Wednesday, August 5, 2009

P/RAYA NEGERI SELANGOR : DUN SRI ANDALAS KEMBALI KEPADA UMNO'Majlis tertinggi' Blogger Patriot Selangor telah mengadakan satu mesyuarat tergempar malam ini setelah menerima berita bahawa DUN Selangor akan dibubarkan bila-bila masa.

Antara yang agenda yang dibincangkan dalam mesyuarat sebentar tadi ialah tentang jentera p/raya,pembahagian kerusi, dan calon-calon yang harus diketengahkan.

Mesyuarat juga telah meluluskan satu resolusi agar kerusi DUN Sri Andalas yang terletak di dalam Parlimen Kota Raja diberi kepada UMNO. Selama ini kerusi tersebut adalah kuota MIC. Jika BN terus meletak calon MIC bertanding disana maknanya kerusi tersebut akan terus 'bungkus' lagi. Jika diberi kepada UMNO peluang untuk menang amat cerah.

Mari kita lawan,lawan habis-habisan...

RBF sendiri akan bertanding di Ijok menentang Khalid Ibrahim,GAP di Pandamaran menentang Ronnie Liu dan Parpukari di Kota Damansara menentang Dr.Nasir sosialis.

Datuk Nawawi di Kota Anggerik, Abd Raof Mokhtar di Sri Andalas,Nur Azman Anuarul Perai di Sri Muda,Suratini di Batu Tiga,Datuk Mazlynoor di Pelabuhan Klang,Datuk Shukur di Kuang,Datuk Satim di Seri Serdang dan ramai lagi.

Bagi PKR pula calon yang bertanding adalah Azmizam (Ketua AMK Kota Raja) di DUN Lipat Kajang (kerusi baru).Terletak bersebelahan Masjid Rahimiah di Jalan Klang Banting. Yakob Safari pula bakal betanding di kerusi baru juga iaitu DUN Seksyen 21,bersebelahan Stadium Matshushita.

Misi Blogger Patriot:

LAWAN PKR HABIS-HABISAN DAN TAWAN SRI ANDALAS,TAWAN KOTA ANGGERIK,TAWAN PORT KLANG,TAWAN SELAT KLANG,TAWAN KOTA ALAM SHAH,TAWAN KAJANG,TAWAN BANGI,TAWAN MERU,TAWAN PANDAMARAN TAWAN BATU TIGA DAN TAWAN SELANGOR.

AYUH PEMUDA,WANITA DAN PUTERI UMNNO SERTA MCA,MIC DAN GERAKAN.AYUH BANGUN BERSAMA RBF,GAP,PARPUKARI,DET,MIK,WARISAN 2057,CUCU TOK SELAMPIT DLL.KITA SAMA HANCURKAN PKR,PAS & DAP.

HANCUR..HANCUR..

HANCUR PAKATAN...

HANCUR...HANCUR...

HANCUR KHALID IBRAHIM

HANCUR...HANCUR...

HANCUR ANWAR AL-JUBURI...

Kepada ahli PKR dan PAS sahaja.Ahli UMNO tidak perlu klik hari ini.Esok baru klik. Ahli PKR dan PAS , sila klik disini,sini,sini,klik,klik jangan malu-malu.Sila dengar dan hayati perlahan-lahan agar masuk otak.

Hi ! Hi ! Hi !. Jangan marah ya ahli-ahli PKR dan PAS. Selamat tinggal Selangor.5 comments:

Anonymous said...

Tukang kempen la pulak, bro.

Anonymous said...

Baik jugak kalau DUN Selangor dibubarkan. Kali ini rakyat Selangor akan bungkus sama sekali BN. TKO. Kah! Kah! Kah! lebih baik dpd Hi! Hi! Hi!. Jangan marah yah brother.

ruang bicara faisal said...

kpd anon no 2

bungkus BN ? wa kah kah kah. masih bermimpi disiang hari lagi nampaknya org pkr sorang ni. Mungkin dia mamai sebab tak dilantik sbg ahli majlis.

sedar sikit bro,kalau malam ni ada p/raya,malam ni juga BN menang.

rakyat selangor dah muak dengan juak-juak pkr ni. gelora merah kuning sudah melanda selangor.

bro,kalau kau kata bn akan bungkus terus di selangor,lebih baik kau balik rumah ambil satu tempurung kelapa dan kau kencing dlm tempurung tersebut,kemudian tilik muka kau puas2 dlm air kencing kau tadi.

Anonymous said...

Setelah banyak pendedahan demi pendedahan berhubung dengan penyelewengan yang dilakukan oleh adun pakatan rakyat ini, saya sebagai anak jati selangor berani menyatakan bahawa pakatan rakyat pasti akan bungkus. Rakyat selangor telah mula sedar akan kesilapan mereka mengundi pakatan rakyat. Kali ini saya pasti akan mengundi BN. Ahli keluarga dan saudara mara saya seramai mungkin akan mengundi BN. Menyesal betul undi pakatan rakyat ni. Pakatan rakyat ni cakap aje lebih tapi apa pun takde. Mana janji-janji manis kamu? Saya masih simpan lagi kertas manifesto yang pakatan rakyat edarkan dulu. Siaplah korang kali ni. Aku akan bantu jentera BN habis-habisan menentang pakatan rakyat di selangor jika ada pilihanraya kali ini.


- Azhar Rawang

Anonymous said...

"Yakob Safari pula bakal betanding di kerusi baru juga iaitu DUN Seksyen 21,bersebelahan Stadium Matshushita"


Huhuhuhu.. Den Tau Tempat. Tau2 Sangat! Hahahahaha