Tuesday, April 23, 2013

Video: Hadi Lepas Geram Kepada PKR Musim Pilihan Raya6 comments:

Anonymous said...

PAS cume brani menentang dan bersuara dgn sesama Melayu tapi dgn kaum len esp dari DAPig ilang telor....

Padahal DAPig lah paling byk kemungkaran..penyokong komunis, pengamal rasuah, gangster dan maksiat...

PAS mmg di lahirkan sbg BAHALOL dan perosak agama, bangsa dan negara..

Anonymous said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Kemudian polis panggil haji hadi utk bantu siasatan siapa yang mengedar pil tersebut, haji hadi pun kata calon pkr bernama si polan si polan, polis pun tahan calon pkr dan merundumlah jatuh si calon pkr serta calon2 lainnya.. pak hadi berjaya tikam belakang sambil tembak. Wow..bukan tikam saja, tembak juga.

Anonymous said...

Betul kata Tuk Ali Rustam.....ingat x dulu org yg bcakap nilah kata berkawan dgn syaitan lebih baik dari berkawan dgn umno....hari ni apa dah jadi..jilaaaattttlahhhhh ludah sendiri dgn kahak kahaknya sekali......ada manusia dicarinya syaitan layaklah pun kena main dengan syaitan.
Wallahuallam....Bantuan dari Allah

tokgaru said...

Calon PKR Edar Pil Kuda

Tidak kah itu merupakan Fitnah Yang Berniat Jahat ? Adakah itu cara Hadi nak mempromosi dirinya ? Adakah itu satu strategi untuk Hadi mencantas jambatan Anwar menuju ke kerusi PM di Putrajaya ? Tidak kah sekarang kewibawaan Anwar tercalar, dan hati orang PKR terguris ?

Benar kah begitu buruk sekali moral bakal wakil rakyat PKR ? Betul kah mereka ada yang berniaga Pil Kuda ? Betul kah mereka ada yang berfahaman komunis ?

Hanya Hadi Awang saja yang ada butiran lengkap jika dia berani mendedahkan. Siapa orang itu ? Siapa saksinya ? Di kawasan mana dia bertanding ?

Hadi sepatutnya menyalurkan maklumat itu kepada polis untuk tindakan. Menyembunyikan maklumat daripada polis membawa maksud Hadi bersubahat. Mengedar dadah adalah satu jenayah berat di negara ini. Adakah Hadi rela dikatakan bersubahat hanya kerana enggan melaporkan kepada polis ?

Saya rasa jalan terbaik adalah polis memanggil Hadi untuk mendapatkan maklumat sebelum membuat siasatan keatas target yang ada dalam pengetahuan Hadi.

Pengedaran dadah yang agendanya menjahanamkan masa depan generasi muda negara wajar di hentikan at all cost untuk selamatkan negara.

Polis perlu bertindak proaktif tanpa menunggu laporan. Itu harapan rakyat yang tidak mahu melihat negara ini hancur kerana dadah.

Anonymous said...

Freemalaysiakini2.. desperado