Monday, April 4, 2011

Video Seks: Zam Bikin Pas Mereng

Kenyataan otai dunia kewartawanan tanahair, Tan Sri Zainuddin Maidin hari ini boleh membuatkan Pas jadi mereng.

Dipetik dari Utusan Online
Pas sepatutnya bertanya di mana jam jenama Omega yang bertatah lambang negara Arab Saudi, sebelum membabi buta membuat solat hajat dan kemudiannya menjadikan ia sebagai pentas politik.

"Sebagai makluman kepada pemimpin Pas, hanya beberapa individu sahaja dalam dunia ini yang memiliki jam Omega bertatah lambang negara Arab Saudi dan Anwar salah seorang daripadanya, tetapi persoalan sekarang di mana jam itu.
Untuk membaca penuh sila klik di sini


3 comments:

Anonymous said...

selagi matahari belum terbit dari barat, pintu taubat dibuka seluas-luasnya. Saidina adalah pembunuh sebelum Islam, tapi kemudiannya menjadi sahabat besar.Maka bertaubatlah saudara yg dituduh, dengan taubat nasuha, kami pendukung kebenaran tetap berjuang melawan taghut arus perdana.

Anonymous said...

Disebabkan perebutan kuasa di Timur Tengah, pihak yang bertelagah menggunakan pertolongan syaitan besar (AS dan konco-konconya) secara optima bagi menjayakan cita-cita politik.

Makanya tidak hairanlah kehadiran kuasa besar di sana dilihat seumpama "perompak mengusir penyamun" atau "sambil menyelam setan besar minum air". Haramkah pun bersetuju.

Apa yang Haramkah tidak mengaku ialah pendekatan yang sama digunakan oleh parti ummah untuk menjayakan malamat keduniaan di Tanah Melayu. Walhal, tidak semua marhaen boleh di kelirukan. Kalau dulu marhaen sukar nampak tetapi sekarang penglihatan mereka terang tak perlu penyuluh.

Kini, apabila parti ummah Tanah Melayu terus memberikan sokongan kepada pemimpin tertentu (yang berdepan pendedahan kebejatan moral serius) ia dengan sendiri mengesahkan nilai politik yang dipegang oleh mereka di kala ini.

Soalnya, apakah parti ummah yakin perjuangan seumpama itu dibenarkan dan diberkati Tuhan Maha Besar?

Fikir-Fikirkan

Anonymous said...

..dah ada org upload video
dsai di youtube.. not the entire
video.. a segment lasted for about 2mins..