Saturday, October 19, 2013

Rasmi Hingga 5.30 Petang : Mukhriz Ketinggalan 9 Kerusi Di Belakang Hisham, Zahid Jauh Di Depan


Untuk keputusan rasmi selanjutnya selepas ini sila klik di sini

20 comments:

Anonymous said...

Mungkin ahli ahli perwakilan UMNO yang mengundikan mengekalkan 3 VP penyandang, tapi ingat yang menentukan kemenangan PRU adalah rakyat Malaysia. Pilih pemimpin yang hanya tahu beri amaran nescaya berilah ucapan hai,hai,bye,bye kepada kerusi empuk pentadbiran Malaysia.

Anonymous said...

ada akhbar hisham akan kalah. nampak Sgt nak tarik simpaati.

Anonymous said...

Perwakilan umno mmg bodoh kalo mukriz kalah... Si lembik jugak jd pilihan mmg bangang!!!

Anonymous said...

Dua bos syarikat GLC kerajaan, Felda dan PUNB ni ape cer bro...? Stakat undi 4 bahagian baik tak yah tanding. Itupun ntah berapa juta bajet. 150,000 pemilih bro! kalau tak popular jgn harap boleh menang.

Anonymous said...

kecewa dgn umno..

transformasi? TAKDE

bekas menteri kdn yang GAGAL pun masih nak dipilih?

memalukan!!!

Anonymous said...

Umno memang memalukan dulu kini dan selamanye.....

Anonymous said...

Saya rakyat kedah nk MB kami mng VP UMNO

Anonymous said...

Takziah kpd RBF & Mukhriz diatas kekalahan anda...next time cuba lagi yer...jgn putus asa...

Anonymous said...

Dah agak dah...

Anonymous said...

setakat dapat 2 undi baik tak yah masuk bertanding bro...buat malu tokey je

Anonymous said...

Bro lu masuk bertanding empty atas tiket bahagian mana??
Tanjung rambutan kerr?? Patutlah takde sokongan sebab takde akar umbi. Tak boleh nak harap setakat blog aje bro.
Parti lu ni memang bebal mana reti blog bolg ni...

Anonymous said...

Rahim Thamby pun dpt 3 takkan lu dpt 2 jek???

Din Gagap said...

...to RBF
"Kalau jasa & bakti panjang sejengkal....lautan MT usah diduga"

RBF Online said...

Hello kawan-kawan yang menghantar komen di atas tu. Bila masa pula saya bertanding MT ? Saya bertanding pun layak.

Cara anda hantar komen menunjukkan pemahaman anda bahawa pemilik blog ini adalah calon MT no 60, Tun Faisal.

Saya bukan Tun Faisal ya....

RBF Online said...

Pembetulan-Saya bertanding pun tak layak

Anonymous said...

Ek ellehh nyamar pulak.
RBF tu bukankah Ruang Bicara Faisal??? suda tukar kaa???
atau Tun Faisal dah swastakan blog ni???

RBF Online said...

Tak perlu untuk saya beri penjelasan banyak-banyak kali. Sekali cakap cukup. Yang penting bagi saya, saya telah beritahu perkara yang benar. Kelak anda yang malu pada diri sendiri.

Anonymous said...

rbf n tun faisal nie 2 org berbeza...lawak la komen2 anon kt sini...

Anonymous said...

Hai Anon 1.02pm..kau tak pandai pandai lagi ke.

Anonymous said...

tak faham betul aku kat orang UMNO nie, kalau dah tau orang Malaysia benci dengan Menteri Lembu dengan menantu Pak Lah? kenapa dipilih dorang sandang jawatan? yang nie plak , kenapa tak pilih Mukhriz? Saya ingatkan baik2 kat orang UMNO, kalau PRU akan datang UMNO akan kalah JANGAN SALAHKAN RAKYAT