Saturday, April 16, 2011

Tolong Jangan Percaya Laporan Malaysiakini

Saya nak pesan kepada semua pembaca, tolong jangan percaya kepada laporan malaysiakini yang mengatakan PKR dan DAP menang sana sini.

Mereka mempunyai agenda jahat. Mereka sengaja laporkan kedudukan PKR dan DAP kuat, kemudian apabila keluar keputusan rasmi dan keputusan itu menyebelahi BN maka orang ramai akan kata BN main kotor.

Salah satu contoh penipuan mereka ialah apabila mereka melaporkan semua peti undi di Bakalalan ditutup pada jam 1 tengahari dan undi yang dikira menunjukkan Baru bian menang. Laporan tersebut tidak betul, sebahagian sahaja peti undi yang ditutup awal, iaitu peti undi yang mempunyai bilangan pengundi yang kecil dan semua pengundi telah keluar.

Peti undi Bario yang terletak dalam Dun Bakalalan ditutup pada jam 5 petang, bukannya jam 1 tengahari seperti yang dilaporkan oleh malaysiakini haram jadah.
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 comments:

Anonymous said...

Azmin dlm Twitter bgtau bkalalan mereka akan menang...dan berita Mkini lebih condong kpd PR

Anonymous said...

memang malaysiakuno haramjadah..

Anonymous said...

tindakan malaysikini sgt bodoh kalau betul buat berita palsu.

Anonymous said...

semoga TUHAN MELAKNATI MALAYSIAKINI!! SEMOGA KENA HANCUR DI BALA ALLAH!AMEEN!!

Anonymous said...

hahahaha...malaysiakini waDAH pembawak cerita fitnah...disokong oleh PAS , DAp dan Pkr...

Anonymous said...

NAK KATA MACAMANA MALAYSIAKINI SEUMPAMA MEDIA DARI LANGIT BAGI PENGANUT PAS DAN PAKATAN RAKYAT....BEGITU JUGA DENGAN HARAKAH KEDUA-DUA MEDIA INI SUCI BAGI PENGANUT-PENGANUT MEREKA....HARAM KALAU DILANGKAH DAN PERLU ADA AIR SEMBAHYANG KALAU NAK SENTUH..........