Saturday, September 4, 2010

Kematian TBH: Mungkin Berpunca Dari Orang Ini ?

Adakah ini orangnya yang menjadi
punca sebenar kematian TBH ?


Mengikut laporan blog Selangor Daily Lee Kee Hiong adalah penjahat sebenar DAP di Selangor. Klik di sini

Semalam dia membuat laporan polis terhadap portal Pembangkang Selangor, kononnya portal berkenaan telah menuduhnya terbabit dengan beberapa kegiatan rasuah. Dia menuntut polis supaya menyiasat portal itu kerana tuduhan yang dibuat terhadapnya demi membersihkan nama baiknya.

Podahhhh chitttt.....penjahat nak bersihkan nama,pergi mampuslah lu.

Tindakan dia membuat laporan polis semalam akan membuka segala pekungnya selama ini. Kita sokong polis siasat portal Pembangkang Selangor, tetapi dalam masa yang sama polis harus siasat dakwaan portal tersebut.

Saya ada dengar-dengar cakap di Selangor, orang inilah yang sebenarnya menjadi punca kepada TBH disiasat oleh SPRM yang seterusnya menyaksikan dia mati membunuh diri kerana takut untuk keluar berdepan dengan samseng-samseng DAP, kerana TBH telah menjelaskan segalanya kepada SPRM.

Saya difahamkan juga manusia dalam wajah diatas ini jugalah yang menjadi dalang utama berhubung kes surat sokongan di Klang hingga menyebabkan Tee Bon Hock dipecat dari DAP dan digugurkan sebagai ahli majlis.

Sila lihat bagaimana penjahat-penjahat DAP Selangor menyalahgunakan peruntukan dun untuk kepentingan kroni mereka. Klik di sini

Kepada pembaca-pembaca blog yang baru yang mungkin tidak pernah mengikuti blog yang wujud setahun lepas berhubung dengan kematian TBH sila klik di sini dan saya yakin apa yang dilaporkan di blog tersebut ada kaitan dengan manusia dalam gambar diatas dan apa yang dilaporkan oleh Selangor Daily.No comments: