Wednesday, September 9, 2009

NIZAR OIII !!! PESANAN IKHLAS KEPADA KONTRAKTOR DI SELANGOR

Saya ingin menyampaikan pesanan ikhlas kepada semua kontraktor yang bakal menandatangan kontrak dengan Kerajaan Selangor atau pelabur yang bakal melabur. Sekiranya pembaca mengenali mereka-mereka tolong sampaikan pesanan dibawah ini kepadanya.

Minta mereka tangguhkan dulu semua hasrat mereka, kerana Kerajaan Selangor sekarang berada dalam keadaan tidak stabil. Mereka akan 'runtuh' bila-bila masa sahaja dan kerajaan baru akan mengambil alih pemerintahan.

Saya hanya kesian kepada mereka. Jika kerajaan baru ambil alih,mungkin mereka akan tukar polisi atau batalkan kontrak yang tidak logik. Sedangkan mereka telah mengeluarkan modal yang banyak. Pasti mereka akan rugi besar.

Sabar hanya seketika, banyak lagi projek-projek besar yang akan dilakukan di Selangor oleh kerajaan baru kelak. Jangan risau, kalau ada rezeki pasti tidak kemana.

WE HAVE THE NUMBERS !

2 comments:

Anonymous said...

Jika perjanjian dgn Kerajaan Negeri, maka Kerajaan Negeri mesti tunaikannya. Tak kiralah jika berubah pun, Kerajaan Negeri semasa MESTI menunaikan semua perjanjian yg telah ditandatangani.

Nani Cheras

mack said...

KALAU GILA BIARLAH GILA-GILA JANGAN GILA TALAK 3 SUDAH LAH UBN INI MEMANG JENIS MUKA TAK MALU PATUTLAH RAKYAT GELARKAN MEREKA TALAM 5 MUKA. SAYA MAKAN KUIH TALAM SAHAJA