Wednesday, September 14, 2011

Akhiri Ramadhan dan Awali Syawal Dengan Seks Di Kelantan


Kita sering dimomokkan kononnya Pas menegakkan syiar islam dengan begitu hebat sekali di Kelantan selama 20 tahun dibawah pentadbiran seorang 'ulama'.

Semua itu adalah pembohongan untuk memancing undi di tempat lain.

Mengikut polis Kelantan, seminggu sebelum berakhirnya puasa dan seminggu selepas hari raya jumlah kes rogol meningkat mendadak di Kelantan. Klik sini

Patutlah masa awal-awal puasa harakah daily melaporkan tentang keunikan Ramadhan di Kelantan. Rupa-rupanya rogol bergilir-gilir sebahagian dari 'keunikan' Ramadhan ala Pas.

10 comments:

MMR said...

hahaha.............

Anonymous said...

Kalau korang nak kenal. Yang dalam gambar tu yang pakai serban adalah Mursyidul Am Komunis namanya General Nik Aziz bin Nik Mat.

Dia adalah ketua komunis yang bertopengkan islam. Habis orang melayu Pas kena tipu.

Anonymous said...

biasala...

kan idola SEDAP MAH yg jadi sanjungan..

hahahahaha

Anonymous said...

bangang gila pAS ni!!!

pengembala said...

Bnyak na golongan bangsat

Anonymous said...

Apa yang nak di hairan kan bro. Kalau Mat Sabu yang ada jawatan dalam Pas pun boleh sondol puki si Normah dalam hotel boleh terlepas begitu saja, orang2 Pas biasa ni yang tak ada duit nak sewa hotel sondol puki dalam semak saja lah.

Aku naik steam pula bila Mat Sabu kata bau puki si Normah tu melekat dekat muka dia .. mesti baunya sedap lagi memberahikan, kalau tak sedap tentulah Mat Sabu pi basuh muka dia.

Entah-entah Mat Sabu bila ambil uduk untuk solat mai tang muka dia tak basuh apa sebab takut baunya hilang. Kalau aku seminggu aku mandi tak basuh muka.

Anonymous said...

kah kah kah mursyidul am komunis...baru tukar ka...

Anonymous said...

memang dia sekarang berjawatan sebagai Musyidul Am Komunis. dan komunis itu juga adalah Menteri Besar Kelantan. dan lagi dia juga merupakan sorang komunis yang selalu di jemput oleh komunis2 di luar kelantan untuk menyampaikan ceramah yang bertajuk " Membangun Bersama Islam Melalui Komunis "

kenapa ? awak tak tahu ker Pas dengan komunis sudah tak ada beza lagi.

tak salah kan kalau saya panggil Nik Aziz Tuan Guru Komunis.

Anonymous said...

KALAU PERKARA NI BERLAKU DI NEGERI BN TENTU NIK AJIS AKAN KATA BALA...BALA...CELAKA...CELAKA...CELAKAAAA....TAPI BILA KENA ATAS BATANG HIDUNG SENDIRI SENYAP SAJA....HAKIKATNYA KEGAGALAN KERAJAAN TERISLAM DI DUNIA (PAS)MENGISI ROHANI BELIA DENGAN PROGRAM KEAGAMAAN YANG MENYEBABKAN KES INI SEMAKIN BERTAMBAH DI KELATE...NIK AJIS DAN KAUM NYA ASYIK BERCERAMAH,BERPOLITIK DAN MENIKMATI KEMEWAHAN SEDANGKAN HAMBA RAKYAT SEMAKIN BOBROK DAN ROSAK....ITULAH PAS.

Anonymous said...

serang lagi nik aziz tu. duk sedap serang, x ingat kubu sendiri dah runtuh