Friday, September 11, 2009

NIZAR OIII !!! PANDUAN KE TAPAK LAWATAN PEMBINAAN KUIL SEKSYEN 18

Maaf , saya tidak pandai untuk melukis peta. Jika ada rakan-rakan blogger yang boleh menyediakan peta, sila sediakan dan pamerkan di blog anda. Kemudian beritahu kepada saya dan saya akan link kan ke blog anda.

Saya akan cuba memberi panduan seperti dibawah ini.

Jika anda memandu menggunakan federal higway daripada KL atau PJ, masuk ke persimpangan Kawasan Perindustrian Shah Alam, Seksyen 15, 16. Iaitu simpang ke 2 selepas kilang calsberg yang pernah dijanji untuk ditutup oleh PAS jika mereka berkuasa di Selangor.

Selepas masuk simpang itu anda akan jumpa bulatan,kemudian ambil jam 3 (kanan) menuju ke Seksyen 16. Anda akan jumpa kilang-kilang di sebelah kiri dan kanan anda. Ada pejabat Karangkraf dan UMW Motor disebelah kiri dan kilang cat Jotun serta kilang wang bank negara disebelah kanan.

Anda akan jumpa satu lagi bulatan di depannya ada pam minyak Shell dan kilang rokok JTI, ambil jam 9 (kiri), jalan terus sehingga jumpa kilang Cadbury,naik jambatan dan selepas turun jambatan terus belok ke kiri. Di situlah tapak yang dimaksudkan.

Jumpa di sana sanaaa sanaaa sanaaaaaaa......

Sebarang masalah sila hubungi Saudara Kamal 017 - 384 5897


5 comments:

Anonymous said...

http://maps.google.com/

Just type your destinations from to eg; KUALA LUMPUR TO SEKS 23 SYAH ALAM..

Sure sampai

Ahmad Zolfi Bin Mohd Yusoff said...

Salam

Ada sesiapa yang membuat koordinasi ROMBONGAN KE TAPAK KUIL Tak? Jika ada sila war-war kan. Boleh lah ramai-ramai di bulan Ramadhan ni kita membuat lawatan Ke Tapak Kuil. Jika ada sila hubungi saya.

Anonymous said...

Siapa yang tahu pakai Google Maps dengan GPS, tolong bagi koordinate. Atau tandaka lokasi kuil tu dalam wikimapia dan bagi link.
Trimakasih.

Anonymous said...

Siapa yang tahu pakai Google Maps dengan GPS, tolong bagi koordinate. Atau tandaka lokasi kuil tu dalam wikimapia dan bagi link.
Trimakasih.

hanizam said...

salam...

kepada anda yang berkesempatan melawat tapak kuil tu, moga anda sume pergi & balik dalam keadaan selamat...berhati-hati dijalan raya ye sume...

moga PR tak upah samseng-samseng "kg.Dusun" untuk buat kacau @ merosakkan rancangan murni ini...AMIN..

SELAMAT BERBUKA POSA...