Tuesday, August 4, 2009

HAK MELAYU TERJAMIN LAGI DALAM DEMO ANTI ISA

Pada tahun 2007 orang-orang India telah menghadiri satu perhimpunan haram yang dianjurkan oleh Pertubuhan Haram yang bernama Hindraf. Perhimpunan diadakan disekitar jalan Ampang.

Hasil daripada perhimpunan tersebut beberapa orang pemimpin kanan Hindraf telah ditahan dan disumbatkan ke dalam ISA selama setahun setengah.

Pada tahun 2007, sebuah badan yang bernama Bersih telah menganjurkan satu perhimpunan haram di Istana Negara. Hasil daripada perhimpunan tersebut tiada seorang pun penganjur perhimpunan yang ditahan di bawah ISA.

Pada tahun 2009,sebuah badan yang bernama Mansuhkan PPSMI telah menganjurkan satu perhimpunan haram di Istana Negara. Hasil daripada perhimpunan tersebut tiada seorang pun penganjur perhimpunan yang ditahan di bawah ISA.

Pada tahun 2009 lagi, sebuah badan yang bernama GMI dan Parti Politik,PAS dan PKR telah menganjurkan satu perhimpunan haram di tengah-tengah Ibu Kota KL. Hasil daripada perhimpunan tersebut sehingga kini ,tiada seorang pun penganjur perhimpunan yang ditahan di bawah ISA.

HAK MELAYU MASIH TERJAMIN DI BAWAH PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN. HIDUP MELAYU.

Kesimpulannya,jangan salahkan bangsa lain,jika mereka berkata orang melayu sentiasa mendapat layanan baik daripada kerajaan.


2 comments:

Anonymous said...

bestlah baca blog ni. Keep up the good work, eh tapi jangan lupa famili tau....

Anonymous said...

порно тв бесплатно
трахаются 9 классники
порно секс фото видео
секс большая пизда
секс связывание рук