Friday, January 4, 2013

Keputusan Pemilihan Tak Betul:DAP Buat Lawak Dalam Usaha Memburu Sokongan Melayu


DAP sedaya upaya berusaha untuk memenangi hati orang melayu bagi menghadapi pilihan raya umum ke 13.

Usaha DAP agak terbantut apabila keputusan pemilihan parti itu baru-baru ini menyaksikan tidak ada seekor pun melayu dalam DAP yang menang.

Pimpinan DAP tertekan dengan keputusan itu....

Luka yang mereka alami semakin parah apabila tiba-tiba meletup pula cerita bagaimana cina DAP dari Perak menguasai ribuan ekar tanah di Kelantan.

DAP semakin pening....

Tup...tup....tiba-tiba hari ini DAP kata keputusan pemilihan mereka yang lepas tak betul.....tiba-tiba seorang melayu celup tersenarai sebagai anggota jawatankuasa pusat DAP.

Kah....kah...kah....kah...kah....DAP nampaknya semakin tertekan memburu sokongan melayu. 

Lawak beb.....lawak.....dah lepas dua minggu baru sedar keputusan tak betul....

Logik ???

Selanjutnya klik di sini....

11 comments:

Anonymous said...

Haha... Ubah keputusan pemilihan "Rocket Style"!

Anonymous said...

conclusions:

1. They will do anything to achieve their objective. Just imagine if they rule the country?
2. The votes for President and other CEC member also questionable. Should they re-count?
3. Ckp depa tak bleh pakai
4. Doa org PAS sudah terserlah.... Sedikit demi sedikit

Anonymous said...

KAH KAH KAH..

INILAH PARTI YANG BEGITU TEGAR MENGUTUK SPR SELAMA INI.

TAPI TENGOKLAH, PARTI PUNYA PEMILIHAN YANG HANYA BERAPA ORANG SAJA PUN DAH KANTOI DENGAN PENIPUAN..DAH 2 MINGGU BARU SEDAR? KALAU NAK TIPU PUN AGAK2 LA OOOOI..

MASIH ADA HATI NAK KUTUK SPR? TENGOKLAH, SEKEJAP JE ALLAH TUNJUK.

KALAU BENAR, MEMANG DAP TAK BOLEH HARAP.
KALAU TAK BENAR (SEBAB NAK MENANGKAN MELAYU, EH? ZAIRIL TU MELAYU KE?)..DAP TETAP TAK BOLEH HARAP.

Anonymous said...

DAP boleh keputusan pemilihan ikut selera Lim and family. Lagi petunjuk bahawa DAP adalah parti paling tak dipercayai kerana boleh memanupulasi keputusan ahli parti mereka sendiri demi mencari sokongan.

Anonymous said...

bukan bro.. kerajaan flip flop Dap

Anonymous said...

Cina dap semua bole bikin. Ada wang semua bole jadi. Bukan malysia bole saja, dap pun bole juga. Melayu bising tak menang dalam dap, dap bikn melayu menang lo. ( tapi itu melayu ke? Sekarang ada macam2 jenis cina, cina kristian, cina buddha, cina ethis, cina tokong dan sekarang ada cina melayu. Itu semua tak de hal kalu tak racist dan berjuang untuk satu bangsa saja. Jangan jadi macam itu beberapa kerat cina kristian mahu gunakan nama Allah untuk nama tuhan mereka. Apa tujuan kalu bukan untuk buat kacau? Kawan saya puloh tahun pergi gereja tak pernah dengar nama Allah digunakan. Saya ingat cina2 Malaysia patut kasi hancur itu dap punya parti. Kasi malu cina saja.

Embo Bongol said...

Kalaulah parti ni memerintah. Habislah fakta diputar belit.

Anonymous said...

Rbf,
Saya difahamkan si zairil ni bukan malayu.bukan anak betul khir johari.anak tiri dia.anak isteri dia dgn suami pertama,org cina.sebab tu tgk muka dia macam muka yap ah loy je..

Anonymous said...

Memang lah nampak sangat. Pembetulan keputusan pemilihan CED DAP hanyalah untuk menyejukkan hati orang melayu.

Orang melayu yang macam mana yang nak disejukan oleh DAP ? Sudah tentulah orang melayu yang pakai serban, berjubah dan berjanggut ... mereka2 yang jenis macam ini jika turun Nabi Isa dari langit memberitahu mereka supaya berhati2 dengan penipuan DAP maka akan berkatalah mereka kepada Nabi Isa, " siapa kau wahai Isa nak mempengaruhi kami supaya jangan mempercayai kepada DAP sedangkan Tokguru kami Nik Aziz telah meyakinkan kami bahawa DAP itu lah yang akan membantu kami menegakkan islam dibumi malaysia khasnya dan didunia amnya " dan mereka menghalau Isa dengan berkata, " pergi kau dari sini wahai Isa KAFIR penghuni neraka ".

Jadi pak2 lebai dan tok2 haji Pas yang berserban, berjubah, berjanggut dan berdahi hitam JANGAN TAK UNDI DAP PULAK kalau tak mahu jadi KAFIR. Nak masuk SYURGA Taaaakkkkkkk ?????

Hj Mansuh

Anonymous said...

Melayu? Muka macam chin peng dia kata melayu? Chet poodah

Zairil Khair Johari said...

Nama wa Zairil.Wa Melayu maaa. Cuma wa mata sipit saje. Nasib baik itu olang salah kila. Wa sikalang sulah masuk Jawatankuasa maa. Betui ka wa macam olang cina? Tapi wa mau kasi tau ha....wa memang cina loo. Jangan kasi tau olang woo.