Tuesday, August 20, 2013

Hebat....Nyonya Itu Cium Tangan Tun M Sampai Bunyi


Walau apa pun yang PAS, PKR dan DAP buat untuk hancur kredibiliti Tun Dr M ianya tetap tidak berjaya dan tidak akan berjaya.

Tun M terus hebat dan unggul....lihat bagaimana nyonya diatas dengan kedua-dua belah tangannya genggam erat tangan Tun dan cium dengan begitu bersungguh-sungguh.... 

Cukup dengan hanya ada My Story yang dihasilkan di Malaysia sahaja tanpa perlu ada Awakening yang dihasilkan oleh Singapura Tun tetap hebat dan terus hebat....

Lagi ratusan gambar sekitar majlis hari raya Tun M boleh dilihat di sini .

14 comments:

Anonymous said...

rakyat menilai seorang PM berdasarkan performance dan result..bukan hanya yg pandai bercakap atau yg hanya pandai main wayang..Tun telah buktikan selama 20 tahun, Malaysia membangun dengan jayanya..semoga Allah panjangkan usia Tun & Malaysia terus maju dan makmur..

Anonymous said...

Tun M masih mampu mendapatkan undi cina meskipun tanpa membodek, tanpa memukul gendang cina, tanpa berlakon iklan TV, tanpa mengajurkan majlis makan besar, tanpa menganjurkan konsert mega dan tanpa menghulurkan peruntukan jutaan ringgit. Ah Jib Gor patut belajar dari Tun M, bagaimana nak memperoleh undi cina tanpa perlu membodek.

Anonymous said...

Kalau dah berjasa .. akan di kenang sampai bila2 dan oleh semua tak kira bangsa dan agama.

Kalau lah pemimpin Pas mahu insaf dan sedar diri .. paling penting ingat lah Ada Nya Tuhan .. selamat dunia akhirat hidup orang melayu.

Anonymous said...

Tapi zaman Tun tiada si kitol 3 beranak

minaq jinggo said...

Alhamdulillah semangat Tun untuk bertemu rakyat Malaysia sungguh kuat walaupun kesihatan beliau tidak begitu bagus sejak 3 hari sebelum majlis...

Anonymous said...

Agaknya isteri siapa tu? Nak tau, tunggu sebentar lagi.

Rupiah-rupanya ..........................

Anonymous said...

Semuga Allah panjangkan umur Tun.

Anonymous said...

Itulah anak watan hasil didikan ibubapa yg mementingkan disiplin dan sifat sukakan ilmu. Zaman dijajah siam dan british dan jepun dijadikan iktibar dan bersama2 berjuang menuntut hak bangsanya ditanah air sendiri.Tak ramai dah sezaman Tun M yg masih hidup.Peluang yg masih ada utk menghargai jasanya akan sentiasa menjadi sebutan dan setiap detik anak2 Malaysia bernafas akan sentiasa nengenang beliau sebagai pemimpin agung yg tiada tolok bandingnya. Syukur kpd Ilahi diatas anugerahNya kpd Malaysia.

Anonymous said...

Stooopeeed

Anonymous said...

Mungkin wanita cina ini pernah dibantu oleh kerajaan semasa Tun jadi PM. Ini golongan yg tahu berterima kaseh.

Anonymous said...

Saya ho cium tangan ho memang ada bunyi punye...cup cup cupp..olang kasi saya angkat lo tapi itu undi time ho soli la saya mau pangkah bn....saya ada pilihan hati sendili

To Live Again said...

Jgn terlmpau seronok dgn lakonan Cina di atas RBF.Sblm PRU13 jangakan cium tangan,gambar cina nk peluk nk sembah Najib pon ada.Tp bila result keluar 95% cina undi DAP.

Saya pon ada di sana RBF.Sy menyampah tgk muka2 cina dtg berduyun di majlis rumah terbuka pemimpin umno termasuk Tun M.Kalau benar mereka sayangkan Tun kenapa smpai 95% tolak UMNO/BN sedangkan kita semua tahu yg Tun dh puas merayu supaya semua bangsa terutama sekali Cina terus mennyokong BN utk mengekalkan kestabilan dan mengelakkan perkauman dan perpecahan?

Inis semua wayang!

hangkedee said...

Cina tetap cina mereka berada di mana mana boleh hidup dinegara asing seluruh dunia.ITu CINA mula menumpang kemudian memerintah.Itu kafir harbi.

Anonymous said...

Mati hidup balik..kena tikam mati lagi hidup balik...kena tembak pulak mati lagi hidup balik...kena kapak mati lagi hidup balik langsung aku tak percaya ini sepet