Friday, March 2, 2012

Khalwat:Cubaan Rasuah Pihak Hotel ?


Badrulamin kata pembantunya cuba dirasuah dengan tawaran yang cukup lumayan....
Pemandu/pembantu saya telah didatangi oleh enam orang yang tidak dikenali yang menawarkan ‘imbuhan lumayan’ sekiranya (dia) sanggup bekerjasama dengan mereka untuk ‘jadi saksi memburukkan saya,” katanya dalam satu kenyataan media.

Sumber:malaysiakini
 Siapa yang cuba rasuah siapa sebenarnya ?

Lihat di sini

11 comments:

mrsedapkl said...

laaaaaa ape pulak sibebal ni cuba nak buat nak twist cite lak.....sape nak perangkap sape ni ....yang kau suruh bini org tu dtg ke bilik kau awal2 pagi ape hal...dah tak de tempat lain nak buat kaunseling ke??ape dh jadi dgn cite kau kena balun dgn 20 org tu??? tak sangka pandai juga istaz ni berbohong!!! tahniah

Anonymous said...

Ostat Badrul....kalau berani sumppah LAKNAT LAH.....

Anonymous said...

Putar belit macam ketua dia jugak..piraah

Anonymous said...

Putar belit macam ketua dia jugak piraah

Bingai @ Bangang said...

agak-agak nak jadi saksi bohong untuk sapa ek?

"Anak Cina anak saya? Anak India anak saya? Bini orang?" lebih kurang kira halal jer laa... hehehe
Baca di sini->Bini Orang Tu Ostad! Di TendangTerajang

Anonymous said...

dia ni bukan ostat tapi tukang start

Sudir said...

Bro 4:54 PM, Dr Yusof Qardawi tak bagi..

Anonymous said...

Sapalah yang nak dengki kat dia ni, dia bukan calon perdana menteri malaysia pun.

Anonymous said...

memang bukan calon PM pun..tapi dia mengagung2kan seorang mamat yang tergila2 nak jadi PM..siap bagi gelaran imam Mahdi lagi..

Anonymous said...

Eleh..lu org sakit hati kenape? kita org fuckatan rakyat laa jd kita org bleh fuck itu burit jantan ,pompuan ,bini org ..apa kira..sama rata sama rasa ..depan belakang sama saja..bini org bleh sapu juga..lu org xcaye bleh cuba laa!!Kita org ada B.A.B.I., aljuburi, alyahudi ,matsapu , DAPigs. kita org mudah masyuuk sorga cuma pangkah bulan naik roket pegi sorga..lu org jgn marah laa!!!

Anonymous said...

tu semua petunjuk tuhan tentang sikap sebenar ostad badrolkambing ni...

selama ni...kononnya dia selalu bkata benar...
dgn kes terbaru ni...makin terbongkar dan terserlah penipuan demi penipuan yg dibuat oleh ostad ni...

mula2 tipu kata nak kaunseling bini org jam 2.30 pagi di bilik hotel..
then tipu (lagi) kata 20 org belasah dia ...
(yg hebatnya..kena belasah dgn 20 org tetapi muka tak terjejas pon)
then tipu plak lagi kata pemandunya nak dirasuah plak..

mmg sah golongan2 pemimpin hamPAS ni...ramai kaki penipu...
dah lebih malangnya...
ramai pengikut2 hamPAS ni bodoh2 belaka...
org kedah kata...bodoh piang...

aku amir