kerajaan,kerajaan nak jatuhkan dia,najb nak boikot dia,tektik kotor dan jijik oleh kerajaan.macam tak ada jawapan lain.kau tengok aje besok.itu aje modal dia.pasal dah tak tahu jawab.

hilbert said...

wanita yg dimaksudkan tu adalah Assmin :))

Anonymous said...

SOALAN KILLER UNTUK ANWAR...MANA LEBIH PENTING JAWATAN PM KE AHLI NERAKA...???

Anonymous said...

soalan maut 1) kenapa anwar tak nak cari orang yang menyamar dirinya dan menjadi pelakun prono, soalan maut ke 2) sanggupkah anwar buat amalan sembahyang hajat, baca yasin dan berdoa - ya allah ya tuhanku sekiranya saiful telah menfitnah aku maka engkau laknatkanlah saiful dan sekiranya aku sodomi saiful engkau hukumlah aku sebagaimana engkau hukum kaum ad dan samud - amalkan selama 40 malam soalan maut ke 3) sanggupkah anwar berdoa ya allah ya tuhanku engaku laknatkanlah pelakun prono yang menyamar sebagai aku

Anonymous said...

SOALAN PALING MAUT PATUT DITANYA

ANU AR, BILA LU NAK BERHENTI JADI PENIPU?

KALAU TAK PUAS JUGA, TANYA

ANU AR , BILA LU NAK BERHENTI MBONTOT ORANG?

KALAU TAK PUAS JUGA, TANYA

ANU AR, BILA NAK BUAT VIDEO PORNO LAGI?

KALAU TAK PUAS JUGA, CAKAP JE, HEI NUAR, GUA TANYA LU LAIN LU KORNER KUT LAIN, YOU SHUT UP LAH NUAR, YOU JANGAN KURANG AJAR DENGAN KITA SEMUA .. PAS TU BLAH RAMAI RAMAI ,

Anonymous said...

En Anuar Ibrahim pernah pergi Haji/Umrah tak??? Bila dan sila nyatakan....

aku laa said...

Bro..dulu gua respect kat lu bro..tp,skrg nie..gua baca lu punya blog dah macam tak ada idea laa..blog lu skrg dah kurang kreatif..gua dah hilang respect laa kat lu skrg sbb asyik hentam peribadi orang jer bro..gua lagi suka kalau lu hentam parti dari hentam peribadi!! sudah sudah laa bro..kreatif sket laa lepas nie..baru ada syok baca lu punya blog..baru ada respect..nie pandangan gua jer bro..

jangan Marah bro..

ruang bicara faisal said...

kpd aku laa

terima kasih atas pandangan yang diberikan

azam said...

aaahhh....semua soalan yang 'ganas2' semua x masuk.Semua yg masuk adalah soalan2 penglipur lara.Soalan yang jenis 'mat si putar belit' boleh jawab dgn janji manis cam selalu, bykla masuk..ni semua kelentong!

ruang bicara faisal said...

bro azam
sama lah...
saya punya soalan pun tak masuk2.

anwar kata kebebasan media. kepala hotak dia ?