Wednesday, September 9, 2009

NIZAR OIII !!! APA KE JADAHNYA TERESA DAN RONNIE NAK JUMPA PM



Berita terkini , dari Command Centre kami yang terletak di tepi Federal Highway yang juga dalam Parlimen Nurul Izzah.

Kali ini saya bukan nak laporkan berita jangka, jangka lagi. Ini berita yang telah disahkan.

Teresa Kok dan Ronnie Liu telah memohon untuk berjumpa PM petang semalam.

Apabila Pejabat PM meminta mereka menghantar satu surat permohonan rasmi, mereka enggan. Mereka hanya ingin membuat temujanji melalui telefon. Apa ke jadahnya ? Tolong sedar diri sikit, ini kamu nak jumpa PM bukannya nak jumpa Lim Kit Siang atau Khalifah Guan Eng. Ini ada standard punya PM, bukan orang tepi jalan. Pandailah hormat sikit orang sikit oiii...

Mereka takut untuk menghantar surat permohonan rasmi,kerana bimbang ianya dijadikan bukti sekiranya ada perkara berbangkit kemudian hari. Supaya senang mereka hendak buat kona baring. Ini semua taktik yang diajar oleh Anwar lah. Kami tahu semua itu. Samalah situasi semasa Anwar memohon untuk berjumpa Tun Dr.Mahathir beberapa bulan lepas.

Apa sebab mereka memohon untuk berjumpa PM,saya tidak pasti. Tetapi yang saya pasti mereka berdua bukan tergolong dalam golongan yang bakal meninggalkan DAP. Jika mereka ingin menyatakan sokongan kepada BN sekali pun,kita tidak perlukan mereka. Mereka berdua ini adalah sampah yang perlu dilupuskan dan tidak boleh dikitar semula.

Anda buatlah andaian sendiri,apa sebab mereka ingin berjumpa Datuk Seri Najib.

WE HAVE THE NUMBERS !

Awas !!! Jangan lupa tinggalkan komen anda

15 comments:

wolf said...

Saudara RBF, saya amat gembira jika selangor dapat ke tangan BN semula tapi saya ingin tahu kebenaran tentang "We Have The Numbers".

Jika benar-benar BN mempunyai cukup bilangan ADUN, kenapa ia perlu diuar-uarkan? Adalah lebih baik jika ia dilakukan dengan senyap-senyap supaya pihak lawan terkejut.

Kenapa perlu beritahu pihak lawan tentang strategi BN? Nanti dengan mudah mereka dapat mematahkan serangan.

Sila jelaskan. Terima kasih.

Anonymous said...

Kena mohon guna surat resmi, nanti kat belakang cerita lain,

Najib syiok dengan depa ler
Najib yang nak jumpa mereka ler
Najib yang minang dia ler,
Najib minta networking Kongsi Gelap mereka ler

Satni jadi macam TGNA dan HADI, LKS dan Karpal corner cerita kut lain kata dua EKOK telah disogok wang ajak masuk ISLAM dan UMNO!

Hai, masakan lebai lebai PAS terutama ulamak tertinggi mereka, Hadi yang buka mulut dah depa corner kut lain.

Najib kena paparkan surat appointment dulu supaya rakyat tau yang mereka yang mohon buat temujanji..

KARUT

Rahman,Ahchong,Muniandy said...

mungkin deme nak minta surau dan masjid hentikan azan kot.

Teropong Duri said...

PM bukan tempat yg mudah utk perbincangan dengan pihak pembangkang terutama dari Pembangkang DAP- Ronnie & Teressa mereka ini golongan yg benci Islam... Mereka harus di halang!

Jeffry said...

DIA NK MELUTUT DEPAN PM LA TU KEHKEHKEHKEH

YANG GAMBI said...

Salam, Ronnie saja nak bagi tahu dia banyak simpan kepala-kepala kongsi gelap kot..... mungkin juga nak ugut PM...... Tressa Kok Kok mungkin nak mintak turun harga rokok, sebab dia kuat hisap rokok agaknya.......

Anonymous said...

lepas jumpa , ada la modal nak spin. kata najib gertak dia ka dll. muka komnis ni tok sah pecaya.

Anonymous said...

blog ni lain dari yang lain..gewd job bro..pecah kan tembelang mereke2 itu...

ruang bicara faisal said...

saudara wolf

ini juga salah satu strategi.

3-4 hari lagi ada berita yg lebih gempak

anwar makin pening

adun2 dan mp pkr makin tak dengar kata dia

The Hobbit Frodo said...

hik hik hik ~ diorang nak kuar DAP? hohohohoho rasa donia dah terbalik pulak. huahauhua ~ nak jumpa PM x mo guna surat?? hengat ko saper nak main redah balun jumpa tuk Najib. kalau jumpa nawar xperlah kutt kat apartment pown buleh .. xoxoxo ... larixxxxx ~


we have d numbers? hikhikhik .. suspen. x abis senyum memanjang nih!! cant wait. wake me up when sept end bro!! ((ker silap2 esok)) muhahahahaha ~


lalalalalalala

Anonymous said...

kenapa panggil lim gan eng kahlifah... panggil je celaka lim guan haramjadah

Anonymous said...

Dia orang nak bertaubat... Nak bagi tau PM nik ajis dah janji surga untuk dia...

Anonymous said...

Hai, Saiful dulu pun jumpa Najib bawa cerita anih.

Ini mesti ada cerita yang lebih anih dari itu..

Bota

Anonymous said...

Maaf, kena guna bahasa Inggeris. Macam Y(ang) B(ahalol) Loke, baru le dema ni nak paham agaknya.

What The F**K yu think you are. Note i said What and not Who, because yau are so F**King Kiasu and think you are so F**King great that you can simply call the PM. Such F**King moronic stupidity might as well belong to a donkey, you 'jahanam'.

Follow protocol. Respect others, then you will win respect. That is why i F**K you now ans show disrespect. You must repsect others first you morons.

x-pkr said...

mcm nyonya kwangtung betul la si kok sisters ni......