Monday, September 7, 2009

NIZAR !!! NIZAR !!! PANAS NIH ! NAJIB DIJANGKA MENGADAP SULTAN SELANGOR PAGI ESOK

Telefon komanden command centre kami berbunyi lagi. Saya dan GAP baru saja nak keluar melilau di Mid Valley. Kena masuk balik kerana ada berita baru.

Panas !!! Panas !!! Datuk Seri Najib selaku Pengerusi BN Selangor dijangka mengadap KDYMM Sultan Selangor pagi esok.

Dikhabarkan, Istana memperkenankan Datuk Seri Najib mengadap terlebih dahulu, kemudian baru diikuti oleh MB Selangor, Khalid Ibrahim sejam selepas itu.

Apa maknanya semua itu ??? Sila tinggalkan komen anda.

28 comments:

Anonymous said...

mudah-mudahan sesuatu yang baik dan diterima rakyat akan berlaku... SELAMATKAN BANGSA KITA

Pejuang Bangsa said...

memang sah la kerajaan negeri selangor bakal tumbang !!

dulu najib pun mengadap Sultan Perak semasa menjadi Pengerusi BN Perak ..

kita sudah nampak dah ...kehancuran Pakatan Rakyat di Selangor !!

Anonymous said...

Faisal dan Gap,2 anjing umno dah gila meroyan.Kalau Najib tak ada pun mengadap Sultan Selangor esok,sah ko ni manusia munafik..

Anonymous said...

Faisal dan Gap,2 anjing umno dah gila meroyan.Kalau Najib tak ada pun mengadap Sultan Selangor esok,sah ko ni manusia munafik..

ainul said...

maknanya akan adalah orang yang terlentang di jalanraya.he.he.he..

kamal said...

ADA HARAPAN KERAJAAN BARU AKAN DITUBUHKAN...TAK KIRA SIAPA YANG AKAN PEGANG KERUSI MB YANG PENTING KHALID YANG GAGAL DALAM TUGASNYA HARUS DISINGKIRKAN.

SALAM DARI

http://kamalfarsya.blogspot.com/

Anonymous said...

itu maknanye tuanku sultan tersangat murka pada murujib, dan nak ucap tahniah pada tan sri khalid.

Kelana said...

Salam

Kemungkinan besar KDYMM Sultan Selangor menitahkan agar DS Najib memberi pengumuman agar Penjawat Awam diberikan bonus sebelum raya...
Insya-Allah

Anonymous said...

Kalau tak ada apa-apa besok aku harap kau dapatlah hentikan blog kau kerana ianya penuh dengan kabar angin saja tak leh caya.

matstimakarpinang said...

najib mengadap sultan selangor besok tetapi dengarnya ada beberapa ahli parlimen akan mengadap ydp agong besok tapi tak tahu pula apa tujuannya? tunggu......................

Media Cyber said...

3 ADUN Selangor keluar dari Pakatan. MB baru selangor akan diumumkan sebelum Raya diblog Media Cyber. Sebarkan!

ikutsukakula said...

.. maknanya... bazaar ramadan nanti akan lebih meriah dengan kehadiran beberapa gerai baru ....
Khalid gagap ceritanya akan berniaga daging beku dan daging segar dari ladang ....
Kak Gee gerai jual culculator ...
Khalid satu lagi gerai buku2 ilmiah ...
Uncle Roni biasak la ... buah berangan goreng ...
Terasa Cock gerai rokok Malboro
Eli gerai kain batik ....
... bungkus bintang walk wa cakap lu ..... !!!!!!!

hARAKah said...

Nampaknya kami terpaksa mencari sesiapa yang sanggup berbaring di hadapan istana esok sambil pegang bendera Pelastik.. ehh silap Palestin...

Anonymous said...

blog paling bodoh dan paling busuk pernah aku masuk...meyesal aku click...busuk sampai lekat kat tangan..

Anonymous said...

The Sultans have been here for hundreds of years, even before this KUIL was in existance.

Surely he will know each and every move of these people from the day they landed their feet on his LAND.

Mintak2 dia tunjuk gambar2 sejarah untuk diberi kesedaran kepada Pemimpin masakini yang sekadar ghairah dengan pangkat dan wang sahaja, DEMI MASA DEPAN ANAK CUCU CICIT RAKYAT Bumiputra.

DAULAT TUANKU..

Anonymous said...

"blog paling bodoh dan paling busuk pernah aku masuk...meyesal aku click...busuk sampai lekat kat tangan.."


busuk2 kau baca jugak..mknanya kau tu lagi jijik ++ buhsuk!ahahah

aku harap2lah betul krajaan slgo tumbang!!

Anonymous said...

ikutsukakula,

Khalid macam mana nak jual daging, hutang dia bertimbun, modal bayar tapak pun kena bawa tempurung hegeh kat Tekun minta pinjam.

RM61m, bayangkan bulan2 kalo 7% dah dekat setengah million bulan2!

Habih dia duk seludup lembu curi kat border Thailand kalo nak jual daging! Silap2 dia declare bankrupt, nganga Bank Islam!

Bota

anakbukitgantang said...

assalamualaikum

telahan kasyaf para wali beberapa ratus tahun dulu dah jadi kenyataan!

peranan the hidden hand makin gampang dinegeri pakatan rakyat seolah menjadi proxy penjajahan kali kedua kuasa bukan Islam

baca kembali ramalan para wali yang kasyaf, ulasan Dr Chandra Muzaffar dan bandingkan keadaan di Baghdad yg sama keadaanya seperti di negeri Pakatan Rakyat dan ucaptama/speech Tun Dr Mahahir

SEDARLAH BANGSAKU, ISLAM HANYA BOLEH DIMARTABATKAN MELALUI UMNO

http://anakbukitgantang.blogspot.com/2009/09/ramalan-para-wali.html

anakbukitgantang said...

http://anakbukitgantang.blogspot.com/2009/09/ramalan-para-wali.html

Anonymous said...

hahaha...seronok betul tgk respons penyokong pembangkang..hahaha..
anwar berahim bercita2 boleh..kita tak boleh...hahaha

Anonymous said...

agak2 bawah pokok mana org PR akan buat sidang lepas ni?
aku cadang bawah pokok kat kuil sec 19 tu .. pokok tu dah lebih 200 tahun umur rasanya.

YANG GAMBI said...

Salam, sesungguhnya Allah menyayangi serta melindungi umat Melayu dan rakyat di Malaysia. Maka satu persatu kemungkaran kerajaan munafik ini dipertunjukkan......

Anonymous said...

wahahahahahahahaaha....aku berasa gembira dan puas aty apabila PR tumbang di Selangorr...Tuanku Sultan pown mmg x nk kerajaan bodoh..kuil punya psal pown x bleh settle...nama pun PAKATAN ROBOH...

Anonymous said...

Anon 6:19 ni BABI Pakatan Anjing.

Kau kata,kalau esok tak ada jadi apa bermakna rbf dan GAP ni munafik la.

Mcm mana pulak si Anwar al-juburi dgn 16 sept tahun lepas?Conform sudah jadi munafik,patut la hidup dia tak tenang,muka dia makin hitam dah.

Genki said...

wassup la bro-bro penyokong BN..harap-harap tumbangla pakatan haram ni..ALLAH maha Adil..

Daulat Tuanku..

Anonymous said...

ala biasa la org PR ni..diaorg dh xleh duduk diam..perak dh tumbang..selangor tumbang maka tumbanglah pendapatan utama diaorg..huhuhu..

Anonymous said...

RAYA AWAL LA...HEHEEH DAPAT HADIAH HARI RAYA..BESTNYER BERAYA TANPA PR BANGANG HAHAHA

adik manis said...

di petik dari utusan online..
09/09/09

Tiada pertemuan PM, Sultan Selangor - Setiausaha Sulit
SHAH ALAM 8 Sept. - Setiausaha Sulit Sultan Selangor, Datuk Mohamad Munir Bani menjelaskan tidak ada sebarang pertemuan antara Sultan Sharafuddin Idris Shah dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini.

Sambil menyifatkannya sebagai khabar angin, beliau menegaskan tiada perbincangan dilakukan melibatkan dua individu terbabit termasuk spekulasi mengenai perubahan jawatan Menteri Besar Selangor.

"Tidak ada sebarang perbincangan antara Tuanku dengan Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini. Ia hanya spekulasi," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Beliau diminta mengulas spekulasi yang disiarkan menerusi laman blog http://ruangbicarafaisal.blogspot.com mengenai pertemuan Najib dengan Sultan Sharafuddin yang didakwa diadakan pagi ini.

Malah, blog itu turut menyebut pihak istana telah memperkenankan Najib menghadap Sultan Selangor terlebih dahulu, kemudian diikuti oleh Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sejam selepas itu.

Spekulasi itu tercetus apabila ada pihak mengatakan Najib yang menghadap Sultan Selangor mempunyai kaitan dengan ura-ura berlaku perubahan tampuk pemerintahan kerajaan negeri yang dipimpin pakatan pembangkang ketika ini.

Malah, spekulasi itu turut dikaitkan dengan tindakan Pesuruhjaya Pas, Datuk Dr. Hassan Ali yang menghadap Sultan Selangor pada 5 September lalu turut membawa kepada perubahan jawatan Menteri Besar.

Bagaimanapun, spekulasi membabitkan Hassan itu dinafikan oleh Mohamad Munir sendiri sebelum ini selain menyatakan pertemuan Sultan Sharafuddin dengan Hassan hanya melibatkan hal ehwal agama Islam dan pentadbiran di Selangor.