Thursday, April 16, 2009

KONG KALI KONG POLITIK PKR - 2Semalam peminat politik negara menanti apa akan jadi kepada Elizabeth Wong. Meletak jawatan atau kekal ? Akhirnya seperti yang dijangka ianya dikekalkan. Dalam PKR salah laku seks tidak menjadi masalah kerana ianya tidak tergolong dalam kes moral. ? Faham-faham sajalah,Penasihat parti pun ikon seks,setakat anak buah 'no problem' punya. Kecil punya hal
Ikon seks Malaysia

Kalau dilihat kepada cara Elizabeth Wong pada bulan febuary yang lepas,seolah-olah jam itu juga beliau akan meletak jawatan. Tetapi hari ini masuk pejabat balik.

Elizabeth Wong tawar diri letak jawatan , semalam pula kerajaan Selangor yang tawar Elizabeth untuk kekal.

Aku tawar kau , kau tawar aku,kong kali kong,wal hasil balik asal.Itulah PKR.

Dimana letaknya nilai harga diri dan air muka seorang wanita yang masih bujang dan memimpin masyarakat bila gambar bogel tidur terkankang dan di bahagian sulit dipenuhi rambut-rambut halus tersebar kepada umum. Ternyata Elizabeth Wong tiada maruah. Kalau terjadi kepada rakyat biasa atau pada artis mungkin tidak menjadi masalah. Ini terjadi pada seorang wakil rakyat merangkap ahli majlis mesyuarat kerajaan negeri. Sepatutnya beliau menjadi contoh yang baik kepada masyarakat, bukannya menjadi ikon seks.

Adik sayang abang.Abang sayang adik.ummphhh.....

Tempoh bercuti dua bulan yang diberi oleh abang Khalid mungkin telah digunakan oleh Elizabeth untuk pergi membuat pembedahan bagi menampal kulit babi di muka. Ini untuk mengelakan perasaan malu selepas beliau sambung bertugas hari ini. Tanpa tampalan kulit babi di muka mungkin Elizabeth akan merasa malu untuk berdepan dengan pegawai-pegawai ,kakitangan kerajaan negeri dan rakyat jelata. Maklumlah wakil rakyat merangkap Exco,banyak majlis yang perlu dihadiri dan dirasmikan.

Tahniah diucapkan kepada kerajaan Selangor,kerana pada hari ini anda telah mempunyai sebuah kerajaan yang tidak bermoral dan rendah akhlak kerana. Anda telah menjadi pelengkap kepada kepada parti PKR yang selama ini memang telah dicop sebagai parti tidak bermoral kerana dipimpin oleh seorang peliwat.


Ulasan menarik daripada sahabat blogger saya. Sila baca link dibawah

http://medan-info-kita.blogspot.com/2009/04/beza-kes-fairus-eli-di-mata-anwar.htmlNo comments: