Tuesday, June 7, 2011

Fuhhhh....Tun Dr M Bikin Pas Sasau

Tun Dr Mahathir berjalan keluar dari dalam Kaabah pada Mac 1982
Gambar dari: Arkib NSTP

Inilah kehebatan Tun Dr Mahathir yang tidak dapat ditandingi oleh orang lain. Beliau tidak bercakap banyak dan tidak perlu bercakap panjang. Tapi apa yang keluar dari mulutnya itu sungguh berbisa.

Tulisan sungguh pendek, tetapi dia punya tikaman menusuk sampai ke tulang sum-sum. Enam perenggan sahaja dia tulis , tapi kesannya beb..... fuh.... boleh buat Nik Aziz, Hj Hadi dan ustaz-ustaz Pas sasau.

Ayat yang betul-betul menusuk tulang sum-sum juak-juak Pas seperti di bawah.

Karpal tidak perlu mati untuk PAS langkah mayatnya. Belum pun ia mati PAS sekarang sudah menjadikan perjuangan untuk negara Islam dan hukum hudud tidak lagi perkara utama. Sekarang PAS akan berjuang untuk negara kebajikan.

Untuk seterusnya sila klik sini

15 comments:

Anonymous said...

TUN M SAMA JUGA DENGAN KARPAL KERANA SAMA - SAMA MENENTANG HUDUD SEBAB ITULAH TUN M PUN TERSENYUM

RBF SEMAKIN SASAU MEMBACA AYAT AKU

Anonymous said...

Prnsip sesuatu perjuangan adalah jujur.Jujur mengalir dari niat kemudian menjelma menjadi realiti.Renungilah sejarah kemerdekaan kita.Gerakan pejuang2 tidak ada apa muslihat peribadi atau kelompok .Tidak begitu rumit untuk menilai jujur.Cuma yang terkeliru orang yang bercinta buta.

Anonymous said...

PAs pasti akan jadi lagi sasau lepas ni

Anonymous said...

apabila fatwa "bersahabat dengan iblis lebih baik dari bersahabat dengan UMNO" dikeluarkan dan mereka pun benar-benar bersahabat dengan iblis - mereka pun memilih penfitnah menjadi ketua - lupakah kalain betapa mat sabun fitnah kepada nwar bahawa nwar meliwat azizan, inilah natijahnya, dasar dan asas perjuangan dikorbankan.

Tuan Tanah said...

gambar Tun masuk Kaabah ngan Masjidilharam biasa aku tengok..Anwar?gambar dia masuk apartment yang dia liwat saiful ngan gambar dia masuk bilik balun chinadoll adalah..

PAS = Parti Ajaran Sesat
DAP = Dasar Anak Pendatang
PKR = Parti Kelentong Rakyat
BABI = Bapak Anwar Bin Ibrahim

MARI KITA DESAK KERAJAAN HAPUSKAN SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN UNTUK BINA BANGSA MALAYSIA!!!

Anonymous said...

pas pis pus - berdebus debus jatuh

Anonymous said...

umNo LAMA DAH HANCUR.UMCO BARU AKAN MENYUSUL..SELAMATKAN RAKYAT MALAYSIA DARI PENYANGAK-PENYANGAK NI.

Anonymous said...

negara kafir pun pas sanggup buat kalau diberi kuasa pemerintahan. tp alhamdulillah Allah masih sayangkan negara ku yg tercinta ini dr jatuh ketangan sahabat syaitan.

Anonymous said...

Nak tengok gambar Haji Anwar macam gambar TUN.. eh..dah haji ke Anwar tu??? Maaf kalau tersilap...

Anonymous said...

..Tun M hanya tolak Hudud PAS yg didraf secara cacarmerba yg memperlihatkan seolah-olah hukum Islam itu tidak adil dan zalim..lu kaji balik surat yg dihantar oleh Tun M kepada Nik Aziz berhubung isu draf Hukum Hudud yg diluluskan oleh DUN Kelantan..

..apa-apa pun Hj Hadi telah lupa "Fatwa Hj Hadi" kerana nak jadi barua DAP...

Mat Sapu

Anonymous said...

....heheheheheh PAS nak buat Negara Kebajikan Masyarakat ??? Jabatan Kebajikan Masyarakat lebih baik..

Mat Spanar

Anonymous said...

Aku sangat Hensem

Aku nk bagi FATWA

Sesiapa yang berjuang menentang PAS dan kemudian mati, maka kematiannya adalah SYAHID.

Aku sanggup mati demi memusnahkan PAS.

Anonymous said...

tergolek dog juak2 (ham)Pas bila tgk gambar ni.. mati2 akan kata ni superimposed sbb gambar kelam.. bertambah2 lah sasau..

Anonymous said...

dulu kate PAS kuno bile berjuang macam tu.. bile pas tukar polisi semue kate PAS dah lari dari perjuangan pulak..

Anonymous said...

TAHNIAH TUN,ITU BARU SIKIT TUN BAGI.....KALAU BANYAK TENTU NIK AJIS PECAH PERUT.....DULU TUN KATA TAK PAYAH PEDULI PENGIKTIRAFAN PAS BAHAWA MALAYSIA SEBUAH NEGARA ISLAM....SEBAB PAS NI GOLONGAN KECIK SAJA...YANG KITA NAK PENGIKTIRAFAN DUNIA...BUKAN NYA PENGIKTIRAFAN PAS YANG KESELURUHAN PENGANUT NYA MAHA BODOH DAN BEBAL.....DAN TERBARU ABANG KARPAL SAUDARA NIK AJIS TAK PAYAH MATI SEBAB PAS DAH TAK ISLAM LAGI......DAN TAK PAYAH NAK SEBOK PASAL HUDUD DAN NEGARA ISLAM LAGI....PAS NI AKU PERHATI SEMAKIN HARI SEMAKIN BEBAL DAN BODOH......INILAH KURNIAAN ALLAH YANG PALING ISTIMEWA BUAT PENGANUT PAS.....YAKNI KEBODOHAN.....MANUSIA LAIN TIDAK SEBODOH MAKHLUK PAS......MEREKA NI IKUT ORANG KAFIR NAK BUAT APA.....KALAU DAP SURUH BUKA KAIN SARUNG DAN BERBOGEL DI KHALAYAK AWAM TENTU ORANG PAS PATUH.....BEBALNYA MEREKA.....TENGOK DULU MANA ADA SEEKOR PUN ORANG DAP BERBARING ATAS JALAN RAYA,MESYUARAT BAWAH POKOK,BERARAK TENGAH PANAS,GANTUNG BENDERA PAS DI LEHER..TAK ADA TAPI ORANG PAS BUAT...BODOH..BODOH..BODOH....ORANG PAS ADA GANTUNG BENDERA DAP DI LEHER...ADA BUAT BENDERA DAPig hijab PENUTUP MUKA (MUSLIMAH) SEMASA KEMPEN....BODOH..BODOH..BODOH..BODOH..BODOH..BODOH..BODOH....JOM KITA PAKAT SEBUT BODOH RAMAI-RAMAI SAMPAI 40 KALI NESCAYA PENGANUT PAS SEMAKIN BODOH...........DAH LAH BODOH SOMBONG PULA......JENIS MANUSIA TAK ADA HATI DAN RASA....HATI DAH MATI AGAKNYA...