Tuesday, April 5, 2011

Solat Hajat Serentak Untuk Anwar

Sinar Harian hari ini ms N3.

PKR Kedah akan adalah solat hajat serentak untuk Anwar Ibrahim di seluruh negeri pada 7 April ini.

Saya sokong apa yang hendak dilakukan oleh PKR Kedah. Semoga Allah SWT akan tunjukkan lagi kepada rakyat siapa sebenarnya Anwar Ibrahim.

Tapi apabila kebenaran muncul lagi selepas ini, janganlah kamu semua tidak mahu menerima hakikat dan mengatakan itu semua konspirasi.


14 comments:

Anonymous said...

jangan anwar panas udah

Anonymous said...

Buatlah seberapa banyak sekalipun kebenaran tetap terbukti..nanti buat sembahyang hajat keesokkan hari Allah bagi petunjuk orang dalam video tu SAH pemimpin pembangkang,barulah mereka terkulai layu...

Anonymous said...

Solat hajat bagus, siasatan polis pun bagus,suruhanjaya diraja lagi bagus,kalau bang nuar bersumpahlah yang terbagus... satu lagi saya ternanti-nanti ada sesiapa yang boleh terbitkan buku janggut iaitu senarai janji2 PKR yang dah berjanggut tak tertunai sebagai membalas buku jingga.. BUKU JINGGA VS BUKU JANGGUT

Anonymous said...

entah le,solat hajat mereka bersyarat.kalau kena pada mereka ish.ish ishhhh ini imposible tapi kalau kat org lain comfirm posible.

vulcan933 said...

ayuh kita sholat hajat supya nampk kebenaran yg sekarang semakin jelas.

Anonymous said...

Mereka sesungguhnya tidak ikhlas. Buktinya mereka hanya berdoa untuk kesejehteraan dewa mereka. Sehubungan itu, tiada ruang kerelaan terima sesuatu yang buruk daripada Allah swt.

Kenapa tak berani niatkan muga solat hajat dan bacaan yassin itu nanti menyatakan hal seperti berikut:
- Ya Allah Ya Rahman.. pelihara dan lindungilah Penasihat Umum kami daripada fitnah peringkat tertinggi UMNO... dan

- Tunjukkanlan kami petunjuk-Mu jika benar segala dakwaan UMNO itu adalah benar. Dan bukakanlah hati-hati kami dan musuh kami (UMNO) kepada kebenaran.

Solat Hajat dan Bacaan itu tiada cacat celanya hanya matlamat dan niat sehala itu yang mengelirukan.

Anonymous said...

agaknye orang Pas nak tengok kalau yg bersalah kena panah petir depan mata tok garu baru percaya kot...jadi silalah buat solat hajat tu...mintak je doa cmni ..YA ALLAH KAMI TAK PERCAYA ANUAR BERSALAH ,JIKA BENAR DIA BERSALAH MAKA TURUNKAN LAH BALA ATAS DIA DAN KAMI(PAS) DNG SERTAMERTA..JIKA TIDAK BERSALAH MAKA TURUNKAN LAH BALA DNG SERTAMERTA KEPADA SESIAPA YG TELIBAT

Anonymous said...

Alhamdullilah, sedar juga ahli-ahli Parti Kelentong Rakyat nak menghadap Allah. Selama ni yang buat fitnah dan macam macam onak oleh Ketua Umum mereka, baru nak sedar, nak Allah tunjukkan kebenaran, percaya juga mereka kepada Allah. Buat, buat dan buatlah sunat hajat banyak2, kalau boleh tujuh hari tujuh malam siap dengan bacaan surah Yaasin lagi demi untuk mendapat keredhaan Allah dan minta petunjuk yang benar. InsyaAllah , Allah akan makbulkan nawaitu mereka yang baik itu dengan segera. Kalau boleh wakil-wakil blog intai tiap tiap cabang yang dimaksudkan dan laporkan berapa ramai ahli fukatan rakyat yang hadir... Amiiiinn YaRabulalamin.

Anonymous said...

sebelum buat sembahyang hajat,apa kata kalau kita minta bro nuar bersumpah dulu??

halim said...

Nak sembahyang hajat apa lagi..lepas tu apa? kalau dah terbukti dan Allah SWT telah tunjukkan..adakah mereka pakat ramai2 tinggalkan Anwar?

Aku mohon kepada penyokong PKR dan PAS marilah sama2 baca surah Yaasin dan mohon dengan penuh tawaddu' tunjukkan kebenaran..minta Nik Aziz tak pun Mat Sabu ataupun paling cikai Guan Eng mengetuai bacaan Yaasin berkenaan..bukankah doa orang teraniaya doa mustajab?

Anonymous said...

sebelum PKR bahlok tu buat Solat Hajat
suruh mereka study dulu apa itu solat ahajt dan apa sebernya hikmahnya..
dan selepas buat solat itu lapangkan dada dan terima apa jua ketentuan ALLAH SWT.. bukan menyalak2 menyalahkan org lain seperti anjing..

cek pn org kedah jugak..

Anonymous said...

Salam,
Amat pelek…..apa keperluan diadakan solat hajat
Solat hajat (diImamkan Hj Hadi Awang) sudah diadakan distadium melawati shah alam….
Masih tidak yakin dengan Allah swt…
Untuk apa solat hajat kali kedua ini….
Pelik..saya kurang faham sikap muslim seperti ini.......
Cuba fikir sejenak....
Fikirkan fikirkan lah

Anonymous said...

Kita dok sibuk tanya Anura dapat jam Raja Saudi...Yang Kepala PAS dapat tak Jam mana2 Raja??/ Bunyi hebat sangat pejuan Isle...

Anonymous said...

TAK PAYAH BUAT SEMBAHYANG HAJAT....CUMA PERGI KE KOTA BHARU DAN MINTA DEWATA NIK AZIZ DOAKAN KEPADA SESIAPA YANG BERSALAH AGAR PECAH DAN TERBURAI ISI PERUTNYA....SILAP-SILAP DOA, TERBURAI PERUT SINUAR TU DEK DOA KERAMAT DEWATA YANG PENUH SAKTI ITU....ATAU KALAU PENGANUT PAS NAK KEPASTIAN SIAPA YANG SEBENARNYA DALAM VIDEO TU.....PERGI LAH AMBIL AIR SEBALDI BIAR LAH DEWATA SAKTI BACA MENTERA....NESCAYA AKAN MENJELMALAH WAJAH DI AIR KERUH SUNGAI KELATE YANG BERADA DALAM BALDI TU......MAKA CONFIRMLAH SIAPA....hai tak kan NIK AJIS tak boleh tahu benda simple macam tu...lagi pun siapa ahli syurga dan siapa ahli syurga dia boleh tahu......

yang ikhlas aku, KUBA RABIK KELATE