Saturday, March 3, 2012

Mahfuz Lebih Teruk Dari Lembu dan Kambing-Hasan Ali

"Kalau lembu kambing pun boleh berfikir, tapi ada orang lebih teruk daripada itu,".

Itu kata Hasan Ali ketika mengulas tuduhan bakal PM Malaysia dari Parlimen Pokok Sena yang mengatakan Hasan ditaja oleh Kementerian Belia & Sukan.

Malu beb....lebih teruk dari lembu dan kambing.

Selama ini kita ingatkan hanya lembu dan kambing yang tak cerdik,tapi ada lagi makhluk yang lebih teruk dari itu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

17 comments:

Anonymous said...

nama baru ..mahfuzz kambing...

faith ajar said...

Kambing pun malu nak mengaku mahfuz bean spesis dia...

Anonymous said...

Hasan lebih Hina dari B**I...

Anonymous said...

mahfuz bean nie, duduk parti islam, tetapi memfitnah dan menuduh dah menajdi sebati dalam diri.. poknik tak nak tegur ke?

tukyop said...

puncanya kerana Umno dan Kerajaan takut di saman dan menyaman. Singapura ada lah sebuah kerajaan yang tak mesra dengan Malaysia tetapi ketegasan pempimpin nya wajar di contohi oleh Malaysia. Pedulikan orang lain kata demi maruah Negara.

Anonymous said...

semua pemimpin pas terok2

Anonymous said...

poknik syaitan.mahfuz bukan lagi kambing, tapi dah jadi babi.

Anonymous said...

STESEN ASTRO TOLONGLAH AMBIL MAMAT (MAHFUZ) NIE JADI JURI TETAP UNTUK PERTANDINGAN RAJALAWAK KE 7 NANTI.

Anonymous said...

salah satu Contoh AHLI NERAKA JAHANAM

Anonymous said...

ade ke bandingkan mahfuz dgn lembu & kambing. malu la lembu & kambing. jatuh harga diri diorang.

Anonymous said...

cara nak tutup mulut busuk budak stor ni adalah dgn menyaman di mahkamah. biar dia tau yang tuduh merapu salah disisi undang2. sekarang dia x tau lg tu.

AntaraPos said...

*VIDEO* Hanya Islam Universal Boleh Satukan Melayu - Tun Daim Zainuddin | http://www.youtube.com/watch?v=3KXZz45IKjM | http://antarapos.com/v1

AntaraPos said...

*VIDEO* Hanya Islam Universal Boleh Satukan Melayu - Tun Daim Zainuddin | http://www.youtube.com/watch?v=3KXZz45IKjM | http://antarapos.com/v1

Anonymous said...

MaMfuzz ni rasa dia baguih. Dok sangkut kat ketiak Anwar.. masam pun masam lah ketiak Anwar .... that's for him to be in the good books of Anwar...tu sebab Mamfuz suka dok malalut for whatever reasons...Must be seen as sokong Anwar...Sudah lah Mamfuzz..you don't even fit to be a MP!!!! No credentials at all...

Anonymous said...

Apa la Mahfuz ni... title lembu pon nak rebut dari Shahrizat... Hempap kang...

Anonymous said...

Ape taknye..ada otak cakap mcm takde otak. kira orait la tu jika banding dgn lembu dn kambing!!

Anonymous said...

yg komen kambing tu dia la kambing