Tuesday, May 3, 2011

Selepas Eskay, Sebelum Anwar, Husam Dahulu Perlu Jalani Ujian

Ramai diantara kita telah tahu apa yang diperkatakan oleh bakal Presiden Pas, Husam Musa seperti dilaporkan oleh Sinar Harian semalam. Untuk membaca berita asal sila klik di sini.

Husam kata Datuk T perlu menjalani ujian poligraf bagi mengesan sama ada mereka berbohong atau tidak dalam isu video seks yang mengaitkan Anwar Ibrahim.

Dengan serta merta salah seorang trio Datuk T, iaitu Datuk Eskay respon kepada cabaran Husam. Beliau sanggup menjalani ujian tersebut dan semasa ujian itu berjalan ianya perlu dibuat siaran langsung ke seluruh dunia. Tu dia.....punya berani Datuk Eskay menyahut cabaran Husam. Menipu lagi ke ?

Datuk Eskay juga meminta agar Anwar perlu menjalani ujian yang sama.

Itu permintaan Datuk Eskay, permintaan rakyat Kelantan pula, Husam juga perlu menjalani ujian yang sama.

Husam perlu menjalani ujian poligraf secara terbuka dan secara langsung ke seluruh Malaysia untuk membuktikan dia tidak pernah terlibat dengan rasuah sepanjang menjawat jawatan exco di Kelantan.

Selepas sahaja Datuk Eskay menjalani ujian poligraf, kita minta Husam terlebih dahulu jalani ujian berkenaan , sebelum giliran Anwar pula mengambil tempat untuk menjalani ujian tersebut.

Apa macam Husam, ada berani ke ?

6 comments:

Anonymous said...

Apalah Dr Maza ni... Nak pertahan maruah macam mana? Dah memang sah pelanggan pelacur tak bermaruah! Kenapa ulama-ulama tak cakap sesiapa yang tidak mahu bersumpah memang sahih terlibat lakukan perkara terkutuk tu?

Anonymous said...

NAK GUNA CARA UJIAN POLIGRAF PULA KONON KOT KOT TEKNIK MACAM NI BOLEH MEMERANGKAP DATUK ESKAY,SUMPAH DENGAN NAMA ALLAH TAK BOLEH ,IKUT CARA ORANG PUTEH PULAK LA NU.

Anonymous said...

baso barua husam tu tadok nyo berani,toke kambing ni perangai supo nate tu ar hugok...mmmbekkkkkkkkkkk

tokawe

halim said...

rbf

dia nak tanding presiden,mesti lah ada satu parameter untuk menonjolkan diri dia..biasalah ahli politik..terutama dari PAS,slalu cakap macam hebat..tapi macam lepat..hampeh..

sgray said...

Cukup2 lah melayan kehendak puak2 yang buta hati walau apapun yang dilakukan akhirnya di tuduh KONSPIRASI juga...hakikatnya nie dia..

“Dan mereka berbuat tipu daya, maka Allah membalas mereka dengan tipu daya yang serupa dan Dia sebaik-baik yang membuat balasan” (Ali ‘Imran: 54)

Barangsiapa yang Allah sesatkan, maka baginya tak ada orang yang akan memberi petunjuk. Dan Allah membiarkan mereka terombang-ambing dalam kesesatan.A'Araf 186.

wallahuwa'lam

Anonymous said...

Sudah la..buat apa nak tegangkan benang yang dah basah...berani kerana benar,takut kerana salah...