Thursday, November 7, 2013

Pas Disamakan Dengan Kambing Biri-Biri


Tinjauan saya di facebook Haji Md Yusoff Adam mendapati beliau adalah penyokong Pas. 

13 comments:

Anonymous said...

nik aziz goyang ngan kafir jer.. ngan melayu dia brani la... kihkih

Anonymous said...

Lihatdi TV 3 td mcm mana sombongnya cara Nik Najis melayan wartawan.. itukah ularmak PAS? bkn main mesra dgn kuffar dan munafik..

PAS bkn mabing biri2 tp anjing suruhan yg xde maruah.. menang di PRK Sungai Limau penuh dgn tipu fitnah... menang bacul dayus tumbuk wanita!

Shame on u la PAS oii!!

Anonymous said...

Nik ajis ni la sekor sekornya binatang paling bangsat yang bertopengkan manusia...

Anonymous said...

melayu Islam tak sokong pas atau PR dia kata kapir.

orang kapir yang kritik Islam pas lagi sokong

tak ke celaka

Anonymous said...

DAP pun berasaskan perkauman per...
kalau ada bangsa lain dari cina...
hanya untuk dipergunakan...
agama resmi DAP kristian...
ada yang pure buddha atau cina asli kat dalam DAP kah....

Anonymous said...

Ada jugak penganut PAS yang mengaku parti dianutinya adalah spesisi kambing biri-biri, mudah dimakan oleh serigala dan ular2.

Yang sebetulnya, pemimpin PAS adalah biri-biri tetapi pengikut mereka adalah harimau, itu sebab PAS tu parti paling lemah dalam barisan Fuckatan. Itupun penganut mereka mendabik dada merasakan parti mereka paling kuat... buang masa je beri penjelasan pada mereka ni..

Muslim said...

Boleh rujuk tafsiran Al Quran 7:175 hingga 7:179 ttg pemimpin yg mendustakan dan menyelewengkan agama dan pengikut yg taksub tanpa memikir sendiri benar salahnya pimpinan mrk.

Ahmad Albab said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan
suara.tv

Anonymous said...

Dalam AlQuran, Allah dah beri amaran apabila kita bergantung dan serahkan nasib pada manusia, maka Allah akan serahkan mereka kepada manusia dan Allah tidak akan beri pertolongan pada orang Islam seperti ini.

Padan muka PAS, mereka boleh seronok dengan kemenangan mereka tapi mereka akan bayar dengan harga yang mahal... dengan menggadai iman dan akhirat mereka. Mereka boleh terus perdayakan diri mereka dan pengikut mereka.

RD. said...

Karpal langsung tiada hormat orang Islam mahupun Pak-pak Lebai dalam PAS. Dalam kekhairahan beliau untuk membatalkan pendaftaran ‘PPIM’, beliau menjadi bongkak dan terlepas cakap. Sebenarnya, beliau mahu juga menghapuskan party komponen BN yang berteraskan kaum, lebih-lebih lagi UMNO. Dia terlupa bahawa PAS juga Party Islam, ditunjangi Melayu yang satu masa dulu amat extreme. Tapi hari ini oleh kerana telah di kaburi kemewahan WANG dan harta dan di liwat oleh Al-Juburi, PAS sanggup 'berkawan' dengan extremist DAP yang jelas amat taksub kepada pemerintahan secular.

Karpal juga bukan peduli pun pasal agama, walaupun agamanya sendiri. Pasal tu dia tak pakai turban. Sebaliknya Pak Lebai PAS pula yang pakai turban. Nampak gayanya, Nik Aziz tidak akan lagi bawa kek harijadi Karpal, tahun depan.

Harap perwakilan PAS pada Muktamar, dua minggu lagi akan sedar, singkirkan Anwarinas dari kalangan mereka dan keluar dari PR, apabila tiba masa sesuai. Di luar sana sekarang, terdapat ramai orang Melayu yang keciwa dan sudah meluat dengan UMNO. Jika perjuangan PAS kembali pada landasan asal yang jujur, demi Agama, Bangsa dan Negara, sudah pasti ramai akan kembali beri sokongan, PRU 14 nanti.

Anonymous said...

Parti Ajaran Sesat sampai kesudah xde betulnye. 2x5. 5x2. Nama pun politik, politik taik kucin.

Anonymous said...

Bodo pnye pencacai taik pas..pas bkn biri2 la bodo..tp sekor keldai yg slalu di liwat oleh haiwan2 yg sekandang dgnnye..

Anonymous said...

PAS TAK BOLEH DISAMAKAN DENGAN KAMBING DAN BIRI-BIRI SEBAB KEDUA-DUA BINATANG INI ADA AKAL DAN MARUAH MALAHAN IA BINATANG YANG DIBELA OLEH NABI MASA DAHULU....TETAPI PAS JAUH LEBIH BODOH DARI SEGALA KEJADIAN YANG DICIPTA TUHAN DI ATAS MUKA BUMI INI....KALAU TAK PERCAYA TANYALAH NIK AZIZ,.....PAS SEBENARNYA ADALAH SAEKOR KALDAI TUA YANG MEMBAWA BARANG BERAT DALAM PERJAALANAN YANG AMAT JAUH DAN TUAN NYA ADALAH ABANG KARPAL...APABILA SAMPAI BARANG ITU DITURUNKAN ..RUPANYA KITAB SEDANGKAN KELDAI ITU @ PAS TAK TAHU APA YANG DI BAWANYA.......DISURUH ANGGUK PAS ANGGUK...DISURUH GELENG PAS GELENG....BODOH SUNGGUH PAS.