Tuesday, August 3, 2010

1 Daerah 111 Kondom Untuk Elizabeth

Slogan yang kita biasa dengar

Satu Daerah Satu Produk

Satu Daerah Satu Industri

Satu Parlimen Satu Sukan

Tetapi kali ini pelik sikit

1 Daerah 111 Kondom


Wa kah...kah...kah...kah...kah....

Mampus kau PKR, mampussssssssssss

Siapa nak jadi ketua ni untuk pi hantar kondom kepada Eli ?

Aku cadangkan bukan kondom sahaja, bawa sekali pisau cukur.

Wa...kah...kah...kah....kah


Klik sini

6 comments:

Anonymous said...

Jangan cepat sangat percaya berita yang disiarkan...kalau cepat sangat melatah dan menuduh orangx tertentu, tapi terkena diri sendiri, malu pulak nak mengaku salah..dah banyak sangat dah contoh yang boleh dilihat kebelakangan ini, memang seronok menghentam kesalahan orang tapi pastikan betulx salah pihak tersebut, barulah boleh nak hentam, nanti rupaxnya pihak kita yang anjur program tu, amacam?...sy nak cadangkan tukarlah nama blog tu, tak sesuai kalu kita nak berpihak ke mana-mana, wallahu'alam..

Anonymous said...

RBF,
Namapak sangat saudara seorang blogger yang tidak propesional dan amat kurang kurang ajar. Sungguhpun saudara mencari makan anak isteri dengann berblogging dengan diupah oleh orang atau pihak tertentu, tetapi janganlah jadi manusia gila babi dan hilang arah. Saya amat kesal dengan cara penulisan saudar kebelakangan ini dan namopaknya seakan-akan tidak ada modal dan ilham dalam keadaan semasa. Saya seorang Melayu amat malu s dengan sikap saudara yang suka menghina orang. Ingatlah duit boleh dicari tetapi maruah sukar diperolehi. Biar kita kurang makan jangan kita kurang ajar malu mak bapa bangsa dan agama kita. Insaflah sebelum terlewat.

anak Melayu 1malaysia

AeminEdia said...

biadap dan kurang ajar ...

Abu Garcia said...

err ... kenapalah seorang exco penzina yang mendedahkan hutan simpanannya masih lagi tak reti letak jawatan ... tak dak maruah langsung ...

Anonymous said...

hahaha..kondom made in china..kondom made malaysia tak leh..racist..di ulang racist..semua berbentuk malysia lepas ni tak boleh dotonjolkan..racist..walaupun belukar..mcm belukar dia boleh pasal bukan racist..

Wak Khairul0799 said...

Apa susah nak gadoh-gadoh. Suruh dia letak jawatan jika rakyat rasa sengsara. Jika pemimpin tidak dapat menangani masaalah rakyat, boleh sajalah....boleh jalan....