Tuesday, May 1, 2012

Agung dan Permaisuri Juga Diheret Ke Rusuhan Bersih


24 comments:

Ayah Man said...

Kalau dah bertudung sebegini jagalah
maruah diri. Tentu banyak kewajipan yg harus dilakukan olih saorang wanita islam yg berbaya. Bagaimana dgn kesempurnaan rumah tangga?
Orang mentertawakan kita, kita tersengih tak sedarkan apa yg sabenarnya berlaku.
Achik insaf insaf sikit ya. Acik memperlekihkan Raja kita. Bangsa asing ketawakan acik.

Anonymous said...

Betina banggang

JoN said...

sokong agung konon diaorg nih.. padahal baguih pnya dok hina ngan bantai POLIS *DIRAJA* MALAYSIA ... bg aku islam ke dak makhluk2 dlm geng pakatan rakyat nih mmg wajib di sembelih idup2!!!

Anonymous said...

Cash page: http://www.centplay.com/affiliate/affiliate_1439/

Anonymous said...

Usaha demo diMekah dan Madinah dan juga memperalatkan Agung dan Permaisuri membuktikan bahawa DALANG bersih3 ni adalah orang berbangsa BUKAN Melayu Islam.

Sidalang ni faham yang Raja dan Islam adalah pegangan rakyat Melayu Islam.

Dengan meng-exploitasikan kedua faktor ini, mereka dapat mencuci otak rakyat biasa terutamanya orang Melayu.

Maka jadilah mereka ni kuda tonggangan atau lembu dicucuk hidung.

Hairan masih ada rakyat yang senang ditipu.

Anonymous said...

Gambar dan bukti dah ada. Apa lagi tunggu Menteri KDN yg pondan sehabis pondan, takkan le nak tgk aje.
Kerana kebangangan dan kepondanan kau le negara kacau bilau. Next PRU...'Selamat tinggal le Babe Pondan"

Anonymous said...

Menteri KDN telor dia dah kene rebus....yg bole dia wat ...terseengihhhh je....Dia ni paling sesuai jaga kementerian hal ehwal wanita..KDN bgla kat org yg TEGAS wahai Yok JIb....

kami sayangkan negara kami...
Kami mahukan keamanan negara ini..
jadila kjaan yg bole kami harapkan..
Jadila kjaan yg mmbela kemahuan majoriti rakyat bukan minoriti yg mmbuat kekacauan itu...

Anonymous said...

apa kes nak dakwa dia?bwk gambar agung?,..hadir BERSIH3.0?,..sengeh?kalau ada kes dakwa laa,..kalu takat bising kat sini,ayam dlm reban pun lagi kuat...

ngoh ngeh said...

bersih3.0 ni dibuat utk negara.pada aku pendemo bersih ni lagi patriotik.nak harap umno/bn?apa tindakan patriotik korang yg ikhlas tanpa imbuhan?seingat aku tak ada...

Anonymous said...

kalau dah rase poster support pun pakai photochop...nampak sgt desperatenye...

Anonymous said...

KENA TANYA KETOK GURU NIK AZIZ...DIA KATA INI HALAL

Anonymous said...

RBF,

KITA DESAK PIHAK BERKUASA SIASAT PEREMPUAN NIE & AMBIK TINDAKAN

Anonymous said...

Terkini dan sensasi: GEN LELAKI ESKREM TELAH DITEMUI....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Kah kah kah kah kah..... KANTOI ALL THE TIME

Baju OREN aku mane Shidar....????

Anonymous said...

Saya rasa x ada salah pon bawa pic yang dpertuan agong...salah ker kita bawa perkataan Allah ... Muhammad .... Pikirlah sendiri ... Nk tulis pon

Anonymous said...

Perempuan itu tersengeh memperagakan diri. Orang mentertawakan kebodohannya dan pasti ramai yang menyumpah seranah perbuatannya. Memperagakan wajah Yang Di Pertuan Agung dan Raja Permaisuri Agung didalam perhimpunan 'KOTOR'pula adalah menunjukan betapa rendah akal budinya yang sanggup 'menghina' Institusi DiRaja.Isteri atau anak siapakah dia ini?
MTK

Anonymous said...

Tipu punye olang,busuk punye olang...olang ini macam olang sial loo

Anonymous said...

Spot the similar……. between:

http://1.bp.blogspot.com/-6KdgRpq8_RE/T5wtxGlnpkI/AAAAAAAAAAU/UfO8H0uGh4w/s320/1.JPG

and this….

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216642_216545175027873_100000171754637_1031693_454925_n.jpg

Got something????

timun said...

anon 8.07 >>>> pakai kain pelikat ikat atas pusat tanpa baju berjalan2 di kota raya lagiiii mulia daripada pendokong bersih yang x akan suci2 nih...

Anonymous said...

Bukankah perempuan kaewan kpd 'jalang pencen' kat dataran merdeka tu....

Anonymous said...

this show a how simple picture can create so many speculations ikut suka je.so judgemental.So Malaysians.

Anyhow why ppl so terlalu taksub dgn Raja and melayu dn meletakkan islam dlm second level in this simple pic.Melayu bersatu but still cemuh each other.Dlm akhirat nanti Allah bukan tanya pasal agung pun but ur agama.Besides as far as I concern gaji Raja pun kita yg bayar kan ?

Back to my point , Bwk banner Raja ke , Palestine ke , tulisan Allah bukan satu kesalahan yg besar.Why so serious ?

Anonymous said...

This pic the title ;
"Agung dan Permaisuri Juga Diheret Ke Rusuhan Bersih "

Exaggerations, man.

Anonymous said...

kenapa pihak berkuasa PDRM x tangkap pun dia? saya rasa, x salah pun bawak sbb x ada pun menunjukkan dia menghina YDP AGUNG dan PERMAISURI...

Anonymous said...

demo Bersih bawa gambar YDP agung jadi isu...
Demo umno bantah perlantikan MB Terengganu siap banner "kami nak Derih, Natang" tu apa? Patriotik sgt ler tu....

Anonymous said...

menyebarkan foto peribadi oranglain tanpa izin adalah satu kesalahan! Btw, gadis bertudung ini hanya menyatakan kebanggan ke atas Agong dan permaisuri yang berasal dari Kedal Darul aman. Pilihanraya yang bersih dan adil tentunya disokong oleh manusia yang waras di malaysia ni. Melainkan kamu gila!