Sunday, October 14, 2012

Jurulatih Selangor Tidur Lena Dua Malam Berturut-Turut Dibuai Mimpi Indah


Apa khabar jurulatih Selangor ?

Dengar cerita sudah dua malam tidur tak sedar-sedar kerana dibuai mimpi indah menjulang Piala Malaysia ?


Ajihs Nasi Lemak kini popular sekelip mata walaupun terpaksa dibayar dengan kad kuning. 

Selepas ini silap-silap kena tindakan dari FAM pula. 

Lagilah popular Nasi Lemak Ajihs....

Hi....hi....hi...

Kalau jual di stadium hari perlawanan akhir nanti, setakat 2-3 ribu bungkus senang-senang habis....

Ke FB Ajish Nasi Lemak.....klik sini......

18 comments:

Anonymous said...

AKU HENSEM

FIRST
GOMO KLATE GOMO

usin said...

1. ATM akan menang sbb pemain paling mahal kelantan tak dpt main.
2. selangor boleh bagus balik dlm bolasepak malaysia jika pakatan disingkirkan. bukan sebab aku benci sgt dgn pakatan sampai meleret-leret ke bola sepak (jgn politikkan sukan..hehehe) tp pakatan selalu bawak suwey kt team selangor. contoh: kt dada pemain selangor tertulis MBI (menteri besar incoporated). sebab ada MB tulah maka team selangor suwey...hahahaha, pendapat aku je tu. org lain tak setuju, suka ati korang.

Anonymous said...

kawe dok napok stadium yg Huse nk buat bulan mac dulu, rasanya dah 99.99 peratus siap dah loni.

Anonymous said...

Jangan nk poloitik kan sukan.

uncle mi said...

jurulatih selangor sedang bermimpi di malam hari...hahaha

Anonymous said...

bukan politikkan sukan tu, orang politik ada dalam sukan.

Annuar Musa - KAFA
MB Kedah
MB Selangor
etc3..

bola yang naik ialah KAFA dari UMNO/BN. Yg jatuh bola kedah, yg bermimpi MB Selangor.

Perlis apa cerita?

Wak DO

Anonymous said...

Macam biasa Hairuddin (Hai-O) akan score goal benam kelete...

bro yul said...

3-0 itulah dia hasil yg irfan bakti dapat menjadi jurulatih selangor..ternyata irfan lah orng yg memasang angan2 mat jenin dan bermimpi dia siang hari....kalau aku duduk d tempat irfan bakti aku dah letak jawatan la..memalukan....muahahahahahha.....

Pak Mat Tempang said...

pandan la dngn muka ko irfan....ckp besar sngat terima la padah nyer....kahkahkah...

Ex player kelate said...

Harap harap Piala tu kita pamir di stadium baru bule april nanti .. Tq huse

Anonymous said...

Kapten(b) irfan adalah asal kg kelate!¨!

Anonymous said...

Dalam sukan seperti bola sepak, sesuatu kenyataan yang dikeluarkan oleh kedua2 pihak merupakan 'perang sikologi' seperti juga dalam politik kepartian yang menggunakan tektik sama untuk menjatuhkan moral lawan.Dikancah bola sepak luar negara juga mereka menggunakan pendekatan yang sama. Irfan telah membuktikan bahawa dia adalah seorang jurulatih yang baik. Bola sepak adalah sukan berpasukan. Bagus atau tidak sesuatu pasukan itu bergantung kepada banyak faktor antaranya pentadbiran, jurulatih dan pemain sendiri. Adat perlawanan, ada kalah dan ada menag. Kadang2 nasib juga memainkan peranan.

Walaubagaimanapun sukan di Malaysia pada amnya tidak ditadbir secara profesional. Orang2 politik apa lagi yang berkedudukan tidak malu2 menawarkan diri untuk memegang jawatan tinggi walau pun pada hakikatnya pengetahwan mereka 'KOSONG' mengenai sukan yang mereka terajui.

Wallahualam.

mtk

sulaiman yusof said...

tulah irfan islam tak pernah mengajar cakap besar jgn terlalu over confident tgk sekarang dah jadi mana nak letak muka ka.u oi irfan

amira fatin said...

MALU BTL IRFAN TULAH LAIN KALI JGN MIMPI DI SIANG HARI. TERLALU OVER CONFIDENT SAMPAI KALAH KAN KESIAN KAU BEB.

Anonymous said...

rbf....kau kena tau itu hanyalah serangan psikologi. bukan nak agah ke apa benda...kau kena tau pembaca blog kau ni bukan orang kelantan saja. jadi tak payah la nak semangat kenegerian sgt. kalau mcm tu, blogger2 lain pun nanti kutuk mengutuk negeri lain walaupun fahaman politik yg sama.

elok kau fokus pd politik saja lah...tak payah nak politikkan sukan jugak..

RBF Online said...

Anon 10.35....jangan ambil serius. Ini hanya posting suka-suka di hari minggu. Rasanya tidak ada sepatah pun ayat politik yang saya nyatakan dalam tulisan itu.

Tak timbul isu negeri-negeri dan sebagainya. Ini hanya sukan...

Anonymous said...

lepas ni rbf boleh buka ruangan sukan pulaklah...hehehe...saya menunggu next artikel rbf sabtu ini :)

Anonymous said...

nanti dah ada team bole menang piala malaysia 32 kali baru pi kejut team selangor...