Sunday, January 23, 2011

Pas Setaraf Bapa dan Ibu Ayam

Bila orang tanya Nik Aziz bila dia nak letak jawatan ? Jawabnya, Nabi pun pegang jawatan sampai mati.

Bila orang tanya lagi kenapa dia melantik menantunya ? Jawabnya, Nabi pun mengamalkan kronisme.

Sekarang mereka minta diberikan kemenangan dalam prk Tenang, sebagaimana menangnya para-para Nabi.

Oiiiii samdol, Nabi berperang dengan kafir.

Kamu pula melancarkan perang terhadap orang yang menghadap kiblat yang sama dengan kamu.

Oiiiiii samdol-samdol Pas yang berotak udang, mari sini aku nak beritahu kepada hangpa semua.

Dalam apa cara sekali pun sejak tersebarnya Islam hingga ke akhir zaman , Islam itu telah dijanjikan kemenangan. Yang tidak akan menang adalah parti politik yang melacurkan Islam untuk kepentingan mereka.

Taraf Pas sama seperti bapa dan ibu ayam.

Bapa dan ibu ayam lacurkan para pelacur untuk keuntungan mereka.

Pas pula lacurkan agama untuk kepentingan politik.

Jadi, jangan nak mengada-ngada nak menyamakan kamu dengan Nabi.

Tolong sedar diri sikit yang kamu semua adalah setaraf bapa dan ibu ayam.

6 comments:

hamz said...

kerana santan pulut binasa, kerana mulut badan binasa. saudara faisal, saya hanya menegur anda mengikut kemampuan yang saya ada iaitulah denagan teguran email sahaja. Jika ada kumpulan/golongan daripada kita yang ingin menegakkan sesuatu hukum yang lebih baik menurut islam, mengapa kita harus membenci dan mencaci, kita harus ingat, bahawa setiap sesuatu yang kita katakan di dunia, di akhirat akan dinilai samada yang kita katakan itu benar adalah hak kita/agama kita, atau kerana emosi yang yang bukan pada tempat atau haknya. dunia ini hanya persinggahan sahaja

blogenstarz said...

PERGHHHH

BERNAS BERNAS BERNAS

SAYA SOKONG TU.

mohon copy

tariq bin ziyad said...

eleh,poyo..
wei.. 'hamz',tegakkan hukum terutama syariat Islam,tidak perlu berkait kpd parti hamPAS,apa lagi nak benarkan apa yg wali selipor buat.

faisal juga sorg muslim,aku juga islam,kau juga aku yakin sorg islam. tidak kira parti,kita tetap sujud ngadap Allah yg sama,kiblat yg sama.

tapi apa yg faisal tulis,ada kebenarannya. ISLAM pd hari ini,dilacurkan. utk apa? utk raih simpati politik. utk apa? utk berkuasa. wei..percayalah kalau sesungguhnya nicky dan rakan2 benar2 nak tegakkan syiar Islam,mereka akan lebihkan da'wah dari berdemostrasi. perbanyakkan ceramah agama dari ceramah politik.

nicky cakap,nabi juga berpolitik. betul! tapi politik nabi,sama ker dgn politik hamPAS hari ini? fikirkan.

sejahtera39 said...

memang betui RBF....teruskan perjuangan anda...jangan takut menentang kemungkaran yang dibawa oleh pas para pemimpinnya....dedahkan lagi !!! orang pas sudah buta mata hati....sebab nik najis dah doakan mereka ini dari melihat kebaikan yang di bawa oleh UMNO/BN...saya terus menyokong anda!

Anonymous said...

Kalau orang tabligh berdakwah aku percaya, tapi kalau orang hamPAS aku kena tapis2 sikit. Dia bukan berdakwah tentang keindahan Islam tapi lebih kepada keburukan orang lain.

akuantipr.

Mat Sabu 121 said...

betul dah tu Pas tegakan Islam dgn caranya, cuma sejak akhir2 ni Adun2 Pas asyik teggakan batang aje sampai lupa perjuangan asal..