Friday, March 15, 2013

Video: Polis Dihina Oleh Orang-Orang PKR Ketika Menjalankan Tugas


Siapa yang emosi orang itulah yang menipu...

Lihat bagaimana ASP Wong relaks dan tenang sahaja menjawab soalan pemberita.

Tahniah ASP Wong !

Yakinlah jutaan rakyat Malaysia berdiri teguh di belakang anda dan menyokong anda.

14 comments:

Anonymous said...

aku tak hairan la kalau pemimpin2 dan pencacai2 PKR perangai macam ni. Dah ketuanya mat liwat pun suka buat hura-hara.

Anonymous said...

ASP Wong, Thumbs up to you!!!!!!

Anonymous said...

tengok sendiri sikap dan mentaliti pencacai pakatan..

srikandi said...

Yes. Syabas PDRM, Syabas ASP Wong.

and to you orang giler emosi PKR...haii....apo nak di kato? Tian Chua tu above the law, ke?

PKR leaders, above the law, ke?
Untouchable, ke?

Apasal nak suruh tangkap Najib dan Mahathir?

Buat lah polis report against Najib and Mahathir.

Awak ingat ini undang-undang main2, kah?

Awak ingat mulut tu boleh lepas, jer?

I dread if ever PKR or your Pakatan comes to power.

hangkedee said...

belum dapat kuasa lagi dah seperti bintang tiga komunis.begitu sifat mereka dahulu 13 mei.semua melayu di LANCAU NYA oleh chovonis kafir harbi DAPIG.AMBIK kau pas keparat berkawan lg dgn dapig langkah mayat negara ISLAM.pas BARUA TOTOK TEGAR DAPIG HARAMJADAH.

Anonymous said...

Buat kerja bodoh...itulah jadinya...!!!

Anonymous said...

Tuan, ASP Wong..great!! you are the true enforcer with human touch.. for me that stupid agrogan old man juts keep quiet ..you say bad to najb meaning you point it to malaysian majority..why that org tuan like kena penyakit anjing gila hoo..shout here and there ..he thought dia saja boleh MARAH kah..?!!!?.pls jangan biadap!! mahu hidup aman atau kacau bilau...!!!! how to chose them as the pemimpin of choice ..full of dendam, amarah, dengki,,perasan bagus sangat..saya dalam kepala mereka penuh dgn jin amarah...pls be a human lah ahli politik..cakap lembut dan memujuk rakyat untuk memilih kamu..ahli politik bukan mencaci..Tuhan pun sediakan Neraka Syurga..kerana dia tahu manusia adalah GILA..

Anonymous said...

Bro,
Aku kompius, mamat cina separuh botak tu siapa? Apahal yg dia lebih lebih pulak? Sepatuynya garikan dia jer. Lepas tu sepak muka dia ramai ramai.. Aku rasa boleh claim kat satD separuh dari rm5k tu kot...

Anonymous said...

Dan org tua tu pun dpt la 50-60 ribu atas sandiwara dlm tu dan di angkat sbgai hero pd kawan2 dia... Makin byk kamera yg amik gmbr dia,mkin byk la duit dia.. Sng btul...

Anonymous said...

PLR adalah keturunan pengganas Sulu...

Anonymous said...

Nak kata apa lagi!!PR dan penyokongnya memang kurang ajar dan patut diajar!!!!
Nak saja aku hentak kepala lelaki emo yg tak siuman tu.

Anonymous said...

PKR perangai mmg B.A.B.I pun...

juragan 69 said...

Bhai...aku bukan nk komdem pdrm, cuma pada aku,jika spttnya tian chua kena gari utk dibawa ke balai atau ke court...law is law..tak kira dia bn atau pr...kenapa bila pr semua kena ikut ckp OKT dan pengikut serta lawyer mereka...

Pada aku polis tk perlu nk explain n explain...klu dh itu prosedur just do it witout prejudice...disbb kn terlalu lembut,apa yg aku nmpk,rakyat mslaysia semakin tak hormat TUGAS polis...dah lh klu pr perlukn beratus repot baru nk bertindak..

Bhai,aku kasihan dgn angota bwhan pdrm yg dimaki,dicerca dan dipermainkn oleh pencacai pr...mnkn angota atasan tak turun padang atau tak layan blok maka diaorg tak rasa terhina...klu tk kerana LD dan polis dihina,aku rasa pr akan terus hina pdrm...

Kenapa zaman tan sri rshim noor, polis ada muka dan pembangkang lbh berhati2 utk komen...bhai yg jadi masalah skrg,sikap pr bukan saja menyusahkn pdrm tetapi kepada rakyat yg cintakn kedamaian...msna hak rakyat yg sokong keamanan...
Bhai polis kena bertegss sejajar dgn undang2...ini bukan lagi masa utk toleransi...apa pun boleh terjadi jika polis bertindak mngikut kehendak pembangkang dan pengkhianat negara....

ZAS said...

ASP Wong, saya respect awak! bukan senang menahan kesabaran apabila diserang sedemikian rupa. Syabas PDRM