Thursday, September 3, 2009

NIZAR !!! KAU KATA HARAM,TAPI KAU DATANGMereka kata Kerajaan BN yang memerintah Perak adalah kerajaan haram. Tapi apabila Kerajaan BN memanggil sidang DUN Mei lepas mereka tetap hadir. Dalam masa yang sama mereka buat sidang DUN sendiri. Apa punya tahap gila punya orang ?

Sekalung tahniah kepada MB Perak, atas kenyataan yang berani.


Untuk melihat gambar-gambar aktiviti MB, kesayangan rakyat Perak, MB yang berhemah dan MB yang berbudi bahasa sila kunjungi web ini.

Aduh sakitnya hati, bertambah pedih rasanya,bagaikan dihiris-hiris dengan pisau limau tambun...

2 comments:

Anonymous said...

Saudara. Lebih ramai ahli MCA dilapurkan masuk PKR di perak. Mereka menikam melayu dari belakang. Tinggal melayu yang tak sedar diri masih menjerit jerit "Hidup SIVAPARIAH"

sam said...

Wah!mcm ni ke mentaliti bloger2 UMNO, pehh...mohon dijauhkan oleh Allah kami dan keturunan kami termasuk dari golongan UMNO pembenci,penyubur fitnah & pengkhianat kpd umat Islam ini hingga ke hari kiamat. Celaka korang ni kerana menjual agama hanya sebab keuntungan dunia yang sedikit. Maha suci Allah Taala yang mengurniakan akal kepada manusia supaya manusia menggunakanya dengan benar.Selamat kan diri dan keluagra dari pengaruh negatif UMNO yg meloyakan ni!...Wahai umat!mulia melayu tu sebab Islam, jaga lah ISLAM nascaya terpelihara Melayu.Ya Allah selamatkan umat ini, dari faham golongan yang melampaui batas ini...