Friday, November 12, 2010

Tuanku Batal Keberangkatan Ke Majlis Ulang Tahun Yayasan Selangor

Sebentar tadi Setiausaha Sulit Sultan Selangor Datuk Mohamad Munir Bani dan Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor , Datuk Ramli Mahmud, baru sahaja selesai mengadakan sidang media di Bangunan Annex Dewan Undangan Negeri Selangor.

Sidang media itu diadakan bagi tujuan memaklumkan pembatalan keberangkatan KDYMM Sultan Selangor ke majlis sambutan ulangtahun ke 40 Yayasan Selangor pada isnin ini.

Tuanku membatalkan keberangkatannya kerana terdapat banyak pembaziran pada majlis tersebut yang mana kosnya mencecah sehingga RM 300,000. Lihat di sini


2 comments:

Anonymous said...

ampun tuanku ... bubar jer DUN buat piliharaya baru ...

Anonymous said...

sultan kedah dukacita pasal kenyataan2 berat sebelah media pro-umno mengenai kerajaan negeri kedah mengenai isu banjir xde plak org amik kesah...

kene balik batang idong....

antara kenyataan dari baginda sultan kedah:

"Rakyat di negeri ini telah diberi layanan yang adil, hubungan antara kaum semakin erat melalui pelbagai aktiviti yang telah dijalankan. Beta dapati kerajaan negeri telah memberikan sepenuh daya usaha dan kerjasama dengan semua pihak bagi memajukan negeri ini," titah baginda.

(harap RBF dedahkan posting ini,sekadar perbandingan mcm mane media pro umno selalu benar menaikkan isu2 mengenai sultan..so kali ni biar la nampak skit)