Monday, April 9, 2012

Kafir Harbi DAP Laknatullah Tak Akan Puas Hati Selagi Perniagaan Orang Islam Tak Hancur

Dulu Tony Pua bertungkus lumus berusaha untuk menghancurkan KR1M dengan memburuk-burukkan produk yang dijual di kedai berkenaan.

Macam-macam dia kata. Ada bahan terlarang, ada barang beracun dan macam-macam lagi.

Kemudian minggu lepas dia mempertikaikan pula kejayaan perniagaan Syed Mokhtar Al-Bukhari.

Selagi orang-orang islam dan melayu maju dalam perniagaan selagi itu kafir harbi berkenaan tak puas hati dan dia berusaha cari jalan untuk hancurkan perniagaan orang islam.

Hari ini pula dia kata lembu-lembu NFC diberi makan benda berbahaya yang boleh memudaratkan kesihatan manusia. Hinggakan lembu yang memakannya pun mati.

Kenyataan itu tidak lain tidak bukan adalah untuk menakut-nakutkan orang ramai agar tidak membeli daging yang dikeluarkan NFC dan memastikan perniagaan NFC hancur.

Saya rasa sudah sampai masanya kita ajar kafir harbi tersebut kerana semakin hari dia semakin melampau. Kita tak boleh biarkan dia terus naik toncang. Sesuatu harus difikirkan dengan segera.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

Anonymous said...

Hassan Ali pun dah pesan, jgn undi DAPig, PgayR dan parasit hamPAS dan tukar kerajaan Selangor kepada BN. Kenapa dia cakap begitu sebab 4 tahun dlm Exco dia sudah tahu tembelang dan propaganda pakatan. Sedarlah orang Melayu.

Anonymous said...

adun/mp tegar dlm dap yg perlu ditumbangkn melalui undi termasuk tony pua, nga kor ming, batu gajah mp, dinasti lim, dinasti singh, dinasti anwar, kroni rejim pmbgkg yg tidak brmanfaat bagi malaysia yg aman & selamat. jom tumbangkn kroni & rejim ganas ini..terutama calon2 yg muda dlm rejim zionis ala malaysia ini..pastikn mereka kalah..pastikn lidah mereka tdk membelit2 kita rakyat malaysia. pastikan hayat politik mereka tamat dlm pru13..

Anonymous said...

Itulah agenda sebenar mereka apabila nak tuntut hak ketuanan dan keistemewaan Melayu hendak dihapuskan dan apa2 peluang serta perniagaan yang dijangka boleh menaikan taraf ekonomi orang Melayu cuba disabotaj, termasuk NFC dan isu FDVH dan orang Melayu sendiri pula yang jadi baruah.

Anonymous said...

'HAPUSKAN' PKR dan PAS dahulu. Apabila PKR dan PAS hancur, DAP dengan sendirinya akan 'musnah'. Hari ini DAP semakin kurang ajar dan biaDAP adalah disebabkan oleh PKR dan PAS yang merelakan diri mereka menjadi kuda dan kaldai tunggangan kepada DAP.
13 adalah medan paling baik untuk menguburkan PKR dan PAS. Orang Islam dan orang Melayu mesti sedar dan disedarkan akan bahaya politik kemusnahan yang dibawa oleh DAP.
MTK

Anonymous said...

BUY CHINESE LAST or BUY MALAY/MUSLIM ONLY

Anonymous said...

Ya betul beli dari orang Islam dulu, itu Fardu Kifayah.. sila senaraikan barangan anda di listings.allhalal.net untuk peniaga Muslim.

poyo said...

ala... umno kalau tak ada bisnesman cina,india kroni2 dia mana boleh hidup.easy money...ada ker jutawan melayu yang bermula dr bawah...semua pakai kabel...

poyo said...

lebih2 lg kabel politik..