Tuesday, November 12, 2013

MP Pokok Sena (Pas) Mempertahankan Hak Kristian Guna Perkataan Allah...Tepuk...Tepuk...Tepuk, Kata MP DAP

"Dalam Dewan Rakyat, MP Pokok Sena (PAS) sedang mempertahankan hak kristian untuk gunakan perkataan Allah. Tepuk...tepuk...tepuk...." 
Teo Nie Ching - Ahli Parlimen DAP Kulai 

Kesimpulannya apa ?

Kesimpulannya adalah...DAP mengesahkan Pas adalah tukang salak mereka....

16 comments:

Anonymous said...

Anjing kalau dah kena nasi kangkang memang akan terus menyalak untuk tuan dia ... Dalam Pas hanya sebahagian kecil sahaja yang menentang penggunaan Nama Allah oleh golongan kafir ini.. maka sebahagian besar yang menyokong adalah seumpama anjing anjing lapar yang menunggu makanan disuapkan ...

exPAS 2012

Xpas said...

Kesian dia, isu serius, kerana kejahilan, tersesat. Bgmn beliau boleh menyanggahi keputusan Majlis Syura Ulama' mrk sendiri.

Anonymous said...

Tahniah PAS....clap clap clap

Yb Raz said...

pas selamanya hamba cina

Anonymous said...

Betap aliciknya Mahfuz sanggup menggadaikan kalimah ALLAH untuk cita2 politik. Majlis ulama syura sepatutnya tarbiyah ahli dia dahulu. Kalau rasa tak leh nak ikut majlis sura, elok mahfus masuk DAP dan bertanding di pokok sena. Kepada pengundi pokok sena, sama-samalah kamu tanggung dosa keran mengundi manusia ini.

Cherok To' Kun said...

Demi kuasa yg diangankan...... jahanam mahpus jahanam PAS

Anonymous said...

(Parlimen) Konon nk hapus kn tol tpi pguna motor plak di suruh byr tol..sape org tu?? claps claps claps...

Anonymous said...

Dalam Pas sekarang ini golongan ULAMAK sedang berlawan dengan golongan ULARMAK.

Tengok lah. Kalau pada MAP 2013 nanti menang golongan ULAMAK maka sokongan orang melayu mungkin akan bertambah baik kepada Pas. Tapi kalau golongan ULARMAK menang maka DAP akan menjadi lebih berani lagi mencabar islam.

Yang mengesahkan Kristian boleh guna Allah dalam bible itu adalah daripada golongan ULARMAK. Yang mempertahankan Allah hanya untuk umat islam sahaja adalah golongan ULAMAK.

Yang pasti Pas akan mempunyai seorang Presiden yang telah bersetuju bahawa Allah tuhan orang kristian. ULARMAK ini telah pun menang tanpa bertanding untuk jawatan Presiden.

Makna kata Pas selepas MAP 2013 adalah sama dengan Pas sebelum MAP 2013.

Ana Muslimah

Anonymous said...

apa pula kata penyokong2 pas? adakah sesuatu yang salah itu terus disokong? betapa buruknya peribadi mahfuz ini....

Anonymous said...

cari funder ke

Anonymous said...

mahpot....kalau diam nampak macam orang bodoh....tapi bila buka mulut je,memang sah bangag dia ni...terlalu bangang

Anonymous said...

Tukar ajerlah PAS : Parti Agama Serani

Anonymous said...

ana amat setuju dgn anon diatas...
Pas perlu mentarbiyah bahloh2 nya yg dah sesat sbl mentarbiah org di luar Pas...Pas semakin jauh Tersesat bersama ego nya...
bekas bahlul pas sg limau..

Anonymous said...

Mana ada istilah pemimpin Pas jahat, jahil atau tak betul. Semua itu untuk Umno saja.Yang aku heran ni, udahlah si mahput ni kurang ajar dengan Allah, tapi yang Khari ketua pemuda umno pun penakut. Tak berani lawan dalam dewan, lawan la kat luar. Ayuh orang Islam Pas atau Umno, kita demo sikit tunjuk kat celako cina guan eng yang kata dia tak hormat tetap akan guna kalimah Allah walau mahkamah kata tak boleh. Dia cabar mahkamah ka cabar kita orang Islam? Sesiapa boleh bagi cara bagaimana saya boleh hubungi CN AL AFGHANI. Saya nak minta dia handle demo lawan puak biadap macam mahput ni

Anonymous said...

Biasalah....Puak Angguk Saja....

Anonymous said...

DAHULU MEREKA KATA PAS AKAN MENTARBIAH RAKATAN PAKATAN UNTUK LEBIH MEMAHAMI ISLAM.....TAPI SEKARANG DAH TERBALIK KOT, KAFIR YANG MENTARBIAH PAS AGAR JADI MACAM MEREKA.....YANG LUCUNYA TOK TOK LEBAI DUNGU PAS CUMA ANGGUK DAN TERSENGGIH KEBODOHAN....DAN SETUJU APA SAJA TANPA BANTAH.....KALAU SIKAFIR KENCING DALAM MULUT MEREKA PUN MEREKA MASIH MAMPU TERSENGGIH DALAM IMAN,,,,ITULAH KELEBIHAN PAS YANG TIADA PADA INSAN LAIN DI ATAS MUKA BUMI INI.......