Friday, July 15, 2011

Video : Kerana Mat Saleh, Orang Kita Sendiri Dibuli

Video dibawah ini menunjukkan bagaimana seorang remaja lelaki rakyat Malaysia diherdik dan dibuli oleh rakyat Malaysia sendiri hanya kerana dia memakai baju MU sewaktu menyaksikan latihan pasukan Liverpool di Bukit Jalil petang semalam.

Jika sekadar nak bergurau atau usik-usik ok lah. Tapi janganlah sampai pegang dan buka baju yang dipakainya.

Jangan jadi bodohlah. Tak kan kerana mat saleh kita nak buli orang kita sendiri.

28 comments:

Anonymous said...

kesian. penyokong liverpool kat anfield pun tak hooligan mcm ni

p/s: kalu aku jual merchandise liverpool kat stadium esok mesti sold out punya. tak pun promote kat FB. zaman skrg ni kalu takde produk pun bole buat duit jugak

Anonymous said...

Mcm sial je penyokong Looserfool ni...

Anonymous said...

kata demokrasi, bebas, macam stadium tu diorang punya plak... takde freedom of choice..

azwandengkil said...

Memang bangang penyokong LiverFool ni. Budak MU tu sama gak bangangnya. Hasilnya dua-dua BANGANG. Baik MU Ayam mahupun LiverFool.

hangkedee said...

Kedunguaan mental generasi muda yang di racuni oleh Yahudi.Melayu melayu belacai belaan Dapig dan Yahudi.Pewaris pewaris yang bakal merempat di negara sendiri yang AKAN malu mengakui Mereka MELAYU nanti.Coming soon Abad Ke 22.

anti bohmau said...

ikut sukala nak sokong pasukan mana, nak pakai jersi apa pun! nampak semakin extreme budak2 muda di negara kita ni! dah tak tahu nak hormati hak orang lain!!

kata nak demokrasi bersih. tp sgt biadap jika sampai tarik2 baju orang lain hanya krn tak sama dgn selera dia!! apa nak jadi budak2 ni? mcm mana la nak jadi pemimpin jika perbezaan citarasapun jadi isu????

samala dgn puak2 bersih yg tak berapa kerat hari tu berbanding dgn berpuluh juta lagi rakyat malaysia yg tak sokong mrk!! biadap bila undang2 negara diketepikan semata2 nak menyokong tindakan lawyer hindu belit tu! last2 memo pun tak serah?? apa hal???

Anonymous said...

PENYOKONG LIVERFOOL MEMANG BELADIFOOL.... TAKUT DENGAN BAJU MU... DUA-DDUA BELADIFOOLLLLL...

Anonymous said...

siaan gak aku nengok budak tuu...ikut suka dia lah nk sokong sapa pun...aku penah ke luar negeri tgk bola..xde pun paksa2 org camtuu....!!

Anonymous said...

Kalau akulah semua yang kene togel bukak baju pasal ini Malaysia lah bukan Anfield bukan Old Trafford.Woi IC mana korang ni?Lawan negara sendirilah gila!!Mana lagi penting Negara ke Kelab yang Kapitalis tu?Diorang bukan pedulikan korang pun mereka datang hanya nak duit korang jer.Dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung!

Anonymous said...

Sebab itu lah saya tidak menyokong mana-mana pasukan bolasepak luar negara. Buek mengabihkan boreh yo. Baik sokong pasukan nogori den. Hobin Jang Hobin.

akuantiPAKATANBANGANG.

Anonymous said...

Ya Allah, malu nya tengok perangai budak2 ni, terutama yg melayu. Hodoh2 semua nya. I fear for the future.

Anonymous said...

menyokong pasukan luar yg menentang pasukan negara sendiri...tak payah banyak cakaplah,dah terang2 bangang. memalukan.

pego said...

ini le malaun2 bangang,terlalu taksub. budak yg sekor tu pun bodoh nak provok le tu....

melayu waras said...

samada politik atau bola...x habis2 budak2 melayu ni bodoo..

Anonymous said...

mmg bodoh la penyokong liperfool.
dh la epl tu sbhgian dr dakyah yahudi. yg kita bangga sgt, apa yg kita dpt. ohhhhhh kita dpt maki.. bodoh mcm PAS.

ha3
-PASBerg-

ROSAFID said...

Saya Kata!!!Sedih tengok perangai penyokong taksub liverpool.Pada saya tak salah mamat tu nak pakai baju apa.Sebab itu hak dia.Itu lah mentality orang asia ( MELAYU TERUTAMA NYA )yang sentiasa mengagung2kan orang putih.Bahawasa nya umat islam akan mengikuti serta menjejaki segala perbuatan YAHUDI dan NASRANI LAKNATULLAH sejenkal demi sejenkal sedangkan kita tidak menyedarinya .Fikir2kan lah saudara saudara saISLAM ku. Wallahu'alam. Wassalam.

Anonymous said...

AKU JANGAN DILIWAT

PATOTLA MELAYU PUN DH TK MALU MENGAKU GAY.

CILAKA BTOL.

Anonymous said...

muka2 yg suruh bukak tu majoriti mesti sokong bershit. akai kurang.tp aku respek jugak kat budak tu, dia sanggup x berbaju dr sarung baju yg dia x sokong. Byk pengajaran yg boleh kita dpt kalau kita hayati betul2 situasi tu ngan keadaan negara kita sekarang. salah satunya menggambarkan berapa kerat saja remaja kita yg ada jati diri

Anonymous said...

igtkan player je bangang main kat padang, fan pun bangang jugak rupanya.

Anonymous said...

yg ni wa tak setuju dgn u bro GAP
kalau dah datang majlis Liverpool..kena la pakai baju liverpool...apa barang pakai baju musuh ketat plak..

klu dah datang majlis reunion harimau...tetiba berok sekor join...msti la harimau naik hangin...

simple je bro...
dah tau tu semua penyokong liverpool...dok pakai baju MU buat apa...

wa bagi contoh la...
dlm ramai baju merah patriot tu..tetiba ada sekor mangkok hahun pakai baju kuning taik bershit dlm kelompok merah patriot....tentu la kecoh jadinya bro...

tu la org tua2 dah pesan..
masuk kandang kambing..beruk pn kena mengembek...

dah udah la bro..
kita fokus pada politik lagi best...kita fokus kepada B.A.B.I lagi best...

aku amir..
penyokong liverpool...

p/s klu org MU kata kejadian ni tak betul..tak pa nanti bila MU buat perlawanan persahabatan dgn Pasukan Malaysia..
wa akan upah sekor LEMBU PASngok utk pakai jersi Liverpool...then kita tengok apa reaksi penyokong MU plak...

relek la bro..
jgn hilang fokus bro...

Anonymous said...

hahaha...dah confius plak..masuk rbf masih ingatkan GAP plak..
sori bro rbf...

walaupun kita bbeza dlm menyokong BPL...tapi kita tetap tak sokong pembangkang...

Gunners.. said...

Gila EVIL! Biadap! For those yang terlibat, I WISH YOU WILL FACE THE SAME HUMILIATION! Macam orang tak bertamadun. For that boy (MU), take it as an experience with monyets. You don't have to feel ashamed. You did well by not letting other people to force you to take the Liverpool shirt..

Anonymous said...

Pakai baju malaysia lagi bagus sei...sape brani nak hamun...hahaha

Anonymous said...

aku dapat info yang mamat manu tu singaporean

pengembala said...

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

dah datang majlis orang ikut la tema,kan dah kena bukak baju


hahahahaha

yang pakai baju tu pun banggang,yang suruh dia bukak pun banggang

lain kali pakai je baju kelantan,kan sama merah,amacam?ada berani suh bukak?kang kene tomoi kang,haha

Anonymous said...

ditengah2 ceramah Najib...anda pkai baju DAP...agak2 ape jd???

Anonymous said...

RIGHT DRESS AT THE WRONG PLACE!!!

Anggap je benda ini macam "WA KENA BEB"

Anonymous said...

Ibarat Baju Kuning ditengah tengah ribuan baju merah

Bajunya tak salah tapi tempatnya tak sesuai

So, ada yang tak kena dengan pemikiran individu ini.