Tuesday, April 16, 2013

Sah ! Zul Nordin Tentang Khalid Samad Di Shah Alam

Zulkifli Nordin akan bertanding di bawah tiket BN di Parlimen Shah Alam untuk berentap dengan Khalid Samad.

Manakala untuk dua Dun dalam parlimen berkenaan ditandingi oleh Datuk Nawawi di Dun Batu 3 dan Ustaz Yusof Din di Dun Kota Anggerik.

11 comments:

hanizam said...

buku bertemu ruas...semoga Allah mempermudahkan urusan BN untuk selango & malaysia....amin...

Anonymous said...

Subhanallah Amin...dengan iringan doa dan hati yg tulus ikhlas buat yb zul semoga perjuangan yb dipermudahkn kembalikn islam dan melayu ketempat asalnya....sy dr johor bahru mengiikut rapat perjuangan yb

Anonymous said...

Selamat maju jaya Dato Zul.... kuburkan Khalid Gereja di Parlimen Shah Alam tu...

Anonymous said...

alhamdulillah!!!!

Anonymous said...

Syukur alhamdulillah...

Kasi ganyang si Khalid Gereja ni. Kita lenyapkan dia dari bumi Shah Alam. Suruh dia jadi jaga DUMC.

Allahuakhbar!

Anonymous said...


Saya pengundi Parlimen Shah Alam...akan mengundi Dato Zulkifli Nordin..

Tolak Parti Spender...mempermainkan Islam

Ridzone silver said...

di harapkan yb zul akan menang selesa di shah alam....isu gereja akan buatkan khalid tunduk layu

Anonymous said...

Skrg yb bukan lagi di kulim....harap lepas ni zul nordin buat blog guna nama sendiri dan bukan nama tempat.....kan susah tu sebb lepas ni yb kena tukar nama kepada zul4shahalam pulak

Anonymous said...

Apa bezanya kulim-shahalam dgn kelantan-putrajaya dgn johorbahru-shahalam....pemimpin islam mesti berani mempertahan agamanya bangsanya bercakap benar juga tahu maruah diri....yb zul boleh guna tagline zulfromkulimtoshahalamwithlove @ zul4all @ zul4ever ....takgitu!

el halim said...

InsyaAllah menang..Amin

tokgaru said...

Zulkifli Nordin pernah ada dalam PKR dan pernah rapat dengan Pas. Dia tahu banyak cerita yang kita tak tahu. Kalau Zulkifli Nordin berjaya dedahkan sehabis2nya cerita dalaman PKR dan Pas, insyallah orang melayu di Shah Alam akan sedar diri mereka dan untung nasib anak bangsa mereka.

Melayu Shah Alam ramai yang senang lenang. Tapi ingat kah mereka kesusahan yang mereka lalui sebelum dapat senang lenang yang mereka nikmati hari ini.

Melayu Shah Alam jangan jadi Melayu Mudah Lupa. Ingat lah kalau anda tak dibantu oleh kerajaan melalui biasiswa atau pinjaman pendidikan, tobat anda tidak akan berada pada kedudukan sekarang. Sebelum ini anda adalah melayu haprak yang hidup melarat dikampong2. Hari ini anda menjadi melayu elit, kalau tanpa bantuan daripada kerajaan Umno(BN), mungkin anda terus merempat dikampong tempat kelahiran anda.

Sekadar nak mengingatkan.