Tuesday, April 2, 2013

Computer Error Dah, Typing Error Dah, Kini Mansur Error Pula....


Salah kira undi DAP, dia kata computer error...

Salah harga terowong bawah laut, dia  typing error....

Kini salah pelaburan, dia kata pula Mansur error....

Sah otak mamat ni dah error dan tak boleh jadi Ketua Menteri lagi...

Baca selanjutnya di sini

8 comments:

Anonymous said...

Format balik lah otak dia, install semula OS, tapi tak boleh install Windows 7 dan Windows 8 sebab memory (RAM) dia rendah, tak sampai 64MB.. Molek install Windows ME.. hehehe

Anonymous said...

Semua jangan lupa Lim Guan Eng jadi macam tu adalah kerana Umno. Hebat sungguh Umno. Insyallah kehebatan Umno akan diserlahkan oleh orang2 melayu yang bukan " AYAM dan LEMBU " pada PRU 13 nanti.

Kita orang melayu memang tak sabar nak tunggu Najib umum bubar parlimen. Kerana kita tak sabar nak menyambut kemeriahan sambutan meraikan :

Nik Aziz kalah bertanding PRU.

Anwar Ibrahim kalah bertanding PRU.

Lim Kit Siang kalah bertanding PRU.

Yang paling kita nak tengok adalah macam mana keadaan " AYAM dan LEMBU " bila penjaga syurga mereka kalah.

Paling kasihan sekali adalah kepada Nik Aziz. Nak sembahyang hajat minta dekat Allah, dah tak relevan lagi dah sebab Allah pun dia persenda ( dia kata tuhan kristin pun Alah juga ). Tak tahu lah kalu2 ada terlintas di hati Nik Aziz nak sembahyang hajat minta pertolongan daripada Jesus pulak. Why not Tokguru. Kalau Allah tak mahu tolong Pas, mungkin Jesus bersedia tolong menangkan Pas.

mat saga said...

kalau tersalah "main"... termasuk dalam lubang "stor kunyit".. nanti dia kata " kote error"... hahahaha...

Anonymous said...

Ini adalah contoh kemunafikan pemimpin2 PAS dan mereka yg bergama Islam dlm PKR dan DAP. So mana suara2 kamu yang menentang perlakuan sebegini. Takkan KM tak tahu? Takkan kamu semua boleh terima jawapan mcm itu. Bodoh ke kamu? Buta dan pekak kah? Mana Rafizi? Mana Mahfuz? Tak nampak ke kejahatan yang berlaku. Ooopppsss sorry. Of course tak nampak kerana yang membuatnya golongan anda juga

serialp0d

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Aku cuba jugak nak cari kebaikan PR ni utk di beri undi pd mereka tp byk sgt fail lah.. Adoiii..

Anonymous said...

Memang ada betul nya. Kote Nuar pun error juga kerna hajat beliau hanya untok gesel gesel pantat2 boypren2 gay je tetapi selalu yg terjadi adalah tergelincir tercelop ke dalam lobang taik, lobang najis, lobang juborrr. Bila dah tercelop susah nah tarik balik itu yg tertembak berdas das air kote. Jadi Nuar Kubor tidak bersalah yg bersalah adalah KYJelly yg membuat kote bengkok beliau tergelincir. Inilsh akal otak bergeliga barua Yahudi Zionist Neocons bacul yg krparat, bangsat, lahanat, jijik lgi terkutok. Semoga mereka2 yg menyokong dan bersetongkol mendapat saham laknat dari Allah dunia dan akhirat.

Ushar apa said...

dh mcm apek2 gores & menang je bahalol ni, kencing merata-rata. mcm mana la mamat Pas & PKR bleh percaya bahalol ni.. kena kencing idup2 depa