Friday, April 29, 2011

Zaman Nabi Lut Kembali Berulang Di Malaysia ?Kebanyakan diantara kita telah tahu apa yang terjadi di Masjid Amru al-As di Bandar Baru Sentul sebentar tadi.

Sekumpulan manusia yang ketuai oleh Shamsul Iskandar dan Azmizam Zamanhuri telah melalak-lalak dan meraung-raung di dalam masjid bagi menghalang Datuk Eskay bersumpah laknat untuk membuktikan dirinya (Datuk Eskay) berada di pihak yang benar dalam kes video seks yang melibatkan Anwar Ibrahim.

Bukan setakat melalak dan meraung dalam masjid, mereka juga telah bertindak merampas mikrofon di mimbar Masjid bagi menghalang majlis diteruskan.

Apa yang terjadi sudah cukup untuk membuktikan PKR sanggup melakukan apa sahaja bagi menghalang kebenaran menjelma muncul menemui rakyat.

Apakah zaman Nabi Lut kembali berulang di Malaysia apabila peliwat dan penzina dipertahankan dan penegak kebenaran ditentang ?
Published with Blogger-droid v1.6.8

5 comments:

Anonymous said...

biasa la pkr mmg perangai mcm tu..yang aku pelik mcm mana sam ketot boleh jadi tinggi??? ini konspirasi sam ketot ni. suka mak dia tgk anak dia tinggi.kikiki..teruskan perjuangan RBF.

Anonymous said...

hahah ketot ketot.....

cifut said...

Cukup aku tak fhm. Sumpah laknat ni dibuat diantara pelaku dgn Allah. Klu sipelaku berkata dusta, maka hanya sipelaku akan dilaknat oleh Allah. Langsung xder kena mengena dgn org lain.
Bagi yg tak mau bersumpah duk umah diam2, tak payah la sibuk2 upah org lain utk halang org lain yg nak bersumpah tu

Anonymous said...

bukan ke parti PGayR ni parti yg memperjuangkan hak kebebasan bersuara ke?? skrg ni kenapa nak menyekat hak org lain untuk bersuara??

Anonymous said...

dulu setakat tak suka dgn puak pkr ni..sekarang jadi menyampah pulak dgn puak depa ni..